ava burdada idare ederdi ama akşam saati cok soguduuuhoşgeldin sinem öncelikle geçmiş olsun canım.eşinin işide hayırlısı neyse o olsun siizin için.ayrı olmak zor ama naparsın ekmek parası.
bizde dolaştık geldik biraz halsizliği varkayranın sanırım yine hastalanmaz inşallah.banada yemeğe babam gelicek tavuk baget yapıcam fırında.
Yok yok izmirede bir muhtar şart)
Tuğbiş ecemle ikinize geçmiş olsun emel ne çok hasta oluyor pın pın ya yazık bütün kışı hasta geçirdi inş.hemen de alışır bakıcısına da aklın kalmaz cnm
hoşgeldin sinem öncelikle geçmiş olsun canım.eşinin işide hayırlısı neyse o olsun siizin için.ayrı olmak zor ama naparsın ekmek parası.
bizde dolaştık geldik biraz halsizliği varkayranın sanırım yine hastalanmaz inşallah.banada yemeğe babam gelicek tavuk baget yapıcam fırında.
gecmis olsun dilerim ilerlemez..Kereminde burnu akmaya başladı hafif sıcak ateşi var gibi
yok cnm onunla dışarı çıkarmam zaten bide şimdi düşündümde aşağıda kalıyo yamüge bende de vardı buna benzer
evde iyi oluyo sallanıyoda ama dışarı çıkarken her tarafı açık ya çok sarslıyo çocuk düşebilir yani...
ayyy inşallah cnm yaaa inş. mide bulantın olmz ben ara ara hala çekiyorummerhaba kizlar. tebriklerinizi okudum sagolun.daha cok kucuk haftaya persembe ilk dr kontrolumuz. simdilik biraz basdonmesi ve biraz yorgunluk hali haricinde bise yok.dilerim boyle dwm eder..
tugba sana ve eceme gecmis olsun..
elif annenede gecmis olsun hayirli haberler alirsiniz ins.
cicekcim cogu gitti azi kaldi 1hafta sonra rahatliyorsun ins.allah kurtarsin...
sengun ellerine saglik:)hergun misafirde bayar yani haklisin..
çok geçmiş olsun cnm bnm ya kıyamamselam kıslar inşallah herkes iyidir.. hepsine bakamasam da son 2 güne bi göz atcam vaktim olursa ama hastalarımız varsa geçmiş olsun...
yeni hamişlerimiz varsa hayırlı olsun...
biz iki gün olduk döndük evimize pın pın gene hasta... antibiyotik kullanıyoz gene...
ve artık yeni bakıcımızla beraberiz.. alıştırmak için erken başlattık... ama hasta da olunca çok mız mız... dua edin alışsın...
herkse hayırlı cumalar.....
dün o kdr sıcaktı ki oturamadıkMerhaba kızlarr,
Çağla demek sende ikiledin hadi bakalım hayırlısı
Bu gazla bu topikte her ay bir haber alırız heheh
Elif annene çok geçmiş olsun umarım önemli birşey çıkmaz.
Tuğba sanada Eceme de çok geçmiş olsun canım.
Pın pın'ada çok geçmiş olsun umarım hastalığı hemen geçer bakıcısıylada anlaşırlar.
Müge size yaz geldi demekki bizim burda camdan bakınca güneşli görünüyor ama
balkona çıksak donar ayaklarımız.Keyfini çıkar ohhh ne güzel.
maşallahmeriçin boyu 86 olmuş kilosu az 11,400 vitamin verdi.. çok iştahsız hiç birşey yemiyor zaten..
hakkında hayırlısı cnm inş. herşey gönlünce olurselam kızlar
çok ihmal ettim buraları farkındayım
ne gelen giden bitti ne de bizim gezmemiz
face 5 dak bakıp çıkabiliyorum
çağla hamileymiş hayırlı olsun darısı tüm isteyenlerin başına
ben 2 den vazgeçtim eşim yurtdışı düşünmeye başladı giderse ben gitmeyeceğim o yüzden çocuk felan yok
bende öksürükten boğulacaktım dr a gittim ciğerlerin balgam dolmuş dedi,nasıl doluyosa
neyse geçmişe fazla bakamadım
hastalara geçmiş olsun toptan
hemen pedi.us ver cnm demirde 2 hafta önce öyleydi 4 gün kullandık burnu hemen kuruduKereminde burnu akmaya başladı hafif sıcak ateşi var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?