2009 Nisan Anneleri

Bilgisayarım gelmedi henüz... Resşmler kurtulmuyormuş ..

Akşam da inanın pilim bitiyor.. Ayaklarımı uzatıp burda yazışmayı çok özledim..

şirvan sen ne zaman gelcen ona göre ayarlamaya çalışırız
ona ceza 50 çeşit yapacak

şirvan sen ne zaman gelcen ona göre ayarlamaya çalışırız
ona ceza 50 çeşit yapacak

canım şimdi sordum..haftaya giderim diyor. Ama hangi gün olduğu belli değil dedi..

Siz bu hafta buluşun olmazsa haftaya kesinleşirse benim içinde buluşursunuz...

Baran şuran durmuyor gene girmeye çalışıcağım . Konuşuruz...

Şirvan sen bu sıralar geleceksen sana uygun bir zamanda buluşuruz.6 biz,Şirvan da 3 kişi gelecek,etti mi sana dokuzzzzzzzzzzzzzzz Kızlar yok mu arttıran)

ben çok rahatım yaa..hatta bugün babannemde ela kültablalarını oynuyordu kıracak şimdi dediler..bişey olmaz dedim..kırdı eli kesildi falan..kayınvalidem nasıl panik..aldım elanın elini yıkadım balkona çıkardım..öocuğun sesi çıkmıyo..zorla ağlatacaklar..ben çoğu anneye göre bayaa rahatım sanırım..deneme yanılmayla öğrenme taraftarıyım sonuna kadar
evet sultiş en arka azılar çıkıcak 4 tane bizimkiler geliyo Allah yardımcımız olsun
deli gibi ağlıyo ne istediğinide bilmiyo artık nasıl bi ağrıysa
oof evet en zor son azılar allah yardım etsin demire de sana da mügecim..bende ağlarsa ağrı kesici vermiştim hep o dönem..bu arada annenin doğum günü kutlu olsun..nice yaşlara..
aay kesin miymiş..çok sevindim cnm ..sağlıkla gelsin inşallah..
bu arada çook başınız sağolsun
ela da da olmuştu..bizim dr da bırakmayın geçecek o lekeler demişti ve haklı çıktı..
çook geçmiş olsunn devrimcim ama daha iyiyiz yazmışsın sevindim..
valla burcu bu dmnem zor geçti sizin için..bi daha hastalık yüzü görmezsiniz inşallah..çok geçmiş olsun..

ben pazartesi müsaitim günüm var ama iptal edicem onun dışındaki gunlerde temızlık gun gezmeye gidicem dilersenız pzaretsı gelın şirvan gelemezsede geldiğinde ona göre ayarlanır

iyi akşamlar hanımlarrr

annemin doğum gününü kutlayan herkese çoook tşkler
annemde tşk ediyo

ooohh çiçek ne güzel ya valla bencede o yüzden gitmiş senin karnın
bende bi sorayım bakalım bnm dr.a aynı yerden oluyomuymuş
çünkü bnm dikiş yerim hala koyu renkte bi kısmı bi kısmından eser yok
gecenin 3 ünde diikince böyle oldu herhalde

ben doğum gününü eğer ki hava yine güze lolursa bahçede yapıcam
tanıdıkları fln çağırırız yine aynı olacak yani

eşim perş. sabahı gidiyo
parti işlerini almışlar yine
bu da daha az görüşücez anlamına geliyo
sağolsun 2 çocukla perişanları oynayacağım günler yakında sinamalarda

tuğbacım bilgisayarın hayırlı olsun cnm iyi günlerde bizimle bol sohbetler :)))

huuu nerdesiniz yaaa

bişeyler yiyesim var ama evde de hep tatlı aburcubur var
onlarda midemi bulandırıyo

ben burdayım
ela ve eşim uyuuyo kayınvalide dizi izliyo..
bende 3 gündür ilk kez bu akşam nete girdim..malum ela hanımı ve misafirimizi mutlu etmekten kendime zaman pek kalmıyo :)

Sultan arkdaşlar da uydu net var,telefonsuz internet .
Bizim ev telefonu birtek kayınvalidemler için şarttı,ondan böyle aldık.Gerçi ona da gerek kalmadı

Uzun süren yatılı misafirin bir kötü yanı da ,ne yemek pişireceğini düşünmek oluyor benim için.Sabha ayrı öğlen ayrı akşam ayrı.bide herşeyi yemeyen bir tipse.
mesela benim eltim et yemiyor,ee eşim ve kaynım da etçidir.Ondan zorlanıyorum.Gerçi uzun kaldıkları yok da.

oohh deniz sende biraz kafa dinle bari
bencede yemek işi çok kafa yoruyo
bende bebek sitelerine daldım alınacak şeylere bakıyodum

gözlerim yoruldu yatayım bari herkese iyi geceler

aay sormayın bende biraz önce onu düşünüyordum..yemek seçmez kayınvalidem allahtan herşeyi yer ama çok ve sık yiyo..çok kilolu değil ama ben alışkın değilim 3 öğün ve aralarla 6 öğüne :))
sürekli hiç bişey yemiyosunuz diyo ama ben 2 gündür ona eşlik edeyim ayıp olmasın diye mide fesadı geçirmek üzereyim..bi de öğlen düşün akşam düşün sofra kur topla,yemek yap,elayı gezdir,onu gezidr..kendime değil eve zaman kalmıyo valla :))
neyse aramızda sıkıntı stres olmasında en zor ve insanı gereni o..

Benim için farketmez Tuğba,ama Şirvan bu günlerde gelebilecekse onun geldiği zaman buluşalım derim ben.Yakın yakın 2 kere buluşamayabiliriz gibi

Deniz arada sen de de,anne oğlun senin yemeklerini özlemiş,yapıver falan

Annem bazen öğlen gitmeyip bizde kalıyor akşama kadar.Ben de dediğin gibi ,anneme eşlik edeyim diye çokça yiyorum.Normalde ben öğlen hiç birşey yemeyeceksem o var diye yemek yapıyorum yiyorum falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…