bende şu aşı işine sinir oldum şimdi,umarım yanlış bişey yapmamıştır bidaha gitmem ona...
burcu nerelerde haberı olan varmı kızlar
Aysun canım panığe kapılmayın eğer süphelenıyorsan yarın git bi doktora derim.Ama kalca usg si cekilmedimi kuçukken.
Ferda sağol canım cok enerjı doluyumdur ama bu kadarı kaldı.Senın sesın de süper cıcım gayet iyisin.Ah yakın olsak ta caya gelsen.
Pınar işler yattı galiba canım.
AAAA herkes burda ne guzel ben bi yuruyusumu yapıcam gelirim yine....
Filiz geçmiş olsun canım.Kontrolde olmak guven verici zor olsada.
merhabalar geçmişe bakamadım henüz...evi temizliyorum geç kadım işler için çocukara annem bakamadı uyuz odum kaynanam bile daha iyi baktı yaaa..........
işim bitsin....eczaneye gidecem ömere asisit alacam bu son ilacım dahada vermeyecemm
yemek var allahtan
en pınar bakar kızzz bendüğüne gittim ikisine baktı benim adam saat 6 dan gece2 kadar
hava çoksoğukkkk yaww
kızlar ben çıkıyorum yoğundum geçmiş okuyamadım herkesi öptüm fıstıklar
eltimin kızı geldi okul çıkışı bende onun sayesinde yemek yedim,o Dağhanı oyalarken bende yemek yapıyım hadi iyi akşamlar kızlar öpüyorum sizleri..
kızlar iyi akşamalr öptüm kuzucukları
Evet Bora beyin yenı favorısı zıplayarak uyuma gercekleştı şimdi ayağımda.
Birsen kolay gelsın yoğunsun bacım.
Pınar oh iyi olmuş.Bu havada cocuk nasıl cıksın dışarı ya.Esıne de aferın.Senden fırcayı yemesı ıyı olmuş.
Ferda yardımcın varken bıtır işlerı sende.Ben de ıspanak yaptım biraz önce.
Tuba nerdesın sen anacım.Diet nasıl gıdıyor.
Cıkanlara iyi akşamlar...
İyi akşamlar kızlar a.s.
Anaaa zıplayarak mı kaydirigubbakcemile3 Daha neler çıkarıcak bakalım paşa Şeniz
Evet canım benden fırçayı yiyince annesine dönmüş belli. Spora azılırken sordum anne bakabilir misin sorun olur mu diye CADIARZU Aaa kışın hergün gelir bakarım demeyi biliyodu şimdi döndü. Ahh ahh anamın durumu çalışmayı gerektirmese her sabah gelir her akşam gider valla. Ana gibisi yok gerisi boş :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?