evet canım kaka kaka...
demek defnoş 4-5 kere yapıyor aslında oda çok yamıyormu günde 4-5 normalmi.
dedimya berde 1 yada 2 kes yapardı. bir sabah bi akşam....
kuzum benim yaa
şimdi aradım annemi ne yapıyor diye öyle telefonda konuştuğuma bakıyor diyor annem...
ohh canım afiyet olsun ...
ne yiyorsun pınar kahvaltıda de bakayım....
ya kızlar bizde akşam eşimle bu ay borcumuza bakıyorduk bu ay bakın yatırmamız gerekenlere...
çok canım sıkıldı oda bazı şeylerden kısmamız lazım filan dedi. biraz tartışır gibi olduk sonra sabaha kadar döndüm yatakta... tartışma dreken kavga değilde şöyle yapalım böyle olmaz filan dedik işte...
375 kooperatifimiz var her ay onu yatırıyoruz.
100 tl aylık doğalgaz çekilde yeni ona başladık
100 tl apartmana aidat (35 bina için - 65 i doğlgaz borusu demirbaş)
50 tl ikimizin telefon faturası
300 tl kredi kartı (burda da 135-binanın kömür parası bizimki merkezi kömür yanıyor.kalan 165 in içinde de 80 ni berkenin. doktora filan götürdüm ya bir de bez filan almıştım...normalde kredi kartından alış veriş yapmayız ama bu ay nakit kalmamıştı.
35 tl elektrik geldi.
toplam 925 tl.
düşünün yani......daha kurban bayramı geliyor nasıl kesecez bilmiyorum bu nasıl bir iş ya...
paylaşmak istedim sadece çok sıkıldım da....
kızlar günaydın nasılsınız? ceren canım geçmiş olsun.beneim kızda genelde gün içinde4-5 kere kaka yapıyor ve her 2 saatte birde bezi dolu olur.ama daha yeni tahlil yaptırdık temiz çıktı neyse bu ayki rutin kontrolde bird aha sorayım doktora..
günaydın bayanlar!
sabah erkenden kalktık bizde. bi duş aldım. çamaşır attım makineye. kızımı yıkadım. emzirdim uyudu. kahvaltımı yaptım. bu arada çamaşırlar bitti onu astım. ay Özgü'nün kıyafetlerini asarken ruhum dararıyor. mıy mıy mıy küçücük şeyler as as bitmiyor. evi şöyle bi topladım. aralarda da buraya baktım:))
tam keyif yapacam benimki uyandı.( yine inlemeler başladı. dün sinirden ağladım akşama doğru. tam çin işkencesi gibi bu kız.
kızlar bi de şu burun tıkanlığına bi çare söyleyin sizler nasıl geçirdiniz? okyanus suyu fiz.serum hiç fayda etmedi. kaç haftadır tıkalı burnu. bi türlü geçiremedim. 2-3 kuttu fiz serum bitirdim 15liklerden nerdeyse
Kızlar ya kaç gündürde berke hasta. aslında çocukta hiçbirşey yok görünürde ateş halsizlik filan sürekli gülüyor oynuyor ama sürekli 2 saatte bir çiş yapıyor. bende dün değil önceki gün doktora götürdüm kan aldılar çiş tahlililine baktılar enfeksiyon varmış. enfeksiyondan dolayı çiş yapıyormuş.ama abartmıyorum tam 2 saat doluyor hadi çiş akşama kadar sürekli böyle. gidip gelip su meyve suyu filan veriyoruz vücut susuz kalmasın diye. zaten doktorada sorduk susuzluk varmı vücutta diye çok şükür yokmuş. zaten doktor o yaptıkça siz sıvıyla telafi ederseniz birşey olmaz dedi. antibiyotik yazdı bir tanede daha şurup ve birde reflor yazdı. dün yine yapmış ama 3-4 saatte bire düşmüş şükür. ama yinede hala devam ediyor. artık o çiş yaptıkça sinirlerim bozuluyor.bakalım ilaçlara devam ediyoruz. inşallah bugün daha az yapar. yine devam ederse tekrar götürürüm herhalde doktora..
kızlar bu arada eşim unutmadi cok sukurvalla acaip hazirlamiştim kendimi söyleyecegim laflara kadar hatta bi ara okadar kaptirdimki kendimi lazanya yapicaktim ondan bile vazgectim DD sonra amannn tuba dedim sacmalama..kur güzelce sofrani hatirlamassa firlatabilcegin bişi olsun elinde p
neyseki hatirlamiş..hemde ne hatirlamaaa2ğ3 hafta önce puma bi spor ayakkabi begenmiştim..onu almiş :)) bide serrosun eşyalari için rebook canta almiş pembiş pembiş o cantayida begenmiştim ama beni asil mutlu eden dikkatli davranmasi oldu..yani önceden begendiğim istedigim şeyleri almiş olmasina sevindim :) maşaAllahhhh diyim şom agzimi açmiyimde odun modun olmasin DDD
neysem artik yatak vakti gözlerim kapaniyor..inşaAllah bu kızce gene 5 te uyanmaz :)
mucksss hepinizeee a.s.
günaydın cnmherkese günaydınlarrrrrrrr hihoyyyt
öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bende 9'da kalktım kızımla. Kahvaltısının yine azcıcığını yedi. Tabi karnı acıktı şimdi mama yiyor. O yesin bende kahvaltı yapacağım. Dün sporum vardı malum. Bu sefer tam 3 saat spor yaptım. Artık en son çıkmaya yakın bitmiş haldeydim. Hoca kıyameti kopardı 3 saat spormu yapılır diye. Çünkü normal fitness değil zorlayan sporlar yaptığımız için bayılır kalırsın dedi. Neyse eve geldim cornflakes yedim yattım. Şimdi iyiyim hihoyyyt
Az önce görümcem aradı. Bugün kayınvalidemin doğum günü. Kendi çocukları unutur ben unutmazdım ama çocuk olunca kafam daldı heralde. Oda ajandasına yazmışta ordan farketmiş Allah'tan :kedi: Gerçi kendi de unuttu heralde. Çünkü eskiden olsa 1 hafta önceden başlardı söylemeye. Akşama sanırım oraya gideriz yine. Hediye de alamadık ya napsam mı şu kısa sürede CADIARZU
Akşam oraya giderken bi Carrefour'a uğrayıp eşarp alayım bari. Bayılır alkisalkisalkis
anlat gülhancığım cnm yaa anlat .......ohhh buluşuyorsunuz heeeGünaydın Kızlar,
Ya benımkıde 5 kalkışını adet haline getirdi.Cok uykum var cok.Şimdi uyuttum ama yarım saat uyuyor.Bu cocuk bu uykusuzluk ve hareketle nasıl ayakta kalmayı beceriyo hıç anlamıyorum.Neyse yıne gune Bora yı şikayetle basladım.Ağlama duvarı gıbı oldu burası.
Tubaaaa Semoşa ben sahıp cıkıcamda bana kım engel olucak.Hadı atla gel durdur benı...Esınede kocaman aferın.İstedığin seylerı almış.Ve en önemlısı onları aklında tutmuş.Masallah...
Esencım hayırdır canım ya.Biz her zaman burdayız nezaman paylaşmak istersen.Umarım ferahlarsın kısa zamanda.
Bursalı hatunlar cok ortada bız toplanıyoruz bugun.Özlem,Sema ve diğerlerı hu hu.....
gunaydın herkeslere
gulhan sanada tubiş sahıp cıksa ona ım sahıp cıkıcak oda rejımde kaydirigubbakcemile3 en ıyısı hulya gelsın o ıstdıgı kadar yıyebılır ucucak yakında hatun
esra bacım duyuyan demı dıyet menusu yap bari
kızlar günaydın nasılsınız? ceren canım geçmiş olsun.beneim kızda genelde gün içinde4-5 kere kaka yapıyor ve her 2 saatte birde bezi dolu olur.ama daha yeni tahlil yaptırdık temiz çıktı neyse bu ayki rutin kontrolde bird aha sorayım doktora..
direk olaya gireyimmm ceren cnm kurban kesmeyin yaRADAn sıkıntıda iken kesin dememişki ....
ama diğerleri için ne diyeceğimi bilmiyorum
Yok canım doktor günde 8 kereye kadar normal dior. Bzim Defnoş'ta bazen 3 -4 -5 belli olmuyor işte a.s.
Kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği, domates-salatalık, 5 yeşil zeytin, beyaz peynir(bazen 2-3 küp kaşarda ekliyorum), 1 haşlanmış yumurta, 1 çay kaşığı reçel yada bal ve çay a.s.
Allah kolaylık versin canım ya zor valla ama Birso'nun da dediği gibi madem sıkıntıdasınız kesmeyin kurban a.s
Bizimde kredi kartı her ay 1000 civarı geliyor ama hiç alışveriş yok. Tamamen sigortalar. Benim sağlık sigortam, Defne'nin sağlık sigortası, eşimin bireysel emekliliği, arabanın kaskosu, evin sigortası, evin alarmı derken alıp başını gidiyor valla kafamçokkarıştı
günaydın bayanlar!
sabah erkenden kalktık bizde. bi duş aldım. çamaşır attım makineye. kızımı yıkadım. emzirdim uyudu. kahvaltımı yaptım. bu arada çamaşırlar bitti onu astım. ay Özgü'nün kıyafetlerini asarken ruhum dararıyor. mıy mıy mıy küçücük şeyler as as bitmiyor. evi şöyle bi topladım. aralarda da buraya baktım:))
tam keyif yapacam benimki uyandı.( yine inlemeler başladı. dün sinirden ağladım akşama doğru. tam çin işkencesi gibi bu kız.
kızlar bi de şu burun tıkanlığına bi çare söyleyin sizler nasıl geçirdiniz? okyanus suyu fiz.serum hiç fayda etmedi. kaç haftadır tıkalı burnu. bi türlü geçiremedim. 2-3 kuttu fiz serum bitirdim 15liklerden nerdeyse
ya kızlar bizde akşam eşimle bu ay borcumuza bakıyorduk bu ay bakın yatırmamız gerekenlere...
çok canım sıkıldı oda bazı şeylerden kısmamız lazım filan dedi. biraz tartışır gibi olduk sonra sabaha kadar döndüm yatakta... tartışma dreken kavga değilde şöyle yapalım böyle olmaz filan dedik işte...
375 kooperatifimiz var her ay onu yatırıyoruz.
100 tl aylık doğalgaz çekilde yeni ona başladık
100 tl apartmana aidat (35 bina için - 65 i doğlgaz borusu demirbaş)
50 tl ikimizin telefon faturası
300 tl kredi kartı (burda da 135-binanın kömür parası bizimki merkezi kömür yanıyor.kalan 165 in içinde de 80 ni berkenin. doktora filan götürdüm ya bir de bez filan almıştım...normalde kredi kartından alış veriş yapmayız ama bu ay nakit kalmamıştı.
35 tl elektrik geldi.
toplam 925 tl.
düşünün yani......daha kurban bayramı geliyor nasıl kesecez bilmiyorum bu nasıl bir iş ya...
paylaşmak istedim sadece çok sıkıldım da....
benimde morelim bozuk bir güne başladım...kızlar
bizim çatı su koyverdi yaa hiç tavana bakmak aklımıza gelmedi oturma odasında tavan sanki buhar olurda ...su damlacıkları olurya öyle olmuş ufak bi köşe ,yatak odasında gardolap ,üstü
banyoda .............allahtan çocukların odası mutfakta bişey yok.....eşime dedim ...canı sıkıldı
şimdi bir çatıcı ne kadar gelir yapar kimbilir ya.....ben gelince çatıyı ziftlinaylonla kaplarım dedi ..ama çözüm olurmuki yaaaaa...böyle olacağını bilseydim .....hiç koltuk almazdım ....çatıyı yaptırırdık ya
şimdiye kadar olmadı olmadı ...bi oldu pir oldu yaaaaaaa........
bende kendi kendime çatıcı çağrayım fiyat alayım diyorum....ne yapılcak öğrenelim..olmadı malzemeyi biz taksitle alalım adama ihçilik verelim diyorum....ama kendim kuruyorum işte....bi gelsin bakalım bizim beyfendi.....pöfffffffffffffffffffffffffff.....
günaydın bayanlar!
ceren canım sıkma canını bizdede durum aynı.valla hatta bu ay 1500 tl ye yakını kalıcak.bizimde bu ay extradan evin ferdi iskanı arabanın yıllık bakımı çıktı ve hesaplar iyice karıştı.aslında şu kredi kartlarını toptan yok etmek lazım.dediğin gibi önümüzde kurban bakalım napcaz.
kızlar burcu nerelerde 2 günüdr görmedim hiç
al işte her yerden birşey çıkıyor
birsencim ya tüh üzüldüm canım inşallah fazla maliyetli birşey olmaz
evet diyordu ek gida zormuş mutfaktan çıkamıyorum diye...
burcuuuuuuuuu gel artık yahu...
yaaa o zaman ben mutfakta yaşamalıyım yawwww....çorbası meyvesi kahvaltısı....lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?