2009 Nisan Anneleri

çiçek doktor bir nevi karın germe yapmış sana ne güzel aklımda kalırsa bende söyleyeyimde benim deriyide bi alıversin valla taş gibi göbek olur:))

hakikaten çiçek.. sultanın dediği doğru:)
benim de aklımda bulunsun.

çiçek doktor bir nevi karın germe yapmış sana ne güzel aklımda kalırsa bende söyleyeyimde benim deriyide bi alıversin valla taş gibi göbek olur:))

hakikaten çiçek.. sultanın dediği doğru:)
benim de aklımda bulunsun.

valla sağolsun eski doktoru öyle bi kötüledikki adam bak işte ben adamı böyle sezeryan yaparım diye ufak bi iyilik yapmış ben eliniz değmişken liposuction falan yapsaydınız dedim yok artık dedi

Çiçek ondan mı acaba göbeğin gitti hemen,iyi yapmış valla dr.Sen eski dr.undan memnun değil miydin ki?

Bizim internet de sınırlıydı,bu ay 70 küsur gelmiş,eşim de sınırsıza geçirtti.Hiç film müzik falan da indirmiyoruz oysa ki,neden çok geldi bu kadar anlamadım?
Sultan sizin oralarda kablo net yok mu,eğer varsa ev telefonuna gerek olmadan da internet bağlatabiliyorsun canım.

Şenay hoşgeldin,Zeynep in tedavisi hastanede mi sürüyor?İzin alabildin mi sen,bir ara istiyordun?

Müge annenin doğumgünü kutlu olsun,sizlerle birlikte nice yaşlar yaşasın!

yatıp çıkıyoruz sürekli canım izin işini rapor vs ile halletik şubat başındada ücretsiz izne çıkmıştım yeni kanunla refakat izni geldi çok şükür bu günde onun için dilekce verdim

10 yılı aşkın öğretmenler için ücretsiz izinden mi yararlanmıştın?
Ayy ne güzel olmuş ya,çok sevindim,inş olumlu cvp gelir,ki gelir zaten dimi?

iyi akşamlar ...müge annenin d.günü kutlu olsun canım.
ben bugun daha iyiyim çok şükür .annem bayağ fena olmuş tel.bile kalkamıyo abimlerde kalıyo yengem bakıyo saolsun.
şenay yeni nickin hayırlı olsun inşallah herşey çok daha güzel olucak canım
d.günü yaklaştıkça bende planlar oluşmaya başladı ama kararsızlıklar var acaba akşam mı öğlenmi yapsam? kimleri çağırsam diye.

aaa bilmiyordum valla sağol

Tuğba biz de 15 kişi gelirizi madem,hahahaha sen yeter ki yap
heheheh evet:)seher elif ben 3
3te çocuklar 6 :))

şenay hoşgeldin cnm

allah korusun bi daha ugramasın oralaraaaaaaaa

eheeh tugbayı mı korkutacaksınız korkmaz oooooooooo

osman başlıcak ben kacar

evet melekçim ikisi bana karşı dayanıklı dövüş yapıyorlar ama yemezlerrr ha ha ha

Son düzenleme:
öncelikle sevginin kızı olacakmış,, onlar adına çok sevindim..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

--- mügecim annenin doğum günü kutlu olsun . -- uzun zamanlar yanından ayırmasın ...
----benim dikişlerim de bir önceki dikişle aynı .. Yani tek çizgim var...

---tuğba hanım ben gelsem de mi 3-4 çeşit yapacaksın...
Bana yetmez o kadar bu aralar çok acıkıyorum .. çok yerim..

Bu arada ne zaman buluşacaksınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…