2009 Mayıs Anneleri

Yok canım doktor günde 8 kereye kadar normal dior. Bzim Defnoş'ta bazen 3 -4 -5 belli olmuyor işte a.s.

Kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği, domates-salatalık, 5 yeşil zeytin, beyaz peynir(bazen 2-3 küp kaşarda ekliyorum), 1 haşlanmış yumurta, 1 çay kaşığı reçel yada bal ve çay a.s.

Allah kolaylık versin canım ya zor valla ama Birso'nun da dediği gibi madem sıkıntıdasınız kesmeyin kurban a.s

Bizimde kredi kartı her ay 1000 civarı geliyor ama hiç alışveriş yok. Tamamen sigortalar. Benim sağlık sigortam, Defne'nin sağlık sigortası, eşimin bireysel emekliliği, arabanın kaskosu, evin sigortası, evin alarmı derken alıp başını gidiyor valla kafamçokkarıştı

günaydın bayanlar!
sabah erkenden kalktık bizde. bi duş aldım. çamaşır attım makineye. kızımı yıkadım. emzirdim uyudu. kahvaltımı yaptım. bu arada çamaşırlar bitti onu astım. ay Özgü'nün kıyafetlerini asarken ruhum dararıyor. mıy mıy mıy küçücük şeyler as as bitmiyor. evi şöyle bi topladım. aralarda da buraya baktım:))

tam keyif yapacam benimki uyandı.( yine inlemeler başladı. dün sinirden ağladım akşama doğru. tam çin işkencesi gibi bu kız.

kızlar bi de şu burun tıkanlığına bi çare söyleyin sizler nasıl geçirdiniz? okyanus suyu fiz.serum hiç fayda etmedi. kaç haftadır tıkalı burnu. bi türlü geçiremedim. 2-3 kuttu fiz serum bitirdim 15liklerden nerdeyse

ceren canım sıkma canını bizdede durum aynı.valla hatta bu ay 1500 tl ye yakını kalıcak.bizimde bu ay extradan evin ferdi iskanı arabanın yıllık bakımı çıktı ve hesaplar iyice karıştı.aslında şu kredi kartlarını toptan yok etmek lazım.dediğin gibi önümüzde kurban bakalım napcaz.

Günaydın canım a.s.

Valla tatlım bizimde 3 hafta sürdü burun tıkanıklığı. En son Sinomarin diye okyanus suyu var onu aldık. Bide Otri Bebe'nin Nazal Aspiratörünü aldık öyle geçti. Ama bu aralar geceleri başladı yine :çok üzgünüm:

pınarcım o dediklerin gerçketen her ay mecbur ödenmesi egrekenler.bazen eşime diyorum özel sigortalara bir müddet ara verelim diye.ama sonuçta oda bir yatırım aslında kızımada yaptırsam olcak hiç aklıma gelmemişti:)) benimki bitmek üzre zaten

cnm çiş benim ali çok yapıyor ama konu sonuna doğru çiş değil kaka olduğunu anladım

kocan unutmamış senide utandırmış hehehe.......hep çok ince davranmış bizde genelde ben bunu yaparım...eşimde hep şaşar....sonra ben ona söyledim senin konuşmalarına ihtiyaçlarını takip ederim ihtiyacın olan bişeyi alırım dedimmm.....şimdilerde oda öyle oldu ...ama son zamanlarda örneğin doğumgünü hediyesi almadı .....ama cesttt yaptı
hiç olmaz dediğim zamanda tlf aldı buda bi incelik olduu ....ama zamanında olacak hediyenin yerini tutmazzzzzzzzzzz

herkese günaydınlarrrrrrrr hihoyyyt

öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
günaydın cnm

kafayımı yedin bacım...3 saat ben dün temizlik dışar işi 40 dk.yürüyüş sabah zorla kalktım valla........kayganayada illa eşarp almana gerek yok kanımca borcam vs. alabilirsin
kadın hep yemek yapiiii çok seviyor mutfağı hehehekaydirigubbakcemile3

anlat gülhancığım cnm yaa anlat .......ohhh buluşuyorsunuz heee
banada sibel hanımlar gelecekti ama hala ses yokk kar yağınca gelecek sanırım tersada kar oyanırz......şaka bi yana koltuklarımı bekliyorum sonra siboşuuu sıkıştıracağım

hehhee bana sibelle pınar gelsin pasta vs.yok diyet yemek yapacammm

günaydın cnmmmmmmmmmm
benimkilerde günde 4 kere kaka aliş çok çiş yapıyor ömerde yok okadar

direk olaya gireyimmm ceren cnm kurban kesmeyin yaRADAn sıkıntıda iken kesin dememişki ....
ama diğerleri için ne diyeceğimi bilmiyorum

bilmem artık ne yaparsak birsencim ....birde bu ay olursa kız kardeşimin düğünü varmı..
elbise filan almam lazım ..inşallah bu ay olmaz ev bulurlarsa kurbandan 1 hafta sonra yada önce yapacaklar..

aman ii bari tülaycım...tek birşey çıkasında yapsın önemli değil...

kahvaltın iyiyimiş pınarcım bende hergün kepekli ekmek domates biber yiyorum...aralarda meyve yiyorum ama hareket olmadığı için daha yarım kilo verdim.

zaten bu kıvır zıvırlar hep borç dediğin gibi.. birşey yok gibi gözüküyorlar ama bayağı tutuyorlar...

valla canım serum fizy. kullanırdım ben hemen açardı. başka birşey denemedik hiç..
sen bi doktora sor istersen...
zaman zaman bizimde sinirlerimimizn bozulduğu oluyor relax olmaya çalış hepimizin başında...ne yapalım bebek onlar daha..

canım ya herkesde aynı durum. sıkma canını diyecem ama olmuyor. bencede kurban kesmeyin eğer çok sıkıntıdaysanız.

benimde morelim bozuk bir güne başladım...kızlar

bizim çatı su koyverdi yaa hiç tavana bakmak aklımıza gelmedi oturma odasında tavan sanki buhar olurda ...su damlacıkları olurya öyle olmuş ufak bi köşe ,yatak odasında gardolap ,üstü
banyoda .............allahtan çocukların odası mutfakta bişey yok.....eşime dedim ...canı sıkıldı
şimdi bir çatıcı ne kadar gelir yapar kimbilir ya.....ben gelince çatıyı ziftlinaylonla kaplarım dedi ..ama çözüm olurmuki yaaaaa...böyle olacağını bilseydim .....hiç koltuk almazdım ....çatıyı yaptırırdık ya
şimdiye kadar olmadı olmadı ...bi oldu pir oldu yaaaaaaa........
bende kendi kendime çatıcı çağrayım fiyat alayım diyorum....ne yapılcak öğrenelim..olmadı malzemeyi biz taksitle alalım adama ihçilik verelim diyorum....ama kendim kuruyorum işte....bi gelsin bakalım bizim beyfendi.....pöfffffffffffffffffffffffffff.....

al işte her yerden birşey çıkıyor

cnm benim sinemorin kullandık biz onunla açtık sonra ortribebe var burun aspiratörü
onunla süğünü çekitk ama sürekli sinemorin kullandık..cnm
evet yaa benimn ömer çok mız mız oldu fenalık geliyor ,içime kucağa gelince haylaz haylaz güüyor zıplıyor ama yerde ağlıyor ...araba adık oyansın diye o gidiyor çamaşır sepeti ile oynuyorr......kablolara gidiyor..parkeye yatıyorrr...zulüm ediyor işteee

kızlar burcu nerelerde 2 günüdr görmedim hiç

evet biz doğumdan sonra toplanamadık kredi kartında eşim hemen kredi çekti
kradi kartını kapattı....şimdi hep nakit para ile alışveriş yapıyorum....ayağımızı yorgana göre ....ama bu ay bayramı katmadık ...bayramlık almayacaz.....çocuklara felan...sadece yolparası lazım...onuda mutfaktan kısacam...ekstra para yok...bayram parasıda vermiyor patronu ...bayram bitiyor maaş alınıyor ...ama paranın yeri belliiii

buruc ek gıdaya daldı sanırım....facede gördüm ama neden burada yok bilmiiimmm

al işte her yerden birşey çıkıyor

birsencim ya tüh üzüldüm canım inşallah fazla maliyetli birşey olmaz

evet ceren cnm çıktı işte gördüğün gibiii

tülay cnm çatı işi masraflı iş.....ama benim bi eniştem var her iş gelir elinden ....
acaba ona rica etsekte....onunla eşim malzeme alsa beraber yapsalar...
ne kadar üzüldüm yaa...ekstra büyük bişey için para yok....

çok sinirleniyorum işte 2 senedir zam alamadı eşim....paraya gelince iş yok

ama işe gelince kocam ayın yarısını yollarda geçiriyor......yanıma adam al dedi....kimseye güvenemiyormnuş almıyor....adam....

zam yapmama nedeni geçen seneki karı geçememeleri.......lmaz:lmaz:

cerencim bu ay bizde de evlilik muhabbeti var. bu ay bizde tam göçmüş durumdayız. ablamın antalya da nikahı vardı oaraya gittik. daha kredi kartı kesilmeden şimdi de istanbula gidecez haftasonu. erkek tarafı düğün yapacaz dedi. ablam kardeşimden dolayı düğün istememişti ama onlarıda kırmayayım dedi sonradan. oaraya gidicez.

bide biz bu evi alırken kayınvalidemler yardım etmişti kredi çekmeyin boşuna diye. onu geri öderken bide araba aldılar ödediğimiz miktara yaklaşık olarak.tekrar ev parasında başa döndük hala ödüyoruz. arada ödeyemeyeceğimizi söylediğimizde hemen yolladığınızda kimin parası hepsi sizin gibi sözler söylüyor kayınvalidem. ama kayınpeder kendi adına konuş diyor kadına. gıcık herif. sanki ihtiyacı var.bizde ödüyoruz mecburen. biraz az göndersek adımız çok para harcadıya çıkıyor.eşimle bazen keşke kredi çekseydik diyoruz bazen. daha az stress yaşardık. ben evi idare edemiyomuşum anneme kızını örnek veriyomuş kadın. sen anla gelinim misali. kızının evi hazırdı evlendiğinde. arabası var. ilçede oturuyorlar masrafları daha az bize göre.

bende nasıl dolmuşum böyle ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…