2009 Mayıs Anneleri

Aysuncum benım ıŞyer,ı kapanacaktı ama vazgeÇtıler sadece taŞınıyoruz bende Şu an toplanma ıŞlerıyle uĞraŞıyorum.onun dıŞında allaha ŞÜkÜr ıyıyız kızımda bende sadece kuzucumu ÖzlÜyorum o kadar(

cnm evet 1 yıllık aldım su ayları atlatırsak rahatlarız ıns
cnm ben ask.hast.de calısıyorum

aysuncum nasılsın canım

ayşecim etkilendim valla bçok zor bir durum Allah evlat acısı vermesin kimseye

bocek_82+, bozon_06, esen81, incihan+, kokteyl, sibiko+, simal06, tlyonl2009 sizede selam kızlar

aysuncum yalnızmı kalıyorsun peki bilmiyordum eşinin askerde olduğunu( daha varmı gelmesine

cnm esım askerde degılde ısı askerlık cnm yanımda olmasa ne yapardım bılmıyorum oyle gorevlerde olabılırde allahtan burası rahat
sadece tasınıyorsnuz demek oyle daha ıyı olmus o zaman cunku uzun suredır ordayım demıstın duzenın degısmez en azından cnm ozlem hıc bıtmez ben bazen besıgınde uyurken ozluyorum salondan yanına gıdıp ızleyıp ızleyıp gelıyorum

yanlış anlamışım canım sevindim yanında olmasına.evet canımya buraya çok alıştım yeni bir yer beni açıkçası zorlardı özel sektörde sağlam bir iş bulmak zor çünkü.

aysuncum nasılsın canım

bocek_82+, bozon_06, esen81, incihan+, kokteyl, sibiko+, simal06, tlyonl2009 sizede selam kızlar

hosgeldın banucum ıyıyız tatllımmm recepı uyuttmda ıslere baslayacam buraya gırınce hemen cıkamıyorum ama

işte bu yüzden benim eşim şahısa borcum olacağına bankaya olsun der hep....
varsa imaknımız bankadan çeker kredi ....biz bu evi alırken abilerinden annesinden borç aldık ...ve ilk senemizde eşim bana hediye bodruma tatil planı yapmış herşey,i hazırlamış bilettleri hediye paketi yapmıştı .....çok mutlu oldum tabi

ama eşimin abisi aynen şunu dedi ne gerek vardı ? borcunuz varken tatile gitmenin.....
eşimin sesi gitti o öle derken....o dur budur kimseden borç almıyor.....hee abisinin borcunu hemen ödedik kerdi çektik allah sağlık versin çalışalım borclarımızı ödeyelim....

selam kızlar,,
sonunda açabildim bilg.
sabahtan beri Dağhan beyle uğraşıyorum bugün formunda yine sabahın 7 sinden beri yarım saat uyudu sadece,çıldırdım bişey bile yiyemedim doğru düzgün ona çorbasını yedirdim ama!!
şimdide o kadar oyuncağı bıraktı anahtarla oynuyoo...
Gülhancım iyi gezmeler..fotoğraf çekinin barii..

kızlar yoğunum biraz takip ediyorum ara ara aysuncum kolay gelsin sana tatlım
tülaycım iyiyim tatlım sağol
bozonım evet yoğunum şekercim

birsencim şahısa borcun varsa öde öde bitmez asla bizde şimdiye kadar kimseden borç para almadık kredi çektik milletin kahrını çekene kadar bankaya ödemek mantıklı bitanem

ferdacım hoşgeldin canım nasılsın yormuş prens annesini artık daha çok uyanık kalmak istiyorlar kızlar bebişler keşfedecekleri koca bir dünya var etraflarında:))))))))

ferdacımya benim kızda gecenin 1 inde çığlık çığlığa uyandı şaşaırıdm kaldım.hiç böyle bişey yapmadığı için.kalktım abezini değiştirdim mamasını yedirdim uyudu ama bu kezde sabahın 6 sında uyandı bir daha da uyumadı şu an göz kapaklarım kapanmak üzre.

aynen ya ppişman oldumda iş işten geçti bi kere. adamlar kredide çektirmiyor. madem konuşmayacaksın veriyosanda. birde paranda var yani geride sana yetecek kadar. ay bide ev araba aldık demiyorlarmı çatlıyacam.
bizimki hep çığlık çığlığa uyanıyor artık. normal uynma şekli olarak kabul ettik biz bu durumu .

ben hiç görmedim erzurumu ama k.valdemler bazen giderler. eşim çok istiyor ama bi türlü fırsatını bulamıyor gelmek için...

cnm evet 1 yıllık aldım su ayları atlatırsak rahatlarız ıns
cnm ben ask.hast.de calısıyorum

sen ne iş yapıyorsun ask.hast. de?

aysuncum nasılsın canım

banu kıs benim ceren-ojeli ojeli... ayşe cerencim olan karıştırdın ayol...kafamçokkarıştı

hoşgeldin canım ...neyse tek biz yemeyelimde onlar yesin ne yapalımmm dimi?

allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin yarabbim...:Saruboceq:

ben hiç görmedim erzurumu ama k.valdemler bazen giderler. eşim çok istiyor ama bi türlü fırsatını bulamıyor gelmek için...

sen ne iş yapıyorsun ask.hast. de?

gelırsenız muhakkak beklerım haaa
cnm ben odyolog olarak calısıyorum kbbde işitme ve dengeyle alakalı

banu kıs benim ceren-ojeli ojeli... ayşe cerencim olan karıştırdın ayol...

pardonnnnnnnnnnn tatlımmmmmmmmmmmmm karıştırdım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…