o da benimle yaşiyor kız :) sabah 6da kalkiyoruz..babamizi yollayip kahvaltisini yapiyor..sonra 10 gibi meyvesini yiyor..uyuyor..bende uyuyorum işte şu 3-5 gündür :) yarindan itibaren uyumicam :) osnra gene beraber uyaniyoruz..corbasini yediriyorum..sonra yere koyuyorum onu ger pc ye geciceksem..bugunlerde geri geri gitmeyi ve dönmeyi ögrendi..kucagima aliştirmamaya calişiyorum..cünkü hemen alişiyor..hep yerde seviyorum onu..sonra yogurt..sonra gene uyku..sonra muhallebi sonra gene uykuboyle geciyor günümüz işte :) temizlik yada mutfakta işim oluncada ana kucagina koyuyorum..benimle tüm odalari geziyor :) bazen miziklaniyor ama ozamanda oyunla moyunla atlatiyoruz işte :)
herkeze selamlarrrr ...
anam ben pek bi geri kaldım yahu buralardan hemen kendine dönmem lazım ama gazelden pek fırsat kalmıyor malsef...çücuk hala yememk için direniyor bende bütün gün saf saf ne yedirsem nasıl yedirsem diye düşünüp duruyorum ..valla ilk 4 aya kadar çocuk bakmak kadar kolay bişey 4 aydan sonrada zor birşey yokmuş malesef ben bunu anladım :çok üzgünüm:
sağol tubişciğim bide gelse koltuğum tam keyif olacam yaniiii
ayyy bugün tam koşu bandını tepesine çıkıtm arkadaşım aradı 45 dk. konuştuk hehe yürüyüş yaptım o vakte kadarda ayaklarım ağrımış bee
ama acı bişiii var yaa benim canım ttalı istedi pöfff irmik hayali kuruyomm
Iyi Aksamlar Kizlar,
Bugün pilim bitti, ancak oturabildim. Doruk'da sag olsun, huysuz olacagi gün olarak bugünü buldu. Uyuturken agladim sinirden. Uykusu var deli gibi, yataginda dönüp duruyor. Mizildaniyoorda mizildaniyor. Babasini ariyor galiba uyku saatlerinde. Araba seslerini duyunca heyecanlaniyor cünkü. Neyseki 1,5 saatlik merasimden sonra uyudu. Gecmisi okudum ama kazan gibi kafayla.
Tülay tarifi verirsen cok iyi olur canim. Tesekkürler simdiden.
Aysun umarim sadece evham yapiyorsundur, zaman kaybetmeden doktora göster kuzucugu.
Gülhan o yayamaz bakalim daha ne icatlar cikartacak. Yaraticilikta sinir tanimiyorlar.
Pinar kayinvaliden galiba okkali bir firca yemis, neyse bir süre idare eder insallah.
Tuba, en azindan kilonu koruyorsun diyetle, yakinda kiloda vermeye baslarsin. Bende hafta sonu tartilacagim bakalim...
Bu arada Raps "kolza yagi" demekmis.
hepinize iyi akşamlar kızlar bugün aşırı yoğundum tek başımaydım çok yoruldum başım ağrıyor öldüm bittim valla daha birde eve git binaya doğalgaz çekiliyordu evde onun işi var mutfak antre tüm göçmüş durumda ne yapcam bilmiyorum valla..
allahım güç versin bana valla aşırı derecede uyumak istiyorum şu anda eve gitmek gelmiyor içimden...
He zıplıyoruz bız bacım cok zevklı deneyın derımkaydirigubbakcemile3
Zaten basta herseye tamam derler sonra zor gelir.Anne gıbısı kımse olamaz canım napıcaksın iste hayat sartları.Onlar sağlıklı olsunda varlıklarını bılmek bıle guç verıyor insana.
selam kizlar a.s.
sabahtan beri acik sayfa..anca oturdum basina :)) ay 2-3 gündür geç yatip erken kalkiyorum sonra gene yatiyorum öglen kalkiyorum..aptal gibi oldum be..yarindan itibaren gene erken yatip erken kalkcam..olmuyor böyle..kendime gelene kadar aksam oluyor..
bugunde en son 1 de kalktim..serrayi yedir kahvalti felan derken 3 oldu..temizlikten vazgectim..derken annem aradi..serrosa bişeyler dikmiş..onlari getircekmiş yarin..ee bu sefer mecburen kalktim temizlige :) yoksa annem yapar :) zaten bi şekilde muhakkak evde yapicak bişi buluyor :))
ay kizlar bu arada annem geçen hafta serrosa bi manto dikti cok tatli oldu yaaa :)) bi ara resmini cekip koyarim :))
semros yürütec almişsin..hayirli olsun canim :) biraz oyalanir cocuklar..ben düsünmüyorum almayi pek..ama 2 cocuk olsa kesin alirdim :)))
aysecim hoşgeldin canim evine :) reglinde hayirli olsun :))
aysuncum canim o bogumlari ben hiç incelemiyorum valla..gerci serrada da bogum yok pek..eti sıkımıdır nedir :) okadarda takma bence..doktora gidince sorarsin..
pinarcim kayinvalide olayi komik olmus :))) başim agriyor sonrada geliyorum felan :))
gulhancim canim arada geliyor bu adamlara :) ayar cekmek gerekiyor :)) aylik bakimp sizde artik 2 de anlaşin canim :) neyse kafasina vura vura anlaticaksin sen :)
filizcim bilgisayariniz hayirli olsun güle güle kullanin canim :) kabizliktan kurtuldugunuza sevindim
özlemcim canim süt konusunu gecenlerde sanirim aysunla konusmustuk..ben 5.ayin bitiminden beri veriyorum serrosa..kahvaltisini tamamen sütten yapiyorum..süt,biskuvi,peynir,yumurta,tereyag,1 corba kasigi hazir kahvaltilik,yarim ceviz..bazen pekmezde katiyorum..gece mamasinida yari süt yari sudan yapiyorum..bazen aksam muhallebisinide pirinc unundan yapiyorum..ozamanda süt kullaniyorum..süt cok fazla kilo aldirmiyor..kemikleri kuvvetlendiriyor..hani derler y bazi cocuklar için "dökme demirmi" var bunda diye..öyle oluyor cocuklar :) özetle kof kilo olmuyorama sen kilo aldirmakta istiyorsan bunun yaninda mamasini muhallebisini felan sütle hazirla..hem kilo alir hem içine siner
tülay sende süt veriyordun yanliş hatirlamiyorsam dimi?
diyetim bayram tatili ve h.sonu engeline takildi biraz :) sarsildimama yikilmadim ayaktayim kilo vermedim ama almadim buda iyi bişeydir bugunde uyuya kaldim spor yapamadim sabah..anammm böyle yazinca günlerim boşa gecmiş gibime geldi be..neysem basladik artik..öyle yada böyle yuvarlana yuvarlana inicem inşaAllah 65e he bak diyetlere bakicaktim ben..şöyle makul olan bi diyete abzürd zübzürd (cok zor yaziliyormus bu zübzürd ) diyetlere cok kiziyorum..sonra gene annemin diyetine dönüyorum muhtemelen gene öyle olcak :) heee bu arada (ay bi dokun bi ah işit gibi oldu ) gecen gün bi video ararken bi site buldum..içinde spor videolari var..onlari indirip baslicam..iyiki hatirladim :) isteyen olursa özelden yollarim adresi tabi önce bi kendim bulayim
ayyy bi yağmur bi yağmurrr aman beee
dışarı gittim kasaba bakkala....bide eşimin 2 senedir avize alıpda yaptıracağı bir antrem var
avizeyi kırdı ebyfendi iki senedir yaptıracak ...üç kuruşlu şey için karanlık takılıyorduk....
iyice ipe un serdi bu adam ya....gittim elektirikciye bir avize buldum şu tavana monte olanlardan (artık kıramaz) ikide ampul aldım adamada dedim gel tak...
heee evim banyo haricc cillop gibi oldu ....alıştımmı ne birilerinin buarda olmasına
haftaya tek kalacam sonra yine annem gelecek o arada kayganayımı çağırsam nee
malum spor varya ....benim diyet hafta sonu tam anlamlı geçmedi yani biraz sıraı yiyemedim...
dünde aç kaldım koltukcu market derken ..ama aç kaldım diyede gömülmedim o çıtır beyaz ekmeğe
harifeyen yedim yemeklerimi....he bide spor yapamadım ama pazar ve c.tesi temizlik ve artı dışarı işleri ile hareketsizde kalmadım...bugünde temizlik ve spor olacak....
dışarı giderken 2 sene önceki aldığım kadife pantolonumu denedim oldu hee ben onu aldığımda boldu biraz ama düşmüyorduda .....demek bişiler var daha tartıya çıkmadım çarşamba sabah çıkacam
inş. güsel sonuçlar alırım kızlarrr..........
neyse ben kaçar bizimkiler acıkmış ...yemek yiyip yürüyecem mucukk
herkeze selamlarrrr ...
anam ben pek bi geri kaldım yahu buralardan hemen kendine dönmem lazım ama gazelden pek fırsat kalmıyor malsef...çücuk hala yememk için direniyor bende bütün gün saf saf ne yedirsem nasıl yedirsem diye düşünüp duruyorum ..valla ilk 4 aya kadar çocuk bakmak kadar kolay bişey 4 aydan sonrada zor birşey yokmuş malesef ben bunu anladım :çok üzgünüm:
Iyi Aksamlar Kizlar,
Bugün pilim bitti, ancak oturabildim. Doruk'da sag olsun, huysuz olacagi gün olarak bugünü buldu. Uyuturken agladim sinirden. Uykusu var deli gibi, yataginda dönüp duruyor. Mizildaniyoorda mizildaniyor. Babasini ariyor galiba uyku saatlerinde. Araba seslerini duyunca heyecanlaniyor cünkü. Neyseki 1,5 saatlik merasimden sonra uyudu. Gecmisi okudum ama kazan gibi kafayla.
Tülay tarifi verirsen cok iyi olur canim. Tesekkürler simdiden.
Aysun umarim sadece evham yapiyorsundur, zaman kaybetmeden doktora göster kuzucugu.
Gülhan o yayamaz bakalim daha ne icatlar cikartacak. Yaraticilikta sinir tanimiyorlar.
Pinar kayinvaliden galiba okkali bir firca yemis, neyse bir süre idare eder insallah.
Tuba, en azindan kilonu koruyorsun diyetle, yakinda kiloda vermeye baslarsin. Bende hafta sonu tartilacagim bakalim...
Bu arada Raps "kolza yagi" demekmis.
Valla kızlar bende uzun zamandır giremiyorum işte inanılmaz bir yoğunluk var eve gelmem 18:45 oluyor
Yağızla oyna besle uyut 22:00 ondan sonrada koltukta sızıyorum neden bu kadar düştüm ben bilmiyorum hiçbişeye hevesim kalmadı inanın.Bi bezginlik çöktü üstüme.Giremiyorum diye unutulmayayım gerçi hepimizin yoğunluğundan değil kimin girdiği, kendimizi düşünecek halimiz kalmamış gibi çocuklar büyüyünce dertleri büyür derlerdi doğruymuş.
Diyet gayet güzel gidiyor 1 hafta oldu bugün ve 1 kilo 800 gr verdim.Gayet iyi gidiyor çok motive oldum verdiğim kiloları görünce.
Yağızın face’deki videosuna yorum yazan herkese teşekkürler.Şuan çok fena oldu peşimden koşacak yakında.
Son 15 sayfadan yapabildiğim alıntılar bunlar öncesinde yaklaşık 5 gün siteye giremedim maalesef. 
Gülhancım allah yardımcımız olsun tatlım bu kocişler neden bizi anlamaya çalışmazlar kendi bildiklerini okurlar hayret valla.Senin mevzuu geçicidir diye düşünüyorum.Sen en iyisi eşinin evde olduğu bir gün Bora’yla 2 saat yalnız bırak bak nasıl vazgeçer 
Birsom yeni koltukların hayırlı olsun güle güle kullan.Bu arada peynirle yumurtayı bende aynı zamanda veriyorum doktor öle demişti sana farklı bişeymi dedi?
Pınarım işe yaramış demek kuzum çok sevindim valla bizim bu doktorlar tam dayaklık.
Banucum ben Semroşun tavsiyesi üzerine Dentinox aldım çok memnun kaldım.
Ayşecim allah yardımcın olsun ağız tadıyla oturmayı nasip etsin oğluşunla ilgilide umarım ilerleyen aylarda tahlilleri iyi çıkar.
Özlemcim uzun zamandır giremediğim için yazamadım canım.Fıstığın dişleri çıkmış gözün aydın darısı bizim başımıza.Ben aslında süte karşı değilim.Annem Yağıza tarhana yaparken hep sütle pişiriyor ama direk içirmede tereddütlerim var.Neticede mamadaki kadar besleyicilik olduğunu sanmıyorum,içeriğinde birsürü vitamin var.Doktoruma tekrar danışıcam bakalım.
Filizcim sende rahatsızlanmışsın geçmiş olsun inşallah şimdi iyisindir.
Cerencim sizdede tadilat varmış kolay gelsin çocukla bide işin yorgunluğunun üzerine iş yapmak ölüm geliyor.
Aysuncum Recebin umarım bişeyi yoktur merak ettim göründünüzmü doktora.
Tubacım sizinde yeni cicileriniz hayırlı olsun resimlerini bekliyoruz.EEEEEEEE annen hamarat hatun valla kaçmaz hem elinde hem dilinde.
Kızlaarrrrrrr ay şu ek besin olayı bozdu bizi vallahi tüm günümü alıyo, sabahtan bi başlıyorum derken öğlen oluyo yediiiiiiiiiiiir soy giydirrrrrrrr ki çok çok kısaltarak anlatıyorum çünkü muhtemelen aynı olayları yaşadığınız için tahmin edersiniz pantolonunu giydirirken ters dönüyo, ya bezini bağlıcam beze uzanıyorum hemen ters dönüp oyun halısına dğru hamle yapıyo) , dün blackberrieslerim bile kurumuşşşş toplayamadımm(( ( ! ) D )
Neyse ek bes,n olyına feci sarmış durumdayım Allah sonumuzu hayretsin veeeeeee benim oğlan muhallebiyi yemooooreeeeee((( bitsin kutu kendim yapmayı denicem mamayla..... yoksa kuş kadar yiyip bırakacak ya.... şimdilik zorluyrum ama zorlamak doğru değil onuda biliyorum...
ayyyyyyyyy bide ev işi var bugün bi ara yere kağanın yanına uzandım nerdeyse sızıyodummm ya bi kaç tekmeyle aklım başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?