ehehehheheh:):):):)unutmusum sevgı özür
basınız sagolsun
mekanı cennet olsun ıns
kız melek sen varya süper bir iş kadını olursun valla
bu ne plan-program
masallah masallah
Kızlar hepinize selam bu arada biz iyiyiz küçük görümcemle problem yaşadık biraz daha da yaşiicaz sanırım hadi hayırlısı. kızın psikolojik problemleri var ailesiyle kavgalı olduğundan bizde kalıyodu oda yaptık ona tüm eşyaları bizdeydi. ama ilaç falan aldığı için yatıyo ve devamlı püfür püfür sigara içiyo. ben izin vermediim için dışarda içiyodu. ama içmek ki ne içmek biri yanıp biri sönüyo. ben lohusayım sonuçta ayaktayım bi de bu 29 yaşındaki kıza bakıyorum hiçbişeyin ucundan tutmuyo yardım etmiyo bi salata bile yapmıyo 5 dakika canla oynar belki o kadar. En son Melek'e taktı kafayı uyuyan çocuğu tüm gün kucağında tutuyo alıyo uyandırmaya çalışıyo sigaralı ağzıyla şap diye öpüyo bebeğimi zaten kırk yılda bir yıkanır pislik içinde karı. Ben sütümü sağmıştım bakıcı da ısıtmış bebeğe verecekken bizimki gitmiş ben yediricem diye almış kadının elinden düşünün 4 günlük bebeğe hiçbir tecrübesi yok süt içirecek hanımefendi. tabi çocuğun boğazına kaçmış sonra çocuğu sallamış tutup bakıcı uyuz olmuş almış elinden çiçek hanım bana kızar napıyosunuz siz demiş. Öğlen laf anlamaz şekilde uyuyan çocuğu zorla uyandırmaya çalışınca ben de bakıcıya 'Binnaz al bebeği odasına götür huzurla uyusun dedim' sesli bir şekilde. kızmış evine gitti hanımım. Onun dışında bi prolem yok Can 2 yaş sendromu modunda ama emin olun beni bu görümce salağından çok rahatsız etmiyo oğlum.
Sevgi,kızın hayırlısıyla gelsin inşallah!Başınız sağolsun,allah rahmet eylesin.
Burcu sana da çok gwçmiş olsun,bu seneki grip öyle oluyor,bir iyileşiyor gibi oluyorsun sonra bir daha,kimi duyduysam öyle olmuştu.Bu son olsun inş.
Melek senin oğlan da süslü olacak anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?