• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

haaa fenerliyse ozaman başka.. uyuzluk durumlar var diyosun...

ayyy kazan mübarek olsun esencim plazmada olursa hepten yanıcan yok hd si yok duraklat bak..

aman şimdi benim ufak tvimde hiçbir dizimi kaçırmam artık kafam rahat ama sabah kahvaltıdada izliyo yaa uyuz..
lig tvde şansalla erman var 6 saat yorum benimki çıldırıyo resmen.. delikafadulden

ben çıkıyorum tatlım kızım kalktı şişti uykudan acıkmışta parmak emiyo çok çokkk öptükkk

herkeze merhaba bugün aşımız vardı mehmedim bi huysuz bi huzursuz mız mız hep aman calpolda verdim şimdi umarım rahatlatır ay kızlar ya bayramlık fotolarınıza bayıldım resmen çekmediğime pişman oldum ne sevimli oldular diymi artık çoook şükür büyüdüler bi ara basıyormu demişsiniz biz basıyorum hemde uzun bisüredir dim dik dikiliyor ama dönmüyor amcamın kızının bizimkinden 3 gün küçük oğlu var o hooop bacakları kaldırıp dönüyor istediği yere pek hoşuma gitti bizimki daha kafasını döndürüyor tam vücudu dönmüyor:emir_bebek:bidaki aşıda taa kasımın 25indeymiş iyi artık araları uzadı haaa bu arada kilomuz tam 7buçuk olmuş :nazar:yani 5iayda doğum kilomuzun 2 katını geldik 3700 doğmuştu doktor gayet iyi dedi boyuda 62 cm şimdilik süt yetiyor galiba ama geceleri muhallebi yapıyorum hadi herkezi öptüm hayırlı akşamlarzemuszemusopuyorumnanaktana.s.

selam kızlar tüm bayram evdeydik birkaç arkadaş dışında gelen giden yoktu hoş bizde gitmedik.bugün gezmeye gittik bişeyler yedik geldik bu gece annem geliyor dün arkadaşım geldi kızı 1.5 yaşında Türkiz kaç kilo dedi dedim 7 ay dediiiiii benim kız 9.5 kilo ne şişman yiyor heralde benim kız hiç yemiyor falan onlar gitti Türkiz bi kustu sonra bidaha hiç bişey yemedi geceden beri ağlıyor uyumadı biraz önce 50 cc mamayı zorla yedi uyudu yavrum dışarıda ondan çıkardık rahatlasın diye.millette ne göz varya

selam kızlar tüm bayram evdeydik birkaç arkadaş dışında gelen giden yoktu hoş bizde gitmedik.bugün gezmeye gittik bişeyler yedik geldik bu gece annem geliyor dün arkadaşım geldi kızı 1.5 yaşında Türkiz kaç kilo dedi dedim 7 ay dediiiiii benim kız 9.5 kilo ne şişman yiyor heralde benim kız hiç yemiyor falan onlar gitti Türkiz bi kustu sonra bidaha hiç bişey yemedi geceden beri ağlıyor uyumadı biraz önce 50 cc mamayı zorla yedi uyudu yavrum dışarıda ondan çıkardık rahatlasın diye.millette ne göz varya

cnm zaten su anda 4 aylik bir bebegin ortalama kilosu 7 kilo civarindaa..cok diil ki arkadasin öle diyooo...zaten cocuklar belli bir dönemden sonra yavas kilo alirlarr onun kizinin kilosuda onun kendi bunyesine göre yanii..ayy su cocuklarin karsilastirilmasi olayina sinir oluyorum zatenn.benim kaynanamda neden bu bebegin disi cikmio neden ayaklarina basamiyoo neden sunun cocugu seninkine göre daha buyukk görunuyoo ayyyyyyyyyyyykötükedihüso

tutkunun slm cnm

ay bu millet ya zayıf der kafaya takarsın ya şişkooo der nazar ederler.. türkizede geçmiş olsun cnm uyuyunca biraz rahatlar metrak etme

canim hoşgeldin :) buaylarda kilo almalari azaliyor..benim kizda 20günde 300gram almişti..25inde belli olcak esas ne kadar aldigi yada almadigi :s bende heyecanla bekliyorum..işe baslarken Allah yardimcin olsun canim a.s.

o gezgin hatun seniiiiiii :))) iyi yaptin canim :)

oh bi gezgin hatun daha :) kolay gelsin canim yarin için :) anacigi cok yorma kiz :)

oyy kuzummm..benimkide hapsurunca katila katila gülüyor :) hepsi farkli bu vletlerin :)) cok gecmis olsun tatlim..anneciginede şimdiden hoşgeldin :) sanada Allah kolaylik versin canim :)

sende bendensin he :) valla bende aliştim 4 gündür eşime..hem onunla bol vakit gecirmeye,hem yardimci olmasina :) serrosta alişti :) yarin epey yadirgicaz sanirim :)

elmayagini duymamiştim hiç..
canım sorma hepsinin ayrı huyu var bu arada akşamları ufo yakıyorum sizler ısıtıcı kullanıyormusunuz
gunaydın hanımlar bayramıda bıtırdık ıste geldık
kızlar ben ogluma meyve verdıgım gunden berı kakası bayagı koyu renklı ve kabız gıbı sert olmaya basladı ve cok az az yapıyor normal dıye dusunuyorum ama sızınkıde degıstımı boyle acaba
hoşgeldin normal canım kakişi ek gıdalardan

günaydın kızlar!
acayip yorucu bi gece geçirdim. sürekli uyandı kızım. odasına gittim durdum sabaha kadar. gece yine gaz problemi vardı sanırım. saat 5 gibi yine işe yararmı diye elmayağı ile tabanını ovdum bi osuruk ardında da kakasını yaptı rahatladı. ayağını ovup nasıl kakasını yapıyo anlmış değilim hala. tam bu sefer uyur artık 3 saat filan derken 6:30 gibi yine ağlama sesi. bu seferde acıkmış bizim ki. emzir altını al derken saat 7 olmuş. tabi bende bittim zaten geç yatmıştım.
ayy yine mızmızlanıyor ben kaçar. gelirim yine öpildünüz.
oooooooo ilk kez duydum bi denesem mi ki
günaydın herkese nasılsınız kızlar bayram dolu dolu geçti izmirdeydik eltimle aramızda çok iyiydi duruya yağmura hediyeler almışlar amcası ve yengesi doğa parkını gezdik yolculukta çok güzel geçti duru uyudu yol boyunca bugünde durunun aşısı vardı yağmurun toplantısı işe geç geldim ek gıdayada geçtik cumartesi doktor kontrolümüz vardı bebişin 7700 66 cm olmuş maşallah ilk başta yoğurt verebilirsin dedi ayrıca meyva suyu ve pürelerine başladık bizden böyle kızlar
hoşgeldiiin rahatlamışsındır tatilde kısa oluncada iki tarafta mutluluk çemberinde olmuşsunuz.Eltinle konuştunmu görümceni hiç o nediyor
KIZLAR MERHABA geçmiş bayramınız mübarek olsın.banucum bayramın iyi geçmesine sevindim.bizde işte gezdik eğlendik ailecek.herkes iyidir umarım
sağol tatlım

merhaba ilgin günaydın tülayy

ohh ilgin iyice dinlenmiştirsin cnm biz bayramda sadece 1 gün çıktık 2-3 günlerde evde idik eşim çıkarmadı ...aliş öksürüyor ömer hapşırıyor diye.........

bugünde geleyim yanına hazır annanem annemin yanında değil bizle gelebilir
ayy bi dünya laf saydı efendim çocuklar öksürüyormuş dışarı çıkma derdindeymişim ben
başka zaman gezermişim ben tek başıma sanki bi yere gidebiliyorum ve ali 23 gündür öksürüyor
geçmiyor .....bugün antibiyotiğinin bile son günü öksürük şurubunu doktor 3 gün önce geçti içerdeki balgamı atamadığı için öksürüyor dedi...ama ömer ilaç almadığı halde ağızdan çıkarıyor balgamıı

offfffffff bu adam beni deli edecek sabah sabah cinlerim tepemde yanii
canım öksürük kötü ya yavrum boğazı kuruyup acıyordur.Bu adamlar cins zaten bugün gezeken ikizleriolan bi çift gördük bebek arabasında biri kendini atarak çılgınlar gibi ağlıyodu diğeride baktı baktı oda bastı çığlığı ikisi birden anne baba bi telaş mama veriyolar yok sen aklıma geldin Allah yardım etsin dedim sakinlerken kolayda ağladıklarında hanginin gönlünü yapcan zor
günaydın kızlar
kulağım duymuyor sabah dr a gittim ameliyattaymış az sonra yine gidicem noldu kulağıma ya sol taraf bildiğin duymuyooooooooooo

akşama da eşim arkadasından arabayı alıcak gezeceğiz:))2 gündür evdeyim catlıycam yaın okuda baslıyor hepten sıkılıcam yaaaa
geçmiş olsun ya yarında tam dersler başlıyor kötü olmuş
Selam Kızlar,

Biz de bitirdik bayramı geldik.Dün döndük istanbul dan.Cok guzeldi valla be gözüm gönlüm acıldı.Tabı benım yaban tavuğum dışında.Babannesı deliriyor Bora için o kucağa gidince nasıl ağlamak anlatamam.Evi de yadırgadı galıba bakınıp bakınıp ağladı.Nasıl alışacak bu cocuk hıç bilmiyorum.
Neyse 1.gun akraba gezmesı yaptık.2.gun tamamen cadde turundaydık.3.gun de istinye -bebek-boğaz gezdirdi koçişim benı.Dün eve geldik valızı attık yıne arkadaslarla buluştuk gece 12 de evdeydik sukur.
Tabı bu kadar gezerse bugun işler dağ gibi birikir.
Sabahtan beri çamasır yıkanıyor.Makına iflas etmezse iyidir.
Bizden böyle işte bacılar umarım hepiniz iyisinizdir.
hoşgeldin istanbullum valla gezmişsin iyi yapmışsın.
bı bakım bende kara erık puresıne saol canım...Şeniz

aldım bacım aldım fıtıl meraketme canım saolasınnnŞeniz

bazı bebekler hareketsız oılabılıyo canım ewham yapma dr normal dıyosa normal..benımkı 13mayıs dogumlu aşırı hareketlı sadece uyurken wede emerken duruyo sıpa donmeyede basladı tam donemesede yarım donuyo 2 kere falan kendılıınden dondu..ayaklarının ustune basıyo ama uzun kalamıyoo...

masallahhhh tosunlara:nazar::nazar:

donuyosunn aysecımm hadı ıyı yolculuklarrrrŞeniz

gecmişollsun tatlım ya inş onemli bişi deildır...

ah bu oğluşlarrr
benımkıde aynı yaptı gulhancım..babaannesınde cıyak cıyak agladı hatta mugladan donerken arabayı gcekıp saga battanıyede salladık oglanı..kıcımın ustune oturtmadı hıc ewe gelınce rahatlıyo cocuk ya...
3.gunde benım babaanneme gıttık orda gık cıkartmadı sıpa..ben kayınvalıdemgılde huzursuzum ya cocuklar annesının hzuursuzluunu hıssedermişş oda huzursuz olurmus bılmem ondanmı ol huzursuz durdu emmedı bıle benı dusun...

slm kızlarrr herkezler ıyıdır umarım..bızım kabızlıımız gecmedı hala ne zeytın yagı ne fıtıl kar etmedı fıtılle azcık yapabıldı bugunde kendılıınden azıcık bı8 kaka yaptı bole hafıf puturlu bıde yeşil rengıı nıyeyse hala duzelmedı sadece emzırıyorum meyva suyunu falanda kestım..işin garıbı ole asırı huysuzlanmıyo kaksın ı yapamadıı için aglamıyo yanı sadece arara ıkınıyo gıbı sesler cıkartıyo ama allttan gaz cıkartıyo kaka yok yalnız yarın dan sonarada duzelmezse dr a gıtcez
yalnız kakasının rengı kafamı karıstırıyo usutme deıl fazla mı emıyo acaba ondanmı yeşilki rengı:uhm:
oy maşallah benim kızda 2 gündür yapmadı bakalım bi fitil atcam.
benim bebeğim de ek gıdaya başladığımızdan beri günde bir defa kaka yapıyor allaha şükür kabızlık olmadı. önceden 4-5 defa yapardı. ben meyve püresi, yoğurt ve akşamlarıda muhallebi veriyorum. onun dışında emziriyorum.
ya arkadaşlar ben yoğurdu bebelac devam sütüyle mayalıyorum. çok da güzel yiyor. ama biter bitmez aynen kusuyor yavrum. sadece yoğurdu kusuyor. anlamadım sebebini. doktorumuza sorsam mı acaba. ya utanıyorum da artık adamı zırt bırt aramaya.
yoğurdum olmadı benim ya
selam kızlar herkesin bayramı iyi geçmiştir umarım bizim pek iyi geçmedi insanın etrafında anlayışsız cahil insan sayısı fazla olunca böyle oluyor demek ki oğlum kendine yeni yeni geliyor
bu arada biz de ek gıdaya geçiyoruz drumuz bi takvim hazırladı ona uyacağız aptamil sütlü pirinçliyle başlıyoruz
yarın okul var
öğretmenn arkadaşlarıma hayırlı bir eğitim öğretim yılı diliyorum
mesai başladı yine tüm çalışan annelere kolay gelsin
geçmişe bi bakayım
kız ne oldu kim kızdırdı seni.sağol tatlım ya
bizim yrn dr kontrolümüz var 5. ayda aşı varmıydı ya??

bende sabahtan bu yana evimi temizliyorum şükür bitti kızımıda yıkamıştım dün gece okadar huysuzuluk yaptıki şimdi uykudan kafayı kaldıramıyorkaydirigubbakcemile3..
yok galiba aşı temizlikte bitmiş oh süper benim ev dandini eşya topluyoruz yavş yavaş

ay benim eşiminde yarın doğumgünü bende öyle bir atraksiyon mu yapsam
yada galatasarayın bir golünün videosunu mu indirsem acabakaydirigubbakcemile3
o da bana yapmıştı odun
neyse yarına kadar düşünürüm
ay evet yarın iş başı öğrencilerimi de özledim ama velilerimin bazılarına sinir oluyorum
gecen sene tüp bebek denemesi yaptığımda
arkamdan tüpbebek yapmanın sırasımı şimdi diye konuşmuşlar çok sinir oldum müdüre şikayet falan etmişler müdürde çocuk yaparken size mi sorucak demiş
Atraksiyon süper zaten unutmuştu bu kadarı çok bile eşine.şu velileri hiç anlamam senin çocuğun var bide zeki ve hiperaktif bırakta benimde olsun dimi benciller valla.
herkeze merhaba bugün aşımız vardı mehmedim bi huysuz bi huzursuz mız mız hep aman calpolda verdim şimdi umarım rahatlatır ay kızlar ya bayramlık fotolarınıza bayıldım resmen çekmediğime pişman oldum ne sevimli oldular diymi artık çoook şükür büyüdüler bi ara basıyormu demişsiniz biz basıyorum hemde uzun bisüredir dim dik dikiliyor ama dönmüyor amcamın kızının bizimkinden 3 gün küçük oğlu var o hooop bacakları kaldırıp dönüyor istediği yere pek hoşuma gitti bizimki daha kafasını döndürüyor tam vücudu dönmüyor:emir_bebek:bidaki aşıda taa kasımın 25indeymiş iyi artık araları uzadı haaa bu arada kilomuz tam 7buçuk olmuş :nazar:yani 5iayda doğum kilomuzun 2 katını geldik 3700 doğmuştu doktor gayet iyi dedi boyuda 62 cm şimdilik süt yetiyor galiba ama geceleri muhallebi yapıyorum hadi herkezi öptüm hayırlı akşamlarzemuszemusopuyorumnanaktana.s.
maşallah canım büyümüş Allah sağlıkla büyütsün

tutkunun slm cnm

ay bu millet ya zayıf der kafaya takarsın ya şişkooo der nazar ederler.. türkizede geçmiş olsun cnm uyuyunca biraz rahatlar metrak etme
sağol canım ya resmen göze geldi valla Allah önce sağlık versin tabi aslında kilosu boyu normalde millet niye şişko diyor anlamadım ya öyle gözüküyor heralde.sen nasılsın nerelerdeydin

cnm zaten su anda 4 aylik bir bebegin ortalama kilosu 7 kilo civarindaa..cok diil ki arkadasin öle diyooo...zaten cocuklar belli bir dönemden sonra yavas kilo alirlarr onun kizinin kilosuda onun kendi bunyesine göre yanii..ayy su cocuklarin karsilastirilmasi olayina sinir oluyorum zatenn.benim kaynanamda neden bu bebegin disi cikmio neden ayaklarina basamiyoo neden sunun cocugu seninkine göre daha buyukk görunuyoo ayyyyyyyyyyyykötükedihüso

valla sorma niye böyle yapıyorlar önce sağlıklı olsun demiyolarda senin kaynanada valla

buralardayım tatlım ya arada giriyorum senin gibi. cnm ev olayı kesinleşti galiba,
hayırlı olsun negüzel işte ev sahibi oluyosun allah çabucak ödemeyi nasip etsin darısı bize inş.

bakalım benim kız kaç kilo oldu aynen ya defeneyide görenler ne şişko falan diyolar aslında normel demen gibi.

buralardayım tatlım ya arada giriyorum senin gibi. cnm ev olayı kesinleşti galiba,
hayırlı olsun negüzel işte ev sahibi oluyosun allah çabucak ödemeyi nasip etsin darısı bize inş.

bakalım benim kız kaç kilo oldu aynen ya defeneyide görenler ne şişko falan diyolar aslında normel demen gibi.
VALLA YARIN işe başlayıncada daha seyrekleşcek evide topluyoruz ekim 15 e kadar geçeriz artık bide benim şu anki evime göre küçük bisürü şey atıcam evim olsunda önemli değil inşallah kısa zamanda sizde alırsınız.Kredinin çıkmasını bekliyoruz daha istediğimiz miktar olur inşallah.sonra boya badana temizlik bebek iş ev bakalım nasıl olcak

ay ben geldim kimse yok
eşim beni boğaza yemeğe götürdü çok güzel geçti sahilden geze geze geldikhihoyyyt
şimdi minnoşu uyutuyorum emdi ama uymamak için direniyor yarın öğlen okul var
kimse yok bende yatam bari

dscf0202.jpg

günaydın herkese nasılsınız teyzelerim:))))))

Günaydın kızlar
naılssınız?
hasta bebişler varmış galiba geçmiş olsun hepsine
geçmişi çok okuyamadım
bayramdada giremedim zaten pek
eşim evdeydi ve bayram ziyaretleri derken
fırsat olmadı

benim kuzu da hastalandı oraya buraya ziyarete giderken:1no2:
burnu akıyor
öksürüyo hapşuruyo
hiç keyfi yok
bütün gece uyumadı ağladı
2 gündür yavrum ya
arabamız yokken dolaştık milleti zar zor hasta ettik kuzumu
bugün aşıları var
acaba yarın mı yaptırsam biraz kendine gelse kuzum diyorum
karar veremedim
offfff
ne zormuş yaw
keşke ben hasta olsaydımmafoldumben

tutkuncum rahatladım tatil iyi geldi kızlarım eşimle birlikte dolu dolu üç gün geçirdik eltim görümcem için onu sildim ben öyle biri yok diyor evlense bile düğününe gelmem diyor tatlım bu durumda beş eltiyiz en safı benim sanırım iyilikten iyilik doğar diyorum tesellim bu aralıktada gitmezse eşime kesin bir şekilde boşanacağımı söyledim gözünü bu sefer fena korkuttum gibi bakalım şaka bir yana iki çocuğum var boşanmak en son çare

beyazcım günaydın canım geçmiş olsun tatlım hava değişimi hasta mı etti bebeğimi kıyamam tatlım bence bir kaç günden birşey olmaz biraz iyi olsun öyle yaptır canım aşısını

birsencim tebrik ederim seni :))))))))) günaydın bu arada nasılsın bebişler nasıl

kızlar ben akşamları sütlü pirinçli veriyorum iki gündür birde 11 gibi anne sütü yada mama veriyorum gecede bir yada iki kere kalkıyor duru düzeni oturmaya başladı çok şükür dün biraz üzüm suyu verdim kakişini çok rahat yaptı birde ohh çekti üstüne gülmekten öldük valla:)))))))

dscf0134li.jpg

kızlar buda benim kardeşimin nişanında giydiğim elbisem nasıl olmuşum

alıntı yapmazsanız sevinirim bacılarım:))))))))))))))))

günaydın durucum:))

banucum çok hoş görünüyorsun tatlıma.s.

birsencim tebrikler güzelim

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah ben işe gidecem çok gerginim nedense sanırım ilk gün diye neyse atlatırız herhalde
bugün eşimin doğumgünü eve gelince güzel bir yemek ardından da pasta yapıcam

[QUOTE

kızlar buda benim kardeşimin nişanında giydiğim elbisem nasıl olmuşum

alıntı yapmazsanız sevinirim bacılarım:))))))))))))))))[/QUOTE]

maşallajh cnm çok hoş olmuşssun
siyahın ayrı bir asaleti var zatena.s.

Back
X