Veee ben bu saatte nasıl mı buradayımmm,çünküüü kar yağmış geceeee veee okul tatilllllllllllllllGece geç yatmıştım,sabah da erken kalkınca, bugün geçer mii,gelince hemen uyuyayım derken arkadaşım mesaj çekmiş,okul tatil diye
Esen gözünaydın,hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin miniş,acele etmesin)
ay inşallah canım sorunsuz bi şekilde atlatırsın. bende korkanlardan biri olduğum için seni örnek alırımKızlaaaaar
Miray ı memeden kestimmm... galiba...Ben daha önceden memeucunu belli etmemek için uçlar var ya,onlardana lmıştım.Geçenlerde Miray meme isteyince unutmuşum onun takılı olduğunu,açınca görmüştü,ve çıkar çıkarr deyip çıkarttırmıştı bana.Hiç ısrar etmemiştim .Bugün de takılıydı onlar.Mirayın altını değiştirdim,uyku tulumunu giydirdim.Meme isteyince,açtım,Mirayyy bak meme yara olmuş,uf olmuş dedim,hiç çıkarttırmaya teşebbüs etmedi,kapat kapat memeyi dedi.Sonra babasına da acımış,yara olmuş dedi,o anda odadan çıktık.eşim ne olduğunu anlamadı tabi.Odasına gidince de hiç meme istemedi.Bir kere kafasını kaldırdı,meme dedi,yara olmuş,annecim deyince sesini çıkarmadı bir daha.Hatta her zamankinden daha kolay uyudu.
Ay acayip heyecan yaptım,tamamen spontane gelişti,doğumgününü bekliyordum.Öylesine dedim,yara olmuş diye,sandım ki,ısrar edecek,çıkarttıracak.
Ayy dua edin,ağlamadan atlatalım,kalbim pır pırrr
hadi hayırlısırüyamda ikiz erkek bebek görünce. tamam edim herhalde test doğru çıkmadı
ikizim mi olacak derken... gittim lavoboya simdi ..regl olmuşum..
Veee ben bu saatte nasıl mı buradayımmm,çünküüü kar yağmış geceeee veee okul tatilllllllllllllllGece geç yatmıştım,sabah da erken kalkınca, bugün geçer mii,gelince hemen uyuyayım derken arkadaşım mesaj çekmiş,okul tatil diye
eehehehheegünaydınlar buradayım
ay dün hava çok soğuktu arkadaşa kahvaltıya gittik
demiri orda uyuttum
sonra nnemin bi arkadaşı ameliyat olmuştu oraya gittik
orda da hamile bi arkadaş var onunla konuştuk ettik güzel bigün geçirdik
kadınlar gününü kutladık fln
okuyamadım çok yazmışsınız demir bırakmıyo uyutunca okurum artık
bitek elifin yazdığını okuytabildim memeyi bırakıyomuş
cnm eğer baştan böyleyse sdorun çıkarmaz gibi geliyo bana
inş. böyle devam eder
ay çok komik bişey oldu demin
demir kaka yaptı ööff burası ne kokuyo böyle dedim
bok dedi ay ne güldüm
ay yerım onuuuubizim doğum günü p.tesi gününe gelyo
ama bizimki yine geçen seneki gibi anane babanne dedeler olacak sanırım bikaçta arkadaş gelir
bizde çocuk olmadığı için arkadaşıda olmaz herhalde
bi yağmur var demirle aynı gün doğdu melina var başka yok onlar gelir sanırım
yine bahçede olacak tabi eğer hava soğuk olmazsa olursada haftasonuna erteleriz
demirde bi huy gelişti uykuya geçeceğimiz zmn gelip beni öpüp iyi geceler diyo
bide yatakta yarım saat dönüyoruz ya geçen gün saydım 34 kez öptü beni parmak aralarımı bile öpüyo
Günaydınnn
Miray sabah 6 da uyandı,meme meme diye,ama açtım ,istemiyor,ııhh ıhh yaptı.Ağladı ,susmadı hemen.sonra biberona süt koydum,içmez sandım,normalde almıyordu biberonu çünkü gece uyandığında,ama içti 20 cc kadar.Sonra sakinleşti.Gittim ayağımda salladım,salladım,salladım salladımmmm uymadııı:-((Neyse ağlamadı ya,olsun o kadar.Biraz sonra memeyi açtırdı,yara olmuş,kapat kapat dediBirkaç kere daha yaptırdı.
Sonuç olarak şimdilik iyiyiz.Tek kötü yanı,sabah uyandığında emzirdiğimde uyuyacaktı tekrar,böyle uyumadı.10 :30 da yatmıştı,6 ya kadar hiç uyanmadan uyudu,inşallah devamlı birşeydir.Bazen yapıyordu çünkü deliksiz uyku,inş bu kalıcıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?