2009 Mayıs Anneleri

hadi hayirli olsun birsencim koltugunuz avizeniz ve pantolonun içine girmiş olman :) bende h.sonu en büyük kotumun içine girdim hatta eşimle iddiaya girdik dügmesi kapanirmi kapanmazmi diye kapandi biraz nefesin kesildi ama oldu yani :))))) şimdiki hedef 2.kotum :)))) 3.kot zaten 65 kilo olunca anca girerim

herkeze selamlarrrr ...
anam ben pek bi geri kaldım yahu buralardan hemen kendine dönmem lazım ama gazelden pek fırsat kalmıyor malsef...çücuk hala yememk için direniyor bende bütün gün saf saf ne yedirsem nasıl yedirsem diye düşünüp duruyorum ..valla ilk 4 aya kadar çocuk bakmak kadar kolay bişey 4 aydan sonrada zor birşey yokmuş malesef ben bunu anladım :çok üzgünüm:

sağol tubişciğim bide gelse koltuğum tam keyif olacam yaniiii

ayyy bugün tam koşu bandını tepesine çıkıtm arkadaşım aradı 45 dk. konuştuk hehe yürüyüş yaptım o vakte kadarda ayaklarım ağrımış bee

ama acı bişiii var yaa benim canım ttalı istedi pöfff irmik hayali kuruyomm

Iyi Aksamlar Kizlar,

Bugün pilim bitti, ancak oturabildim. Doruk'da sag olsun, huysuz olacagi gün olarak bugünü buldu. Uyuturken agladim sinirden. Uykusu var deli gibi, yataginda dönüp duruyor. Mizildaniyoorda mizildaniyor. Babasini ariyor galiba uyku saatlerinde. Araba seslerini duyunca heyecanlaniyor cünkü. Neyseki 1,5 saatlik merasimden sonra uyudu. Gecmisi okudum ama kazan gibi kafayla.

Tülay tarifi verirsen cok iyi olur canim. Tesekkürler simdiden.

Aysun umarim sadece evham yapiyorsundur, zaman kaybetmeden doktora göster kuzucugu.

Gülhan o yayamaz bakalim daha ne icatlar cikartacak. Yaraticilikta sinir tanimiyorlar.

Pinar kayinvaliden galiba okkali bir firca yemis, neyse bir süre idare eder insallah.

Tuba, en azindan kilonu koruyorsun diyetle, yakinda kiloda vermeye baslarsin. Bende hafta sonu tartilacagim bakalim...

Bu arada Raps "kolza yagi" demekmis.

Valla kızlar bende uzun zamandır giremiyorum işte inanılmaz bir yoğunluk var eve gelmem 18:45 oluyor

Yağızla oyna besle uyut 22:00 ondan sonrada koltukta sızıyorum neden bu kadar düştüm ben bilmiyorum hiçbişeye hevesim kalmadı inanın.Bi bezginlik çöktü üstüme.Giremiyorum diye unutulmayayım gerçi hepimizin yoğunluğundan değil kimin girdiği, kendimizi düşünecek halimiz kalmamış gibi çocuklar büyüyünce dertleri büyür derlerdi doğruymuş.

Diyet gayet güzel gidiyor 1 hafta oldu bugün ve 1 kilo 800 gr verdim.Gayet iyi gidiyor çok motive oldum verdiğim kiloları görünce.

Yağızın face’deki videosuna yorum yazan herkese teşekkürler.Şuan çok fena oldu peşimden koşacak yakında.

Son 15 sayfadan yapabildiğim alıntılar bunlar öncesinde yaklaşık 5 gün siteye giremedim maalesef. 

Gülhancım allah yardımcımız olsun tatlım bu kocişler neden bizi anlamaya çalışmazlar kendi bildiklerini okurlar hayret valla.Senin mevzuu geçicidir diye düşünüyorum.Sen en iyisi eşinin evde olduğu bir gün Bora’yla 2 saat yalnız bırak bak nasıl vazgeçer 
Birsom yeni koltukların hayırlı olsun güle güle kullan.Bu arada peynirle yumurtayı bende aynı zamanda veriyorum doktor öle demişti sana farklı bişeymi dedi?

Pınarım işe yaramış demek kuzum çok sevindim valla bizim bu doktorlar tam dayaklık.

Banucum ben Semroşun tavsiyesi üzerine Dentinox aldım çok memnun kaldım.

Ayşecim allah yardımcın olsun ağız tadıyla oturmayı nasip etsin oğluşunla ilgilide umarım ilerleyen aylarda tahlilleri iyi çıkar.

Özlemcim uzun zamandır giremediğim için yazamadım canım.Fıstığın dişleri çıkmış gözün aydın darısı bizim başımıza.Ben aslında süte karşı değilim.Annem Yağıza tarhana yaparken hep sütle pişiriyor ama direk içirmede tereddütlerim var.Neticede mamadaki kadar besleyicilik olduğunu sanmıyorum,içeriğinde birsürü vitamin var.Doktoruma tekrar danışıcam bakalım.

Filizcim sende rahatsızlanmışsın geçmiş olsun inşallah şimdi iyisindir.

Cerencim sizdede tadilat varmış kolay gelsin çocukla bide işin yorgunluğunun üzerine iş yapmak ölüm geliyor.

Aysuncum Recebin umarım bişeyi yoktur merak ettim göründünüzmü doktora.

Tubacım sizinde yeni cicileriniz hayırlı olsun resimlerini bekliyoruz.EEEEEEEE annen hamarat hatun valla kaçmaz hem elinde hem dilinde.

Kızlaarrrrrrr ay şu ek besin olayı bozdu bizi vallahi tüm günümü alıyo, sabahtan bi başlıyorum derken öğlen oluyo yediiiiiiiiiiiir soy giydirrrrrrrr ki çok çok kısaltarak anlatıyorum çünkü muhtemelen aynı olayları yaşadığınız için tahmin edersiniz pantolonunu giydirirken ters dönüyo, ya bezini bağlıcam beze uzanıyorum hemen ters dönüp oyun halısına dğru hamle yapıyo) , dün blackberrieslerim bile kurumuşşşş toplayamadımm (( ( ! ) D )
Neyse ek bes,n olyına feci sarmış durumdayım Allah sonumuzu hayretsin veeeeeee benim oğlan muhallebiyi yemooooreeeeee ((( bitsin kutu kendim yapmayı denicem mamayla..... yoksa kuş kadar yiyip bırakacak ya.... şimdilik zorluyrum ama zorlamak doğru değil onuda biliyorum...
ayyyyyyyyy bide ev işi var bugün bi ara yere kağanın yanına uzandım nerdeyse sızıyodummm ya bi kaç tekmeyle aklım başıma geldi

Valla bın kere masallah canım.Ne guzel uyumlu Serracık.Benımkıyle bu duzenı duşunemıyorum.Sabah 6 da en gec kalkıyoruz 10 a kadar pasayla oyna tabı sıkılır hemen evde gez.Uyku saatı nasıl uyutacağımı ben de sasırdım artık.En fazla 40 dk uyur.Sonra yıne 3 saat uyanık ve ben Wc ye bıle gıdınce ordan bağırınırım Bora dıye ağlar hemen.Anlıycan ana kucağında,yerde,salıncakta odasında dönencede hıç biryerde durmuyor.

Hoşgeldin canım yok galıba hala bır duzelme yemek konusunda.Bence ise ilk 4 ay kabustu sımdı de cok yorucu ama en azından anlıyorum derdını biraz

ooooo tel bahane yuruyuş sahane olmuş bacım.Skor beklıyoruz.

Al işte benım gıbı ağlayan daha cıktı.Sımdı uyuttum bende canım.Ama ne bel kaldı ne bacak sınır zaten tavanda.Hep derdım erkek cocuk dediğin biraz afacan yaramaz olmalı.Ağır ağır erkek çoçuklarını eleştırırdım.Allah al sana yaramaz cocuk dedı galıba.
Sen sallamadan mı uyutuyorsun canım Doruğu?

Allah kolaylık versin canım a.s.

Aynen canım Allah analarımıza uzun versin a.s.

Cicinizi güle güle kullanın canım a.s.

Salma kendini aynen devam hadi kaydirigubbakcemile2

Ooooo pantolona girilmiş hayırlı olsun bacım a.s.

Yemeyen çocuk zor bacım ya. Defne'de kahvaltı ve çorbasını yerken canımı çıkarıyor akannehir

Allah kolaylık versin canım a.s.

Evet bu fırça onu bi süre idare eder lmaz:

Ay canım benim yoruluyosun tabi. Bide diet eklenince iyice halsiz kaldın. Dikkat et kendine a.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İyi geceler bacılar a.s.

Bende spordan geldim, cornflakes yedim. Ben gelince kızım uyanmıştı onu uyuttum şimdi. Az sonra yatıcam. Canım çıktı yine akannehir

Bu arada kayınvalide fırçayı iyi yemiş belli lmaz: Bi geldim ki Defne'yi yıkamış, yedirmiş, uyutmuş. Yemek yapmış yarın için. Yinede Allah razı olsun uğraşmış yapmış sağolsun yerimseniben Çarşamba spor için istersen ben gelirim istersen sen gelirsin konuşuruz dedi kaydirigubbakcemile3

Eşim koltukta sızdı. Defne salıncağında. Bende ikisinide alıp yatayım bari a.s.

slm millettt............siboşum unutmadık yani unutmadım işteyken konuşamıyoruz
zati kontürüm yok bıktım kontür işinden çıkıp alamıyorum adama diyorum 10 günde anca alıyor
eşimden gisli faturaya çevireceğim .....şimdi 8 saati tüm vergiler içinde 25 tl kampanya var ona geçem diyorum ....bakacam bi abone merkezi bulmam lazım öncee

ohh pınar iyisinn cnm yemek vs. olmuşşş
ayy bu benim anam iki çocuğa bakamıyor ya
gerdi beni valla.....bi yürüyüş yaptım ne gerek var
zaten iş yaptın yürüyüş yaptın diyo.......deli yaaaa
yani şunu anladım kaygana annemden daha iyi idare ettii yaa

çok gerdi annem beni ....inş.yarın daha iyi olacağız umut ediyorum

burcu cnm dönme işleri bizde çok uzun zamandır var cnm
hele benim ömer öyle benden başka kimse giydiremiyo gibi bişey
hemen bana satıyolar çocuğu ....
yemek konusuna gelince muhallebi yemiyorsa cnm sulu yap biberonla ver
ben ve sibel öyle çok yedirdik ...kendim yapmadım acıkcası
onla uğraşacak vaktim yoktu yani...

siboş yumurta ve peyniri dönüşümlü verin diye ben elimdeki kitapcıkta ve milupa ile bebelac ek besin kitaplarında okudum cnm yaa....ben yumrta veriyosam peynir vermiyorum ki hoşş ben ayrı ayrı veriyorum
önce sulu muhallebi sonra peyniri ,pekmezi ..........

Sibel umutsuz olma canım su anda cok yorulıyorsun ondan bu halsizliğin.Zamanla gecıcek hersey.Diet işide süper gidiyormuş.Motıve olmam için cok iyi bir neden.

Burcuuuuu alışırsın canım ek gıdaya bana zor gelmiyor valla artık sıraya koydum herseyı.Biraz zaman lazım.

Birsennnnn kaygana iyi geldi galıba yerleşmesin yanına sakın.Fazla yuz verme cıcım....

bizim dişimiz ciktiiiiiiiiiiiiiii :lepi: :lepi: :lepi:

ay aksam bi bakayim dedim su kızın dişlerine :) bide ne göreyimmmm bişi batiyorrrr :))) porselen kasikla bi vurdum kiiiiiii cit cit cit ses geldiiiii o da yetmedi işikla baktim cikmişşşşşşş :lepi: ay nasil sevindim cok anormal bişeymiş gibi :kedi:

ay kaygana diye diye canim cekti be..ananem cok güzel yapardi..kadincagizin şimdi birak yapmayi yemeye hali yok mafoldumben tarifini alip ben yapayim bi ara bari..hem diyet içinde güzel olur he..inşaAllah içine cok misirunu koyulmuyordur..

hülyacim canim aksam söyledigim gibi diş cikariyor bence..ondan yemiyor kuzum..cok üstüne varma..elbet gececek ve yiyecek..sen alternatifleri deneyip dur :)

sibelcim süperrrr gitmiş kilolarrrr :lepi: inşaAllah böyle gider canim yani bu tempoyla..bi vitamin hapi felan al..hem diyet hem yogunluk hem ev halsiz birakir seni..enerji versin hap birazcik cicimiz içinde tşkler tetesi a.s.

gulhancim canim sen bu veledi bi okut canim..hatta sen okusan cok daha iyi olur..ben hamileyken hergün serrosa yasin okudum..sagligi için okuyordum..cok sukur sag salimen dogdu kuzum..yasin'i her manada okuyabilirsin..inşaAllah iyi gelicektir..baska bi önerim kalmadiki senin biciriga :) bide mümkün oldugu kadar onunla yerde oyna..1-2-3 derken belki alişir ya..

filizcim diyetim güzel gidiyor..1.5 kg gitti :) amma velakin 10.5 kilom sapa saglam duruyor ee pat diye almadik :) dolayisiyla pat diye gidemez kendime sürekli bunu söylüyorum

birsencim süper olmus yürüyüş :) sonuclarini bekliyoruz :) bu ara yumurtayla peynirin ayni gün verilmeme olayin ilkkez senden duydum..doktorum ver demişti..zaten su doktorularin dedikleri birbirini tutsa

burcucum canim abartma yahu :) sen hepten ek gidaya baslasan yandik herhalde :) ek gida vermeden önce ac olmasina önem ver canim..enaz 2-3 saatlik ac olsun kuzu ozaman sorunsuzca yer

pinarcim oh sporunuda yaptin :) nasil yorgun oldugunu tahmin edebiliyorum ama görevini ifa etmenin verdigi huzurla uyu mişil mişil karşiliğinida fazlasiyla alirsin inşaAllah :) içimizden birinin bile kilo vermesi motive ediyor insani :) cicimi içinde sagolasin tetesi a.s.

neysem bende artik yatayim..güya erken yaticaktim..gene 2 oldu saat be..peh..neysem yarin erken kalkip yatmicam inşaAllah..annemler gelmeden ütülerimi bitirmem lazim..kışlıklari cikardim everest tepesi gibi ütüm var yapiyorum yapiyorum inmiyor bi türlü..inşaAllah yarin indircem :)

cenem düştü..gittim ben

Son düzenleme:
Neredeyse uykusuz gecen bir gecenin ardindan, herkese günaydin. Yok Doruktan degil, su sinir aletten. Sabahaca uyutmadi beni. Oglum gece cok güzel uyudu, 04.00'e kadar hic uyanmadi...Uyanip emdi, yine uyudu sonra...

Gülhan'cigim, Doruk'un uykusu gelince belli oluyor zaten hareketlerinden. Odasini hazirliyorum, uyku tulumunu giydirip emziriyorum. Emerken uyuyor genelde. Uyumazsa, yatagina koyup 1-2 dk salliyorum. (Park yatak kullaniyoruz simdilik ve sallanilabilir birsey.) Ben Dorugu ayakta sallamaya hic alistirmadim. Sadece babasi kolunda salliyor ve Doruk cok seviyor bunu. Babasiyla beni artik iyice tanidi, benim kucagima gelince diretmiyor pek sallayayim diye. Ama birkac gündür yine babasi uyutuyordu ve genelde böyle gecis dönemlerinde emdikten sonra uyumak istemiyor, mizmizlanip duruyor.

Sibel pes etme canim, ne güzel kilolar gitmeye baslamis iste. Yorgunlugunda gecici olur insallah...

Ilk disiniz hayirli olsun Tuba'cim. opuyorumnanaktan

Ek gida düzenini bende daha tam oturtamadim Burcu'cugum. Sabit olarak aksama dogru muhallebi, ögleden önce de meyve püresi veriyorum. Corbayi bir kere cok iyi icti, ikincisini biraz karistirdim galiba, hic sevmedi. Cok az kereviz koymustum, onu begenmedi galiba. Bu arada kereviz veriliyor mu bilmiyorum ama sanki bizde allerji yapti birsey, kereviz olabilir. Yüzünde kizarikliklar olustu, 1 saat sonra kayboldu. Yogurt yaptim birkac kere keci sütünden. Onuda sevmedi. Bugün yine corba deneyecegim bakalim. Sade olunca iciyor, karistirinca pek sevmiyor.

Görüsürüz sonra kizlar. Ben doktora gidiyorum su aleti teslim etmeye...

Günaydınlar Arkadaşlar;

ıyi dilekleriniz için saolun pes etmek yok amma velakin hem iş hem çocuk hem ev işi hemde diyet beni çok yordu.Bugün yine 3 saatlik uykuyla işe geldim.Allah sabrını veriyor demekki.Başkası söylese inanmazdım.

Tubacım dişleriniz çıkmış hayırlı olsun darısı başımıza çıksada bizde rahat etsek.

Öpüldünüz ben işlere dalayım yine gelirim.Burayı çok ihmal ettim,bugün sık sık bakmaya çalışıcam.

selam herkese nasılsınız kızlar

sibelcim nasılsın yağız nasıl diyetin hayırlı olsun canım

mutahharacım sen nasılsın serramın incisi hayırlı olsun tatlım

birsencim tatlım paşalar nasıl sen nasılsın güzelim

teyzelerıııııı kızımın ilk incisi gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum çok şükür dun gorumcem aksama suprızımız var dedı işten bı dondumkiiiii çok şükür çıktı ılk dısımız alt önden :lepi:
hemen atladım arabaya hoppp eczaneye pınarında dun yazıdıgı jelden aldım bende meger kuzumun aksılıgı dişdenmiş salyaları dahada arttı dun gece önü hep ıslak badısının
darısı basına tüm mayıs kuzucuklarının:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…