uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
sonunda işe başlayabildim. bir aksilik olmazsa hergün girebilirim artık inşallah.
babamın ameliyatını da atlattık. tahmin ettiğimiz gibi zor olmadı. ertesi gün gezmeye başladı çok şükür.
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. çok sağolun. o zaman da gece girip size cevap yazmıştım ama gönderemeden elektrikler gitti. bi daha da giremedim yine. bilg. bozuk hala. baktırmadık bile. artık burdan girerim herhalde,
başka ne var ne yok arada geçmişe bakarım inşallah.
çok geçmiş olsun biizmki de koca ayak 24 numara falan ...uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
sonunda işe başlayabildim. bir aksilik olmazsa hergün girebilirim artık inşallah.
babamın ameliyatını da atlattık. tahmin ettiğimiz gibi zor olmadı. ertesi gün gezmeye başladı çok şükür.
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. çok sağolun. o zaman da gece girip size cevap yazmıştım ama gönderemeden elektrikler gitti. bi daha da giremedim yine. bilg. bozuk hala. baktırmadık bile. artık burdan girerim herhalde,
başka ne var ne yok arada geçmişe bakarım inşallah.
ay ben yazana kadar 1 sf ilerlemiş diyorum aliye nereye buluşmaya gidiyor
bakalım bende akşam bir eşimle konuşayım varmıydı bir prog.diye bende ctesi kuaföre gideyim artık diyordum röfle yaptırıcam acaba yetiştirirmiyim ??
Aliyecim babana çok geçmiş olsun.
İşin hayırlı olsun.
Sevgi ne iyi etmişsin bak Alpten kardeşine bir sürü şey kalacak.
benim kıza nerde incik boncuk varsa onu almışız zamanında bir tane çorabını bile kullanamadık demire.
Yasoş yeni cicilerini güle güle kullansın.Annesi iyi yapmışsında değiştirmişsin. Havalar ısınacak öyle çocukları cendereye alan pantolonları falan bende sevmiyorum.OHH rahat rahat giysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?