Sultan oha diyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahından bulsunlar. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?
iyi geceler arkadaşlarım.öncelikle elif çok geçmiş olsun yaa ne kötü bişey allah düşmanıma vermesin.yazık yaa genç çiftin geleceğini çaldılar belkide haram olsun hepsi.
sultan canım sinirlenmekte çook haklıdın nasıl dayı bu yaa olmaz olsun böleleri allaha havale et canım başka ne denirki.
bizde öğleden sonra ikea ya gidelim dedik ama girişine bile trafikten ulaşamadık o kadar kalabalıktıki bizde vazgeçtik başka yere gittik .ordan ablama geçtik.şimdide kayranın sol gözü kızardı çapak yapıyo( keyifsizde ( yarına dr a götürücem bakalım geçmezsse .tuğba galiba ecemin de olmuştu geçtimi?
bbende yatmadan bişeyler atıştırıcam yarına allah nasip ederse oruç tutucam kandil için.
şimdiden herkese hayırlı kandiller dilerim.
erkek kardesim öyleydii... çok zor ama merak etme kocaman adam oldu şimdi..selam herkese iyi hafta sonları olur inşallah....3
benim moralimde sinirlerimde çok bozuk 1 saat tir ağlıyorum gözlerim şişti ağlamaktan.kayra 3 gündür kusuyo 1 kaşık fazla veriyim hoop midede ne var ne yok dışarda .birde iştahsızlık yememesi her öğün zorla ağzını açtırıyorum yaa bi i kez ama bi kez isteyerek yemezmi biri yaa yıprandım iice inanın bu sorundan yeterki yesin diye gazoz bile veriyorum yemek te zayıf kilo almıyo. herkesin aaa zayıf bu çocuk demesinden sıkıldım yıprandım(( abur cubur bile yemiyo çikolata bile yese raıyım (( bütün vitaminleri denedim yok yok yok......
aahhh aahhh aynı dert bizde de var cnm babamın ist.dan kaçıp buralara yerleşmesininne yapabilirizki akıl verin ne yapalım biz onlar gibi değiliz
bişey yapmadan önce yine onları düşünüyoruz
olan anneme oluyor 6 kardeşler 6sında da iş yok hiçbiri kardeş gibi olmadı bu zamana kadar menfaatçiler
nankörler fesatlar kardeş böyle mi olur.(annemin psiklojiside çok kötü
ananem dayımlarla yaşıyor o bile sırt çevirdi anneme 2 senedir aralarında hiçbişey olmamasına rağmen ne geliyor ne gidiyor ne arıyor
aynı mahallede oturuyorlar üstelik
annem 55 yaşında olmasına rağmen ben annem ne yaptım die ağlıyor çok üzülüyorum.(insanlar neden bu kadar kötü.((
burcucum kayranın gözü muhtemelen mikrop kapmıştır i sağlık ocağına falan göster derim
gittinmi dr.a haftasonu gördünmü bebişiniii cinsiyetini sordunmuuuGünaydın kızlar...
geçmiş olsun kayraya hemen geçsin gitsin, iştahıda artsın inş...
Elif de ameliyat olup kurtulsun çok çekti yavrum benim...
Sultan benden de koca bir ohaaaaaaa dayınlara
Tuğbiş güzel güzel takılar bulursun inş.eminim hepsi çok hoş şeylerdir.
KErem de hasta olmaz inş.hafif bir üşütmedir.
aklımda başka da birşey kalmadı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?