aysun saol canım. bi bakayım dediğin siteye.
sendemi bir yıllık ücretsiz izin aldın canım.tek maaşa düşünce birden sıkıntıya düşüliyor. sakıncası yoksa hangi kurumda çalışıyodun?
cerenncim afiyet olsun.
aysuncum yalnızmı kalıyorsun peki bilmiyordum eşinin askerde olduğunu( daha varmı gelmesine
Aysuncum benİm İŞyer,İ kapanacaktı ama vazgeÇtİler sadece taŞınıyoruz bende Şu an toplanma İŞlerİyle uĞraŞıyorum.onun dıŞında allaha ŞÜkÜr İyİyİz kızımda bende sadece kuzucumu ÖzlÜyorum o kadar(
aysuncum nasılsın canım
ayşecim etkilendim valla bçok zor bir durum Allah evlat acısı vermesin kimseye
bocek_82+, bozon_06, esen81, incihan+, kokteyl, sibiko+, simal06, tlyonl2009 sizede selam kızlar
cerencim bu ay bizde de evlilik muhabbeti var. bu ay bizde tam göçmüş durumdayız. ablamın antalya da nikahı vardı oaraya gittik. daha kredi kartı kesilmeden şimdi de istanbula gidecez haftasonu. erkek tarafı düğün yapacaz dedi. ablam kardeşimden dolayı düğün istememişti ama onlarıda kırmayayım dedi sonradan. oaraya gidicez.
bide biz bu evi alırken kayınvalidemler yardım etmişti kredi çekmeyin boşuna diye. onu geri öderken bide araba aldılar ödediğimiz miktara yaklaşık olarak.tekrar ev parasında başa döndük hala ödüyoruz. arada ödeyemeyeceğimizi söylediğimizde hemen yolladığınızda kimin parası hepsi sizin gibi sözler söylüyor kayınvalidem. ama kayınpeder kendi adına konuş diyor kadına. gıcık herif. sanki ihtiyacı var.bizde ödüyoruz mecburen. biraz az göndersek adımız çok para harcadıya çıkıyor.eşimle bazen keşke kredi çekseydik diyoruz bazen. daha az stress yaşardık. ben evi idare edemiyomuşum anneme kızını örnek veriyomuş kadın. sen anla gelinim misali. kızının evi hazırdı evlendiğinde. arabası var. ilçede oturuyorlar masrafları daha az bize göre.
bende nasıl dolmuşum böyle ya.
işte bu yüzden benim eşim şahısa borcum olacağına bankaya olsun der hep....
varsa imaknımız bankadan çeker kredi ....biz bu evi alırken abilerinden annesinden borç aldık ...ve ilk senemizde eşim bana hediye bodruma tatil planı yapmış herşey,i hazırlamış bilettleri hediye paketi yapmıştı .....çok mutlu oldum tabi
ama eşimin abisi aynen şunu dedi ne gerek vardı ? borcunuz varken tatile gitmenin.....
eşimin sesi gitti o öle derken....o dur budur kimseden borç almıyor.....hee abisinin borcunu hemen ödedik kerdi çektik allah sağlık versin çalışalım borclarımızı ödeyelim....
bizimki hep çığlık çığlığa uyanıyor artık. normal uynma şekli olarak kabul ettik biz bu durumu .ferdacımya benim kızda gecenin 1 inde çığlık çığlığa uyandı şaşaırıdm kaldım.hiç böyle bişey yapmadığı için.kalktım abezini değiştirdim mamasını yedirdim uyudu ama bu kezde sabahın 6 sında uyandı bir daha da uyumadı şu an göz kapaklarım kapanmak üzre.
cerencım cok zor bı durum ayy ben okuyunca bıle duygulandım allah yardımcıları olsn ama o bebegın durumu daha zor anne sevgısını hıc bılmeyecek annesının kokusnu bılmeyecek onu karsılıksız sevecek bırı olacakmı bılmıyorum........cnm oylemı demek esın erzurumlu gelıyomsunz buraya valla gelırsen muhakkak beklerım haaaa .....esımle ben burda calısıyorz esım askerde cnm
bozoncum bende oyle bılıyorum bızde kıradayken oyle yapıyorduk ama bırsenın kendı evlerı sanırsamm
cnm evet 1 yıllık aldım su ayları atlatırsak rahatlarız ıns
cnm ben ask.hast.de calısıyorum
aysuncum nasılsın canım
ayşecim etkilendim valla bçok zor bir durum Allah evlat acısı vermesin kimseye
bocek_82+, bozon_06, esen81, incihan+, kokteyl, sibiko+, simal06, tlyonl2009 sizede selam kızlar
selam kızlar,,
sonunda açabildim bilg.
sabahtan beri Dağhan beyle uğraşıyorum bugün formunda yine sabahın 7 sinden beri yarım saat uyudu sadece,çıldırdım bişey bile yiyemedim doğru düzgün ona çorbasını yedirdim ama!!
şimdide o kadar oyuncağı bıraktı anahtarla oynuyoo...
Gülhancım iyi gezmeler..fotoğraf çekinin barii..
işte bu yüzden benim eşim şahısa borcum olacağına bankaya olsun der hep....
varsa imaknımız bankadan çeker kredi ....biz bu evi alırken abilerinden annesinden borç aldık ...ve ilk senemizde eşim bana hediye bodruma tatil planı yapmış herşey,i hazırlamış bilettleri hediye paketi yapmıştı .....çok mutlu oldum tabi
ama eşimin abisi aynen şunu dedi ne gerek vardı ? borcunuz varken tatile gitmenin.....
eşimin sesi gitti o öle derken....o dur budur kimseden borç almıyor.....hee abisinin borcunu hemen ödedik kerdi çektik allah sağlık versin çalışalım borclarımızı ödeyelim....
ben hiç görmedim erzurumu ama k.valdemler bazen giderler. eşim çok istiyor ama bi türlü fırsatını bulamıyor gelmek için...
sen ne iş yapıyorsun ask.hast. de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?