selamlar
geçmişe göz gezdirdim ama dikkatle okuyamıyorum gözlüklerimi 4 5 gün sonra verecekler bende astigmat var çok rahatsız oluyorum birşeye dikkatli bakınca
doğumgünü kıyafetleri konuşmuşsunuz ben forum ist B&G mağazasında bir elbise gördüm 2 yaş kalmamış ama nasıl harika gelecek dediler.ama 160 mı 180 mi neydi...ama geçen sene kıbrıs cehenneminde kutlayamadık kızımın d.gününü bizim ilk sayılır belki alırım o yüzden :)
bende ecrinin kıyafetlerinin hiçbirini oğlum olursa giydiremem.çıtçıtlı bodyleri bile kokoş kızımın :)
ben oğlum olacak gibi hissediyorum bugün hep erkek kıyafetlerine baktım :)
ALİYEEE BEN KALDIM SPİRALLEEEE ehehehe
işe mi başladın tüh oturmaya gelecektim hayırlı olsun
Bugün doktora gittik bir sorun yokmuş haftaya kalp atışlarını duyabiliriz dedi kanama normalmiş
hamile olmasan bile spiral çıkınca kanama olurdu dedi zaten spiral keseye çok uzaktı hiç sorun olmaz dedi.
sağol sultişmmmm ona kalsa çoktan doğurmuştu da eşim ve kaynım kıyametleri koparınca babası tırstı yeltenemediler :) ama artık istesede olmaz 40 yaşında ama 40 tane hastalığı varoh çok güzel maşallah kaynanada kapak olsun kıskanç elinden gelse bitanede o doğururda sıkar biraz o hehheeeyyy:)
sağolun kızlar
sağol canımmm 6 haftayı geçtik 7 ye yol alıyoruzherkese slm
her zamankı gıbı geçmıs çok birikmiş bakamadım. şöyle bi göz attım
hasta bebişlerimize geçmiş olsun
alışverişler yapılmış oh oh yaz geldi püfür püfür gıysın kuzucuklar. biz daha çıkmadık dogum gunune yakın çıkarız herhalde alışverişe
tugba da hamilleymiş ne güzel çogalıyoruz.hayırlı olsun
kaç haftalık acaba.
darısı diğer annelerimize
bizde bi değişiklik yok eren ve hamılelıklle ugrasıyorum .
çok uykum gelıo bunda, götumu buyutucem yata yata
adaşım hadi inşallahh allah gönlüne göre versinnn
bende yarın çıkayım diyorum doğum günü hazırlıklarına yavaş yavaş başlıyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?