şirvan sen ne zaman gelcen ona göre ayarlamaya çalışırız
ona ceza 50 çeşit yapacak
ben çok rahatım yaa..hatta bugün babannemde ela kültablalarını oynuyordu kıracak şimdi dediler..bişey olmaz dedim..kırdı eli kesildi falan..kayınvalidem nasıl panik..aldım elanın elini yıkadım balkona çıkardım..öocuğun sesi çıkmıyo..zorla ağlatacaklar..ben çoğu anneye göre bayaa rahatım sanırım..deneme yanılmayla öğrenme taraftarıyım sonuna kadarDenizcim geçmiş olsun,başım dönüyor diyordun ya,onunla ilgili dr. a gittin diye düşünmüştüm.
Ela ya bak,tehdit ediyor demek ki.Miray hiç ağzına almayı istemedi baştan,ama 1 kere ben de kurabiye kalıplarıyla oynatmıştım,o zaman yenecek birşey sandı sanırım,ağzına aldı,ama tadını beğenmedi Allahtan
Tükürdü hemen.
Bugün güzel geçti,yemekleri hep çok beğendi arkadaşlarım,pastaya da mum koyduk bir sürü,hepsi üfleye üfleye bir hal oldular
Hatta yemeyen çocukların tabaklarında mum hep yanık durdu
2 tane arkadaş evde heryeri süngerle kaplamışlar,bir sürü güvenlik önlemi falan.Onlardan bahsediyorduk.Bana da dediler,tehlikeli birşey var mı,hani otururken başlarında değiller ya .Ben de bana göre yok,koltuklar falan köşeli değil.Ama ... diye konuşurken birden Miray ın ağlaması.!Sen kafayı bir yere çarp,ben gördüğümde içe göçüktü,sonra şişti falan..Kendi kendime nazar değidirdim çocuğa.Nasıl kızdım kendime.Onlar da demiştir ,bak gör ,tehlikeyi.Onlar çok titiz,benim aklıma gelmeyecek şeyleri düşünüyorlar,ben de eşim de o kadar değiliz.
oof evet en zor son azılar allah yardım etsin demire de sana da mügecim..bende ağlarsa ağrı kesici vermiştim hep o dönem..bu arada annenin doğum günü kutlu olsun..nice yaşlara..evet sultiş en arka azılar çıkıcak 4 tane bizimkiler geliyo Allah yardımcımız olsun
deli gibi ağlıyo ne istediğinide bilmiyo artık nasıl bi ağrıysa
aay kesin miymiş..çok sevindim cnm ..sağlıkla gelsin inşallah..Günaydın kızlar...
hasta olan herkese çoook geçmiş olsun
Beni merak etmişsiniz çook saolun kızımız geliyor şükür herşey yolunda %99 dedi dr bakalım hayırlısı görümcemle beraber gitmiştik o da hamile ya ondan sonra onları viaporta bıraktık sonra alp'i yedir uyut
gidip aldık onları kvalideye gittik giremedim....
Bir de çok acı verici bir olay oldu teyzemin eşi vefat etmiş daha çok genç iki çocuk var bir kızı 17 bir kızı 9 yaşında daha almanyadalar teyzemler bugün cenaze türkiye ye gelecek işlemler biterse
moralim bozuktu o yüzden girmek istemedim.... annem de oraya gideceği için kvalidem bakacak Alp' e yemek filan yaptım evi topladım filan çok uzun oldu kusura bakmayın...
ela da da olmuştu..bizim dr da bırakmayın geçecek o lekeler demişti ve haklı çıktı..bu arada demirin her yerinde kırmızı lekeler çıktı
antibiyotiktenmidir
dün dr.u aradım antibiyotik yapabilir dedi ama tedaviyi kesmeyelim çünkü 3 günlük bi tedavi dedi
bugün son alerji için ilaç verdi inş. kızamık fln değildir
çook geçmiş olsunn devrimcim ama daha iyiyiz yazmışsın sevindim..Tünaydın arkadaşlar
Biz gene pek iyi değiliz bu aralar.....hasta olmadık derken ......kış biterken arka arkaya olduk.....
bugün akşam tekrar dr. gidecek oğlum .....ateş yok ..ama içim rahat etmiyo......kötü öksürüyo...
ciğerlerini dinletecem bi.....elini midesiyle karnı arasında bi yerlere götürüp.....anne acıyo, acıyo....diye ağlıyo.........tabi bunu gece yapınca ben de beraber ağlıyorum......
Sevgicim kızın sağlıkla, neşeyle gelsin inşallah.........
Teyzenin eşine de Allah rahmet eylesin......çocuklarına uzun ömür versin........
Çiçek iyi bile dayanmışın.......düşüncesiz davaranış bunlar...........boşver nere giderse gitsin.......
Müge senin ne zaman belli olacak...sen de oğlum olur diyerek mi kızı getirecen ........: )
herkesi öptümmmmmm
valla burcu bu dmnem zor geçti sizin için..bi daha hastalık yüzü görmezsiniz inşallah..çok geçmiş olsun..merhaba ...sevgi kız geliyomuş hayırlıyla doğsun minik çok sevindim canım.bu arada başınız saolsun
çiçek sen iyi yapmışsın bence eve alma yaa ne olur ne olmaz evde 2 küçük çocuk var allah korusun.
ben 2 gündür gene hastayım gribim tekrarladı 15 gün oldu toparlayamadım yaa sıkıldım hasta uyanmaktan sabahları.
allahtan kayraya geçmedi şimdilik.annemde çok hasta dr götürdüler az önce ortalık kırılıyo hastalıktan çok dikkatli olun.
şirvan sen ne zaman gelcen ona göre ayarlamaya çalışırız
ona ceza 50 çeşit yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?