2009 Nisan Anneleri

saol tuğbiş ecemde güle güle kullansın

keremin bir önce adidasları 21 zannediyordum 20 numaraymış
bu yenisini 22 aldım hafif büyük ama idare eder

çok güzelmiş güle güle giysin sultan kaca aldın..

tuğba sizin ayakkabıyı da ecem güle güle giysin..

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
sonunda işe başlayabildim. bir aksilik olmazsa hergün girebilirim artık inşallah.
babamın ameliyatını da atlattık. tahmin ettiğimiz gibi zor olmadı. ertesi gün gezmeye başladı çok şükür.
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. çok sağolun. o zaman da gece girip size cevap yazmıştım ama gönderemeden elektrikler gitti. bi daha da giremedim yine. bilg. bozuk hala. baktırmadık bile. artık burdan girerim herhalde,
başka ne var ne yok arada geçmişe bakarım inşallah.

çok geçmiş olsun canım ya..

sağol esencim. atlattık çok şükür. baya dikiş var ama bakıma ihtiyacı yok neyse ki.
ben de seleni anneme bırakıp başlayabildim işe artık.
sultancım saçlarını kestirmişsin sanırım güle güle kullan görmedim daha. bakmadım face bugün
sirvan sultan tugba. yavrucuklar güle güle kullansın cicilerini. ben de alışveriş manyağı oldum evdeyken. habire selene kendime alıyorum bişeyler. bu ara selene doğumgünü kıyafeti bakıyorum ama bulamadım daha içime yatan bişey.
bu arada bizim kız koca ayak galiba. şimdiden 23 24 giyiyoruz biz. seneye için bişey alsam 26 alırım herhalde ben.
buluşma yapıyoruz yine sanırım. katılmayı isterim ben de bi aksilik çıkmazsa.

hey hey
cumartesi olur dedi şirvan hadi kızlar geliyorsunuz dimi istanbullular. isteyen bursadan izmriden de gelebilir tabi tüm türkiye davetlisiniz :)) )

şuna altta gördüğüm aliye burcu
ve diğerleri sevgi, yeliz, banu, esra, gülşen ....
ay aklıma gelmiyor herkes faceden de duyurucam

çok geçmiş olsun biizmki de koca ayak 24 numara falan ...

Güle güle giysin keremtoş ayakkabılarını çok güzeller,
biz bu sene almayız herhalde 3 tane ayakkabımız var kırmızı bir tane var halası almıştı bu aralar ona sarmış evden çıkınca onu giyiyor, Alp' e de genelde hep unısex almışız bakıyorum da çoğu şeyini kızada giydirebilicem) sadece elbiselerle etek bol bol alırım saçları olursa bol bol da toka )

canım su anda benim için bi engel yok c.tesi. kısmetse bi aksilik çıkmazsa gelirim inşallah ben.
sağol sultancım hoşbuldum

bende öğle arası zaraya gittim yasoşa hediye gelmişti ama biraz küçük geldi. bide hafif dar kottu giydirdim sıkıyor sıkıyor dedi. bende değiştireyim dedim. hem güzel hem rahat olsun istiyorum hep ona göre bişiler aldım. tabi fazladan tuttu bide üstüne para verdim

merhaba kızlar
bol bol gezilmiş alışverişler yapılmış oh ne güzel.
ya siz sizinkilere koca ayak diyorsunuz da asıl biz demir dev ayak
dün aldık bizde adid..s 26 numara 24 giyiyordu 25 i atladık oldu ayaklar 26
nasıl olacak bizimki biraz azman galiba.

Devrim huu nerdesin istanbullular yine buluşuyor kıskandım ben hadi sen gel bari iki kişi
buluşalım koca Ankarada.Nasıl iş anlamadım daha 4 kişi biraraya gelmişliğimiz yok.
Ha bir kere oldu ama sayılmaz mersin katkılıydı o buluşma.

Şirvan süper anne.Hayranım valla hayat enerjine.İkisine çanta hazırlayıp evden çıkabiliyorsunya daha ne diyim.Alışverişe bile başlamışsın.KİM TUTAR SENİ BEEEEEEEEEE

Tuğba yazmış mıydım hatırlayamadım belkide okurken içimden geçirdim.Güle güle kullansın ecem'in yatağına bayıldım çok güzel ve kullanışlı birşeye benziyor.

ay ben yazana kadar 1 sf ilerlemiş diyorum aliye nereye buluşmaya gidiyor
bakalım bende akşam bir eşimle konuşayım varmıydı bir prog.diye bende ctesi kuaföre gideyim artık diyordum röfle yaptırıcam acaba yetiştirirmiyim ??

Aliyecim babana çok geçmiş olsun.
İşin hayırlı olsun.

Sevgi ne iyi etmişsin bak Alpten kardeşine bir sürü şey kalacak.
benim kıza nerde incik boncuk varsa onu almışız zamanında bir tane çorabını bile kullanamadık demire.

Yasoş yeni cicilerini güle güle kullansın.Annesi iyi yapmışsında değiştirmişsin. Havalar ısınacak öyle çocukları cendereye alan pantolonları falan bende sevmiyorum.OHH rahat rahat giysin

yetişirsin yetişirsin gece 23:30 kadar devam edecek. Şirvan yine kızmasın diye o saati verdim :))

bilmiş zaten daha giydirirken kızdı. bide parkta bahçede zor oluyor sıkı şeyler yada etekler. ince kottan şort aldım. şimdi de altına külotlu çorapla giydiririm. yazı da kışı da çıkardık işte..

İyi yapmışsın selincim. ben de selene 2 tane aldım zaradan dar pantolon uzun süre üstünde kalınca acıyo diyo o da.
bu arada h&m de de çok güzel ve uygun fiyatlı şeyler var ayakkabılar 15 25 tl arası mesela. foruma gelirseniz bakın.
çok teşekkür ederim dilekçim. başladık bakalım. Allah utandırmasın inşallah.
sevginin bebişin cinsiyeti kız değil mi.

ay beni de etkilediniz. dün bi tane gri eşofman aldım ama üstü işli bebekli falan içimden geçiyorum bende. ilerde oğlum olursa üzerine araba resmi dikerim öle giydiririm... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…