2009 Nisan Anneleri

Şirvancım sana da değişiklik olmuş.......Aldıklarınızı güle güle kullansın bebeklein........

Sevgi sıkma canını ya d.sonra ikisine koşmaktan bi şey kalmaz....yeter ki sütün olsun...............

İyi alışverşler Müge......sıkıntı falan kalmaz paralrı harcadıktan sonra........bana öyle oluyoooooo....

Meriç de hiç elimi tutmuyor... araba gelir annem. dikkat et diyorum.. bu aralar araba sesi duyunca kendince kenarı kaçmaya çalışıyor.. ben de elinden tutamasamda başka bir yerini muhakkak tutuyorum. belli etmeden yoksa onu da istemiyor..

günaydın geçmişe bakamadım
ama bilyorum ki çoğunluğumuz havayı fırsat bilip gezmişizdir ooh sefamız olsun. umarım hasta bebiş aniş yoktur. bizde çok gezdik haftasonu ama kızımla çok yorucu oluyor tabi heryere koştur koştur. öldük yorgunluktan ama değer onlar için. cmt bostancı sahildeydik pazarda beşiktaşa geçtik papur la :)))

vall bizim Alp de bizsiz birşey yapmıyor özeniyorum öyle tek giden çocukları görünce
illa gelir elimizi tutar ya da kucağa gelecek der azcık tırsak da )
Müge bende bilmiyorum çok da yemiyorum ama baya kilo aldım ama ben zaten kilolu başlamıştım :-((

canım çok üzüldüm zor ama çocuklarını düşün çok harap etme kendini...

biz parmaklıkları çıkardık. ilk başta çok düştü ama alıştı artık arada düşüyor. aşağı yorgan atıyorum onun üzerine düşüyor :) ama parmaklık varken hiç yatmıordu bizim işimize geldi yanii

sultan saçına şimdi bakıcam ama eminim yakışmıştır..
tuğba moralini bozma kayınvalideyi de takma doğur da görsün bakalım nasıl oluyormuş bebek düşüncesiz insan...
burcu aldıklarını güle güle kullan evim evim güzel evim
şirvanın gezmesine çok sevindim ee bana da gelebilir o zaman. çocuklarda cicilerini güle güle giysinler.
sevgi takma canım verirsin kiloları 2 çocuğa bakarken. bende 1 kilo almışım yine sinir oldum

bizimki de normalde tutardı elimizi ama artık hiç sallamıyor
arkasına bile bakmadan koştur koştur gidiyor önden biliyor tabi peşinden gideceğimizi

Selin sen geçmişi okumadın sanırım şirvan havada karada nerde olursa gelecek yeterki yapın diyor)
Sultannnnn saçın şahane çok yakışmış güle güle kullan cnm....
Bu arada Bursalılar bende nisan da gelicem herhalde Bursa' ya sizleri görmeyi çok isterim ama
inş.ayarlayabiliriz....

o kadar cook sevındımki senin adınaa..............
süper süper
seher biz bugunuyuduk anacım

egede aynı aynı valla esen tutturmuyo nasıl koşuor araba gelıor diyoruz emen kenara :))))))

kızlar biz dün cok eglendık

inanmayacaksınız ege daha uyuyor dün akşam 9 da yattı bende yenı kalktım şüklardayımmmmmmmmmm

daha uyuorrrrrrrrr yuppiiiiiiii şimdi ikimize kavaltı hazılıcam işler dursun havada süper
dün köy havası iyi geldi papatyalar agaclar yattık yuvarlandık ucurtmada ucurdu oglummmmmmmmmmpek mutluydu
şişdik valla uyumaktan hadi size ii sohbeler

esen sende gitmek istıorsan aydına
2 nisandamı yoksa diger hatamı gidellim sen karar ver

sende müsaitsen bi hava duumlarına bakarmısın

biz saırım 3 nisandada egeyi salllayı götürmeyi dünüşüyoruz nerden bakıyorsun hava durumlaına meteroloji o kadar uzun taıhı gösterıyormu canım ..........

biz de dün can ı anneme bebeği de evdeki kadına emanet edip çıktık eşimle bi nefes aldım bende sıkılmıştım hem olaylardan hem evden...

ben şirvana mesaj attım 19 mart cumartesi bana gelin diye
bakalım tamam derse yapıyoruz inşallah. bizim evin yanında park var hava güzel olsun da orda ağırlayayım sizi evi dağıtmayın şaka yapıyorum haaa :))

oh çok iyi yapmışınız valla benim eşim bırakmaz işte anca birşeyler almamız gerekirse
yapışık üçüz şeklinde geziyoruz yakında dördüz olucaz )

ben internetten firsat sitelerinden temizlik şirketinden kupon aldım..
9 nisana ayarladım gelecekler temizliğe... meriçin doğum günün den önce..
bakalım iyi mi ettim kötü mü ettim..
bel ağrılarım nasıl olacak bilmiyorum. bazen kendimi taşıyamıtyorum melek...
evet meteorojinin sitesinden bakıyorum. 5 günlük gösteriyor..
çogunlukla da tutuyor..

devrim ve selin teşek. ederim kızlar .devrimcim ev kedimizin canım o yüzden evime bişey yapırdığımda içime sinsin istiyorum.ayy tv açtığımda şok oldum tatlısesi vurmuşlar allahtan ölmemiş ben eski şarkılarını çok severim yazık üzüldüm.

Melek hayal gibi valla.......ohhh keyfiniz olsunnnnnnnnn........

tv nerneyse hiç bakmıyorum gece hariç...........kim bilir ne karıştırmıştır gene o..........

çiçek üzüldüm şekere
sende iyi etmişsin oh gezın ....

esen ozaman 2 nisanda gidelim şirvanda gelırse

gidelim diyorsan tai biletleride ayırtırız...

sen ver kararıı top sendeeeeee

hava süper biz parka gıdıyoruz

Melek hayal gibi valla.......ohhh keyfiniz olsunnnnnnnnn........

tv nerneyse hiç bakmıyorum gece hariç...........kim bilir ne karıştırmıştır gene o..........

sorma bende şok oldum uyandı 11,50 de kahvaltı ettık bulaşıklarıda attık makineye ortalıgıda şöle bi topladım
cıkıyoruz gezmeye dolaşalım koşsun paşammmmmmm

oh çok iyi yapmışınız valla benim eşim bırakmaz işte anca birşeyler almamız gerekirse
yapışık üçüz şeklinde geziyoruz yakında dördüz olucaz )
benim eşim bırakır.. ben bırakamam kıyamıyorum. ya..
tamam canım melekçim..

selammm güzeller yazacağım o kadar çok şey varki umarım unutmam:)geçmişi okudum
hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar sağolun:)beğenmenize sevindim
saçımı yıkadım kalktığımda tabiki gönlü gibi değildi ama çok çok iyi bir haldeydi düzleştirdim çok kolay geldi uzun saçtan sonra bu saç..

sabah gördüm bende tam kahvaltıya oturdum vurmuşlar hemde kafasındanokadar çok züldümki bişey yieyemedim severim ben Tatlıses i ya((bir yanı felç kalabilirmişoff

keremşantinin yarın tahlilleri yapılacak uygunsa çarşamba sünnet hayırlısıyla çocuğun pipisi alerji gibi bişey oldu ya olsunda kurtulalım artık

haftasonu genellikle hepimizin çok güzel geçmiş elanın kusması dışında dilllerinden daha anlayamıyoruz malesef

tuğba ecrintoşumun anası
üzülme cnm ya payaşma bişeylerini kaygananla katının içi kötü kendi canını sıkma tatlım
herşeyin hayırlısı Allah tan o kim ki?????

çiçek köpeğiniz baya yaşlanmış ne denir köpek ölünce bilmemki üzülme sen
bizimde eşimle nişanlıyken bir kurt köpeğimiz vardı çok akıllıydı midesimi dönmüş ene olmuş ameliyat masasında kaldı alex

esen sanada geçmiş olsun cnm

havalar süper ya bizde keremle çıktık dün basketbol topu almıştık beraber basket oynadık başka çocuklarda vardı uykusu geldi zırlamaya başlayınca eve gelmek zorunda kaldık
outletmağazasından kerem spor ayakkabı aldık
nasıl outletse outleti 50 tl şimdi bakıcam internette ne kadar acaba
öyle işte bizden bu kadar:)

herkeze merhaba kızlar yeni oturabildm sabahtan berii yemek yap evi sil süpür ecemin karnını doyur şimdide sallıyoumm

geçmiş baya uzun atlayarak baktım aklımda kalanlarr şirvann eminim yine güzel ciciler almışsındr güle güle kullanın canım

sevgi bursaya gelıyomussun ayarlarız tabi bir buluşma ni demekkkk..

mğgecim sanada iyi gezmelerr ..

sultan keremde ayakkabılarını güle güle kullansın bende eceme bot aldım 23 numara seneye giysin diye cat bot 79 tlden 40 tl ye aldım çok uygun geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…