2009 Nisan Anneleri

evet demek ki noluyor ilk erkek yapmak gerekirmiş hehehe
bu arada 21.hftda ayrıntılıya girecem bir de dermiş oğlan herhalde düşer bayılırım tam hazırlanmışken -))
AliyeCim şimdilik kız bakalım doğunca ne çıkacak ) bu arada işin hayırlı olsun ben bırakıyorum sen başlıyorsun, baban içinde sevindim hemen toparlanmasına

güle güle giysin selin. kızçen..

selam
Cicilerini güle güle kullansın bütün çocuklar,eminim hepsi çok yakışacak.
H&M Bursa da yok malesef:-(Almanya dan Miray a bebekken göndermişlerdi,hepsi çok güzeldi.
19 mart ta ben de İstanbul sınırları içinde olacağım,ama gezi için:-(Gelmeyi çok isterdim.

Ay ne vardı unuttum,baya uzun bir geçmiş olmuş.Allah arttırsın)

çocuklar için o kadar güzel şeyler var ki,insan kendini tutamıyor gerçekten de.en iyisi mağazalara girmemek)Kıyafetleri kaldırırken insan kıyamıyor,1-2 kere giyilip kalıyorlar.Kışın parka falan da gidilmediği için ne çok kirleniyor ne de eskiyor.
Yaz için ben de bol bol tayt alacağım,pantolondan daha rahat ,parkta falan oynamak için.Ama etekler elbiseler de insanı kışkırtıyor)

İbrahim Tatlıses e ben de çok üzüldüm,ne yaparsa yapsın kimse böyle birşeyi haketmiyor,felçli kalması da onun için bir yıkım olur.

Evet dediğiniz gibi oğlum olsa selenden kalan hiçbişeyi giydiremem
sevgicim hayırlısı olsun bakalım. ama sevindim her anneye lazım bi kız.
çok teşekkür ederim ayrıca. başladık bakalım
bişey dicem size. benim adetim 10 gün gecikti. spiral var biliyosunuz. 3 gün önce test yaptım bişey çıkmadı. 1 sene olucak taktıralı hiç böyle olmadı. nedendir acaba

evet elif ilk elbiselere baktım ama evde de var bir sürü ama 1-2 kere giyilmişler sadece. vazgeçtim ama doğum günü için hala kafamda bi kıyafet oluşmadı. off

Doğumgünü için ben elbise istiyorum yine,ama hiç bakamdım da bir yere.Geçen sene Herry de beğenmiştim,ama büyük olduğu için alamamıştım,oranın kız elbiselerini çok beğeniyorum ben.

Tuğbişşş,Ecem e ne alacaksın d.gününne,bu sene de aynı giysinler hehehee

kızlardan da ilk doğumgünü bizim mi ne,kimseden kopya da çekemeyeceğiz:-(

Evet dediğiniz gibi oğlum olsa selenden kalan hiçbişeyi giydiremem
sevgicim hayırlısı olsun bakalım. ama sevindim her anneye lazım bi kız.
çok teşekkür ederim ayrıca. başladık bakalım
bişey dicem size. benim adetim 10 gün gecikti. spiral var biliyosunuz. 3 gün önce test yaptım bişey çıkmadı. 1 sene olucak taktıralı hiç böyle olmadı. nedendir acaba

evet elif ilk elbiselere baktım ama evde de var bir sürü ama 1-2 kere giyilmişler sadece. vazgeçtim ama doğum günü için hala kafamda bi kıyafet oluşmadı. off

kızlardan da ilk doğumgünü bizim mi ne,kimseden kopya da çekemeyeceğiz:-(

bende elbise alacağım ama hiç bakamadım..
bizim de hele elbiseler 2 kere yada 3 kere giyilmemiştir bile..
küçük kalacak hepsi seneye..

Aaaa 10 gün mü gecikti,ben onu farketmemişim.Hiç olmuyorsa daha önceden,bir kan testi yaptır Aliye,için rahatlasın.

bizim 3 nisan elif
evet geçen sene çok güzeldi miray la ecemin elbiseleri. annem de benzerini dikmişti selene
doğru söylüyosun. çoğu şeyi görselliğine aldanıp alıyoruz. 1- 2 kere giyip yeni kalıyo. kışın dışarı az çıkılıyo falan. en güzel yaz için tayt sort olucak bence de.
selenin kardeşimin düğününde aldığımız gelinliği vardı ama çok küçük kalmıştır şimdi o. çok güzel elbiseler görmüştüm debenhams da ama kalmamıştı almaya gittiğimde.

bi blogda görmüştüm. elibiselerin üstünü kesip etek haline getiriyordu bir anne. çok mnatıklı çünkü üstler ufalıyor zaten. ikinci çocuk istemeyenlere duyurulur.

AliyeCim şen son hamişimiz spiralle hamile kaldı biliyorsun hatırlatırım,
ay öyle olsa gülerim valla işe başlamanı yukarıdaki de istemiyor selenden ayrılma diye herhalde
sen istiyorsun diye yazıyorum rahat kızma sakın cnm.... Esenin de geçenlerde gecikti ama sonra oldu strestendir belki de

Hiç ihtimal vermiyorum hamileliğe ama tabi % 100 korunma diye bişey de yok.
hap kullandım soğuk algınlığı için ondan desem daha önceki aylarda da kullandım. bişey olmadı.
karnım ağırıyo ama bişey olmuyo işte 10 gündür
benim selende de 1-2 gün adetim gelip kesilmişti sonra test yapmıştım. üstüne görmüştüm yani,
aslında içimi rahatlatmak istiyorum ama kan testi yaptırmak ta zor geliyo.kesin sonuç için 1-2 daha bekleyip yaptırıcam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…