şenay yeni takma ad mı aldın..
hoşgeldin şenay
teşekkürler melekimmm
canım benim doktor bana iyilik yapmış ameliyattan çıktım geldi dedi ki senin eski dikişi 2 parmak kalınlığında tamamen kestim aldım sonra deriyi birleştirip tamamen yeni dikiş yaptım dedi. hakikaten benim eski dikişim koyu renkliydi çirkin duruyodu bu adam öyle bir dikiş yapmış ki sadece dikiş ipliği kalınlığında bir çizgi görünüyo çok mutluyum o yüzden:)
hoşgeldin şenay..
zeynep ile zeren nasıl iyiler mi
hoşbulduk canım yuvarlanıp gidiyoruz işte maraton devam 2 aylık bişeyimiz kaldı sonra evde ilaç tedavisi idame tedavisi dedikleri şey tekrar etmesin diye dua ediyoruz
çiçek doktor bir nevi karın germe yapmış sana ne güzel aklımda kalırsa bende söyleyeyimde benim deriyide bi alıversin valla taş gibi göbek olur:))
hakikaten çiçek.. sultanın dediği doğru:)
benim de aklımda bulunsun.
Çiçek ondan mı acaba göbeğin gitti hemen,iyi yapmış valla dr.Sen eski dr.undan memnun değil miydin ki?
Bizim internet de sınırlıydı,bu ay 70 küsur gelmiş,eşim de sınırsıza geçirtti.Hiç film müzik falan da indirmiyoruz oysa ki,neden çok geldi bu kadar anlamadım?
Sultan sizin oralarda kablo net yok mu,eğer varsa ev telefonuna gerek olmadan da internet bağlatabiliyorsun canım.
Şenay hoşgeldin,Zeynep in tedavisi hastanede mi sürüyo?İzin alabildin mi sen,bir ara istiyordun?
aaa bilmiyordum valla sağolÇiçek ondan mı acaba göbeğin gitti hemen,iyi yapmış valla dr.Sen eski dr.undan memnun değil miydin ki?
Bizim internet de sınırlıydı,bu ay 70 küsur gelmiş,eşim de sınırsıza geçirtti.Hiç film müzik falan da indirmiyoruz oysa ki,neden çok geldi bu kadar anlamadım?
Sultan sizin oralarda kablo net yok mu,eğer varsa ev telefonuna gerek olmadan da internet bağlatabiliyorsun canım.
Şenay hoşgeldin,Zeynep in tedavisi hastanede mi sürüyor?İzin alabildin mi sen,bir ara istiyordun?
heheheh evet:)seher elif ben 3Tuğba biz de 15 kişi gelirizi madem,hahahaha sen yeter ki yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?