2009 Nisan Anneleri

bi dakka kim spiralle kaldı. kaçırdımmı arada birini yoksa
yok canım niye kızayım. zaten işe bi türlü başlayamadım biliyosunuz. diyodum 2 ay babam yatar annem babama bakar. sonra kardeşimin doğumu var haziran da sonra tatil ramazan falan ben başlayamam diyodum. hep engel çıktı zaten biz de diyoduk çalışmamam gerekiyo herhalde.
ama ne bileyim hiç içimde öyle bi his yok hamile gibi. çok eminim kendimden yazmak istemiyorum şimdi buraya açık açık ama eminim işte.
ilk taktırdığımdan beri ara kanama hariç hiç problem olmadı şimdi niye oldu onu anlamıyorum sadece.
neyse olur inşallah.
mayıs 14 te tatile gidiyoruz. böyle giderse tam tatilde olucak. 10 gün kayınca tatile denk gelicek ona yanıyorum. geciktiricem artık ben de hapla napıyım.

aaaaa bak bilmiyodum
çok şaşırdım. ne zaman belli oldu ya. nasıl olmuş acaba (soruya bak şimdi:))
tuğbayla özel görüşmem lazım hem
biz tuğbayla hep karşılaşıyoruz forum da bu arada. çok güzel oluyo

evet resimlerinizi gördük facede.
yeni belli oldu daha geçen hafta gelişti olaylar.

herkes cicilerini güle güle kullansın........ben de zara dan bi-kaç kot almıştım sezon ilk başladığında.......şöyle yamalı falan biri......güzel şeyler çıkyo bazen.............

geciktirici hapta insan da sinir yapıyo be Aliye.....belki de tatile kalmadan geçer gider.....

Dilekçim neden olmasın ...küçük adamlarımızla 4 kişiyiz unutma.......................

İ.tatlıses ve yanındakiler ağır şeyler yaşamışlar..kendini değil sesini severim ben..............
umarım bi iz kalmadan atlatır hepsi...... ve böyle şeylerle uğraşmanın şu kısacık hayatta ne kadar anlamsız ve yanlış olduğunu anlar......................

biz 1 saat yürüdük oğlumla.....kucak istedi ama almadım...yavaş yavaş devam ettik....böylece yorulmuş oldu.......tabii arada fırına ve markete uğradık..............

herkese iyi akşamlar....................

slm bizde geldik dolaşa dolaşa parka gıttık yorulduk şimdi tv izliyor
cicileri alanlar güle güle kullansınnnnnn

tam kapıya geldik kargo geldi şort almıştım dar geldi 40 beden alsam büyük gelecek
acaba degişim yaparlarmı
40 bedeni bi yollasalar yoksa iade edecegım oluyor ama kasıyor offffffffffffff

bende daha adet olmadım 2 gün gecti

ohhh resmen bahar geldiii hava süperdi bizde oğlumla forum ist. gittik.elimi tuttu yürürken yorulunca arada kucağıma aldım bişeyler yedik mağzalara baktık az fazla sevmiyo paşam nede olsa erkek:))

bu arada c.tesi selinlerde buluşma varmış ben gelemem heralde benim d.günüm o gün eşim yemeğe götürücek kısmetse

aliye hoşgeldin.işin hayırlı olsun.bu arada bencede kan tahlili yaptır olmazssan epey gecikmiş valla hap spral hiçbişey dinlemiyolar gelecekleri varsa geliyolar.

eee Burcu eşin akşama götürse olmuyor mu
ya da kandır 1-2 saat takılır sonra anadolu yakasında gidin yemeğe

bilmemki akşam gelince bi konuşurum bakalım .kimler gidicek bu yakadan hep beraber gidebileceğimiz kimler var ben pek bilmiyorum üsküdarı

cnm sana en yakın Aliye o da aksilik olmazsa gelirim dedi
bende bu kadar konuşup gelemezmişim bir de :-((

bu arada c.tesi selinlerde buluşma varmış ben gelemem heralde benim d.günüm o gün eşim yemeğe götürücek kısmetse

benim eşiminde doğum günü cumartesi ama gece anneleri ile pasta keseriz artık. gündüzde mi kutlucaz canım. koca adam olmuş hediye almayın bana ben büyüdüm dedi zaten :)

capitole de yakınız üsküdar sahile de daha doğrusu ikisinin tam ortasındayız. ben tarif ederim kolay yeri. isterseniz erken gelin. saat çok farketmez benim için.

Capitole yakın olmanız güzel eşim oraya gider başka türlü getirmez
inş.bir aksilik çıkmaz ya ne zaman plan yapsam tutmuyor bir tek kuaför işini halledebilsem...

slm millet maşallahh baya konuşulmuş aliyecim hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun canımm

elifff bu sene sen al ben henüz bakamadım ben sizinkinin aynısını alıcam tamam mı he he:))

buluşma varmıs ohh ne güzell selin sonunda topluyosunn istanbulluları helal olsun sana:))

çiçek sen de gel zor olur biliyorum ısrar yok ama gelirsen çook seviniriz.

neyse ben kaçıyorum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…