2009 Nisan Anneleri

GÜNAYDIN KIZLAR
çok az okuyabildim demir bırakmıyo

çiçekcim iyi etmişsin herzmn böylelerine açık sözlü olmak en iyisi iyi olmuş
bencede şımarıklıktan başka bişey değil
bide çok düşüncesizce davranmış sen evini açmışsın
ne güzel mis gibi o değerini bilememiş

bide sana bişey sorucam çiçekcim 2. kesik tam olarak nerden oluyo
eskisinin üstündenmi 2 kesikli olucaz sanırım :)

bnm illa kız yapma gibi bi derdim yok
sağlıklı olsunda ne olursa olsun bnm için farketmez
Allah 2mizide sağlıklı bi şekilde kurtarsın
erkek çocuğu tattığım için bide kızın tadına bakayım istiyorum Allahtan hayırlısı

demir 2 gecedir maşallah alerji ilacını içince uyuyo
son 4-5 gündür beni delirtti hiç böyle bi çocuk değildi korkmuştum böyle devam edecek diye
dün korktum kızamık diye dr.a götürdüm değil dedi ilaçlara devam edin geçer dedi

bugün annemin doğum günü iyiki doğdun annneeeeeeemmmmmmm

gunaydınlar
sevgıcım basınız sağolsun canım allah rahmet eylesın kızın oluyomus allah analı babaı buyutsun gozun aydın
burcu sanada cok gecmıs olsun canım
çiçek ona dusuncesızlık yahu hem hasta hem sorunlu hemde dusuncesız allah sabır versın canım sana
gezentı melek gene gezmeelerdesın desene
muge annenın doğum gunu kutlu olsun
tuğba gule gule kullansın bılgısayaraını
sultan bencede sınırsız yaptır netnı cok konusuyosanda ev paketı var 600 dk olan 40 tl onu bak ıstersen cok gelmıs faturan
bız cumartesı gezdık pazar sabah mısafırımız vardı öğlenden sonrada gene gezmeye cıktık dunde temızlık gunumdu pek zamanım olmadı buraya gırıp bakmaya bu gunde hazır selen oalanıyoken bakayım dedım bı
herkesleri öptum selen uyuyunca gelırım gene

valla esen melek öyle maşallah ben sanırım kös kös evde otururum artık
sabah da zaten alp çok ağladı ona da üzüldüm annesiiii gitmeeeee diye kafasınıda boynuma koydu :-((
gnaydın
dün dışarıda evrak işlerim vardı koşturmakla geçti. hiç giremedim.
çocuklar ayrılırken ağlayınca tüm gün üzülüyoruz isyan ediyoruz dimi bende öyleyim. bu aralar çoook şükür nazar değmesin hiç ağlamıyor. ama ben evden geçiriyorum o babası ile gidiyor babanneye. gezmeye gidiyor sayılır bende evde kalmış oluyorum:)
babanneye bırakmaya bende gitsem o zaman ağlar....
erkeklerin sağı solu hiç belli olmuyor sevgi üzme kendini boşuna...

Günaydınnnnn

Şükür dün gece oğlum da ben de daha iyi bi gece geçirdik.......2 şurup 1 ilaç gibi olan burun spreyi kullanmaya başladık.......

Sevgi bence de boşver.....
bugün Erbakan ın cenazesi de kalkıyor di mi Fatih te........sizin ki nerde olacak.....yollar fenadır şimdi.....

çok sevindim geçmiş olsun bu kış için son hastalığınız olsun inşallah

evet bugün istanbulda trafik çok olur ama neyseki öğlen kılınacakmış. biz işteyken kalabalık toplanır dağılır

masallah melek çok aktifsin walla.. sürekli ya bri var ya da gezmeye gidiyorsun :) süper
ev hanımı olunca böyle oluyor bende iç alışık degıldım böle şeylere şaşıyorum kendimeeeeeeeeee
özletiyorsun kendiniiiiiiiiiii

mutlu yıllar canım benım adımada kutla annenin yeni yaşını huzurlu nice yaşlaraaaaaaaaaaa

kutlayan arkadaşlara çok mersiiii
gittik hediyelerini verdik
demirde hediiee heediiiee diyerek gitti
bide kapıyı açınca anneme iiyii doodun ananeee dedi
annem mest oldu,

2 gündür mide bulantım yok çok şükür geçti sanırım inş. bi daha geri gelmez :)

hasta bebişlerin iyi olmasına sevindim
demircikte iyi çok şükür
kızarıklıklarıda geçti şimdi uyuyo kuzuummm
yatakta anne anne dedi baktıki benden ses yok öpüp uyudu
nasıl güzel bişey Allah sağlık versin kuzulara

selamlar saygılar herkeze.iyisinizdir umarım. bende de tatlı bi heyecan başladı.bugün itibariyle gerisayıma başladık 2.yaşımıza.aklımda ufak tefek bişiler var uygulayabilirsem artık

slm kızlar evet bende de aynı heyecan var kahvaltı ederken aklıma geldi mart a girdik hepimize hayırlı uğurlu olsun:)
2 senemizi dolduruyoruz ne cabuk geçti hamilelik
müge annenın doğum gününü kutlarım
sevgi benim eşimin tarafında da yok öyle şeyler
amcam vefat etti başınız sağolsuna bile gelmediler
anneme ben gündüzden giderim mesela eşim işten gelir yemek yeriz çıkarız hiç oturmaz gıcııııık

melek çok aktif valla ben hem böle her yere yetşip hemde evimin işini yapamam
helal sana:)

maşşallah bebiklerimize 2 yaş olcaklar az kaldı çok giremiom ama gönlüm sizde beni unutmayın kızlarrr

slm bayanlar eşim notebook aldı internet ayarlarını yaparken komple gitti sonunda oldu çok şükür

sevgicim öncelikle kız gelıomus çokkk sevindim hayırlı olsun
başınız saolsun

mügecim annene allah uzun ömürler versın

bizde dün gece arkadailar vardı 3 e kadar oturduk sohpet muhabbet

elif sanırım bana gelmek istemıssın sultişte yaptıklarımın hepsini istemıs ben 15 kişiye yaptım kızlar 3 kişiye o kadann yapamam valla sizin gibi 3 4 çeşit yeter he he :))

bu hafta ve önümüzdeki hafta misafrlerim ve günlerim var sonraki haftalarda ayarlarız istersenız..

canım benim doktor bana iyilik yapmış ameliyattan çıktım geldi dedi ki senin eski dikişi 2 parmak kalınlığında tamamen kestim aldım sonra deriyi birleştirip tamamen yeni dikiş yaptım dedi. hakikaten benim eski dikişim koyu renkliydi çirkin duruyodu bu adam öyle bir dikiş yapmış ki sadece dikiş ipliği kalınlığında bir çizgi görünüyo çok mutluyum o yüzden:)

oo süper çiçek benim dikiş izim geçti gibi bişey ya belli bile olmuyor uzaktan inşallah 2.de oyle olur

idare edıyoruz artıkkkkkkk
güle güle kullan tugbış

selamlar saygılar herkeze.iyisinizdir umarım. bende de tatlı bi heyecan başladı.bugün itibariyle gerisayıma başladık 2.yaşımıza.aklımda ufak tefek bişiler var uygulayabilirsem artık

bende bugun düşündümmmmm
tam 1 ay sonra bizim yaş günümüzzzzz

neler yapıcaz belli degıl bi cocuklarla yapayım diyorum komşuların cocukları bi diyorum aillerle kutlayalım bakalımmmm

ama ege cok mutlu oluyor mumları bazen alıp iyiki dogdun diyor yarım yamalakkk alkış falannn

büyüdülerrrrrrr vallla

yemek yapıyorum byeeeeeeeee
bu akşamda osman var ahhhhhhhh

selammmmmmmmmm
sevgi başın sağolsun canım uzun zamandır girmiyodum ne var ne yok pek haberim yok umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…