canım çok üzüldüm zor ama çocuklarını düşün çok harap etme kendini...çooooooooook kötüyüm çooooooooookkkkkkkk 14 yıldan beri şeker adında bir köpeğimiz vardı. beraber büyüdük de diyebilirim. ismi şekerdi oğlumun. öldü bugün çoook kötüyüm beyaz kuzum kara toprağın altında şimdi...
biz parmaklıkları çıkardık. ilk başta çok düştü ama alıştı artık arada düşüyor. aşağı yorgan atıyorum onun üzerine düşüyor :) ama parmaklık varken hiç yatmıordu bizim işimize geldi yaniigünaydınn..
sizlerde yatağın ayak kısmını çıkaran ya da parmaklığını çıkaran var mı? bana parmaklık olmadan yatabilir gibi geliyo artık..?
saolun kızlar..bi daha olmadı çok şükür..
vall bizim Alp de bizsiz birşey yapmıyor özeniyorum öyle tek giden çocukları görünce
illa gelir elimizi tutar ya da kucağa gelecek der azcık tırsak da)
Müge bende bilmiyorum çok da yemiyorum ama baya kilo aldım ama ben zaten kilolu başlamıştım :-((
o kadar cook sevındımki senin adınaa..............Uzun zamandan beri ilk kez dışarı çıktık.
Baranı kayınvalidemlere bıraktık.(ikisini idare etmek zor oluyor.. Zorluktan çok kafamı dinlemek istedim)
buragı alıp(arabasında uyudu) arkadaşlar la kahvaltıya gittik. Ordan sahil kenarında nargile sefası yaptık.
Sonrada zaradan oğulların için alışveriş yaptık.. Dibine vurduk resmen..
Herifim benden hevesli almaya .. Kasada oha falan olduk.. Ama canlarım için değer .. şirin şirin giyinsinler..
Sonrada baranı almaya gittik.. Oda dedesine oyuncaklar aldırmış,, .
Güzel bir gün geçirdim.. 1 hafta yeter bana bu enerji...
Herkese tatlı uykular.. Canım dostlarım..
seher biz bugunuyuduk anacımgunaydınlar
temzılığe baslamadan bı bakayım dedım
tuğbacım ecem yatağını gule gule kullansı
sultan sacların cok yakısmıs
muge almassın fazla kılo sen canım demırle
elıfınsallah kısa zamanda unutur mırayda memeyı
cıcek basınız sağolsun bende köpeğim olduğunde bır hafta aladığımı bılırım aklıma geldıkce
ese gecmıs olsun canım bel ağrısı ne kötudur bılırım
denız az kaldı elacık anlatıcak derdını o zaman daha rahatlarsın seloşun yatağının ıkı tarafıda acık sımdılık sorun olmadan uyuyo ama ela nasıl yatıyo delı yatarsa duser falan
şirvan ohh ıyı etmıssın ne guzel deışıklık olmus enerji toplamıssın
sınem sen nasılsın duzeldınmı dahada
tuğbacım senın o cakma kaynanada tam sopalık yanı doktor olmusta haberınız yok
melek gelmemıs daha demekkı temızlığe basladı ıkımızın aynı gun ya :)))
bu gunde hava guzel öğlenden sonra parka gıderız belkı seloşla sımdılık ben kacarım
Meriç de hiç elimi tutmuyor... araba gelir annem. dikkat et diyorum.. bu aralar araba sesi duyunca kendince kenarı kaçmaya çalışıyor.. ben de elinden tutamasamda başka bir yerini muhakkak tutuyorum. belli etmeden yoksa onu da istemiyor..
ben internetten firsat sitelerinden temizlik şirketinden kupon aldım..o kadar cook sevındımki senin adınaa..............
süper süper
seher biz bugunuyuduk anacım
egede aynı aynı valla esen tutturmuyo nasıl koşuor araba gelıor diyoruz emen kenara :))))))
kızlar biz dün cok eglendık
inanmayacaksınız ege daha uyuyor dün akşam 9 da yattı bende yenı kalktım şüklardayımmmmmmmmmm
daha uyuorrrrrrrrr yuppiiiiiiii şimdi ikimize kavaltı hazılıcam işler dursun havada süper
dün köy havası iyi geldi papatyalar agaclar yattık yuvarlandıkucurtmada ucurdu oglummmmmmmmmmpek mutluydu
şişdik valla uyumaktan hadi size ii sohbeler
esen sende gitmek istıorsan aydına
2 nisandamı yoksa diger hatamı gidellim sen karar ver
sende müsaitsen bi hava duumlarına bakarmısın
biz saırım 3 nisandada egeyi salllayı götürmeyi dünüşüyoruz nerden bakıyorsun hava durumlaına meteroloji o kadar uzun taıhı gösterıyormu canım ..........
Melek hayal gibi valla.......ohhh keyfiniz olsunnnnnnnnn........
tv nerneyse hiç bakmıyorum gece hariç...........kim bilir ne karıştırmıştır gene o..........
benim eşim bırakır.. ben bırakamam kıyamıyorum. ya..oh çok iyi yapmışınız valla benim eşim bırakmaz işte anca birşeyler almamız gerekirse
yapışık üçüz şeklinde geziyoruz yakında dördüz olucaz)
tamam canım melekçim..çiçek üzüldüm şekere
sende iyi etmişsin oh gezın ....
esen ozaman 2 nisanda gidelim şirvanda gelırse
gidelim diyorsan tai biletleride ayırtırız...
sen ver kararıı top sendeeeeee
hava süper biz parka gıdıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?