2009 Nisan Anneleri

selamlar
geçmişe göz gezdirdim ama dikkatle okuyamıyorum gözlüklerimi 4 5 gün sonra verecekler bende astigmat var çok rahatsız oluyorum birşeye dikkatli bakınca

doğumgünü kıyafetleri konuşmuşsunuz ben forum ist B&G mağazasında bir elbise gördüm 2 yaş kalmamış ama nasıl harika gelecek dediler.ama 160 mı 180 mi neydi...ama geçen sene kıbrıs cehenneminde kutlayamadık kızımın d.gününü bizim ilk sayılır belki alırım o yüzden :)

bende ecrinin kıyafetlerinin hiçbirini oğlum olursa giydiremem.çıtçıtlı bodyleri bile kokoş kızımın :)

ben oğlum olacak gibi hissediyorum bugün hep erkek kıyafetlerine baktım :)

ALİYEEE BEN KALDIM SPİRALLEEEE ehehehe
işe mi başladın tüh oturmaya gelecektim hayırlı olsun

Bugün doktora gittik bir sorun yokmuş haftaya kalp atışlarını duyabiliriz dedi kanama normalmiş
hamile olmasan bile spiral çıkınca kanama olurdu dedi zaten spiral keseye çok uzaktı hiç sorun olmaz dedi.

sevındım tugbacım benimde içime senın oglu olacakmış gibi gelıyor hayırlısı tabi....

sultan keremitoda erkelige adımmmı atacak eheeh yerım onu bennn

sağol melekcim
kızım da olsa oğlumda çok sevinirim ama erkek gibi doğuyor içime
benimde bi paşam olsun :)
isim bile baktım geçen gece birkaçtane buldum sonra kendime dedim kaptırma bukadar

keremito sünnetmi olacaaaaaaaaaak

aliye işin hayırlı olsun canım
burcu sende aldıklarını gule gule kullan
sultan keremın ayağında paralansın ayakkabıları ıyı gunlerde kullansın
bulusma var ne guzel bulusun bakalım ıstbullular
ben daha bakmadım kıyafet ama gecen senekı gıbı almam sanırım

oh çok güzel maşallah kaynanada kapak olsun kıskanç elinden gelse bitanede o doğururda sıkar biraz o hehheeeyyy:)

sağolun kızlar

herkese slm
her zamankı gıbı geçmıs çok birikmiş bakamadım. şöyle bi göz attım

hasta bebişlerimize geçmiş olsun

alışverişler yapılmış oh oh yaz geldi püfür püfür gıysın kuzucuklar. biz daha çıkmadık dogum gunune yakın çıkarız herhalde alışverişe

tugba da hamilleymiş ne güzel çogalıyoruz.hayırlı olsun
kaç haftalık acaba.

darısı diğer annelerimize

bizde bi değişiklik yok eren ve hamılelıklle ugrasıyorum .
çok uykum gelıo bunda, götumu buyutucem yata yata

adaşım hadi inşallahh allah gönlüne göre versinnn

bende yarın çıkayım diyorum doğum günü hazırlıklarına yavaş yavaş başlıyayım

oh çok güzel maşallah kaynanada kapak olsun kıskanç elinden gelse bitanede o doğururda sıkar biraz o hehheeeyyy:)

sağolun kızlar
sağol sultişmmmm ona kalsa çoktan doğurmuştu da eşim ve kaynım kıyametleri koparınca babası tırstı yeltenemediler :) ama artık istesede olmaz 40 yaşında ama 40 tane hastalığı var
sağol canımmm 6 haftayı geçtik 7 ye yol alıyoruz
adaşım hadi inşallahh allah gönlüne göre versinnn

bende yarın çıkayım diyorum doğum günü hazırlıklarına yavaş yavaş başlıyayım

sağol adaşımmm hepimizin gönlüne göre versin

ya şu elbiseyi bulamadım nette fikirlerinizi alırdım ne güzel ama gözümün önünden gitmiyor yaa
bugün wenice den ciciler aldım kızıma uygundu fiyatları

selam
tugbacım hayırlı olsun canım
içime çok fena kurt düşürdün ya.
ben de en son 4 şubatta oldum. şimdi de tüm belirtiler var ama olmadı işte. cuma test yaptım tek çizgi. çok çok silik te olsa 2. çizgi olunca hamile olunuyo. selen de öyle oldu benim.
bugün yine yapçaktım seni duyunca ama almadım test 3 günde değişen bişey olurmu ki
bu % 2 ihtimal ikimize denk gelmiş olamaz dimi tugba

ben seni detaylı bilgilendireyim aliyecim :)

ben en son 25 ocakta regl oldum şubat geçti martın 8 9u gibi gebelik testi yaptım ama o kadar eminim ki negatif çıkacağından çünkü ben kıbrısda 5 ay olmamıştım ve bu gecikmeler bana hep olurdu

bende de regl belirtileri vardı ağrı tatlı krizi vs. :)

testte dediğin gibi çok sillikte olsa 2. çizgi çıktı
ben iki gözüm iki çeşme ağlayınca eşim panikledi 2 test daha alıp gelmiş
onlarda aynı şekilde silik çift çizgi
diyorum ki o %2 lik ihtimalle hamile kaldımsa maşallahh bana

amaa doktora gittik bir baktı ki benim spiral yolculuğa çıkmış :)
vee orda minicik bir kesecik varrrr
keseden çok uzaktaydı spiral hemen bir kan testi yaptırdı
gebelik kesinleşince hemen spirali çıkardı hiç de zor olmadı bişey anlamadım neredeyse kendi düşecekmiş

iyi akşamlar herkese....
c.tesi buluşma oluyor mu şimdi...

eşimde diyorki baranı babama bırak git.. rahat edersin...
nereye bırakım dedim. baranın arkadaşları geliyor... olmaz dedim.. :)))

canım ben haziranda taktırdım ve her ay adet oldum bende de gecikmeler olur bi kaç gün. şubat ta 28 çekiyo ya o yüzden tarih kayabilir diye düşündüm. 4 5 i degilde 7 8 inde olur dedim. cuma ayın 11 ydi test yaptım tek çizgi çıktı o yüzden şimdi 3 günde bişey değişmiş olamaz diyorum ama bi türlü de olmuyo. hafif ağrım ve arada pembe kahve akıntım oluyo o kadar. 2-3 gün daha bekleyip tekrar yaparım test artık.
şirvancım oluyo sanırım buluşma. kısmetse gelicez biz kızımla, dediğin gibi baransız olur mu hiç.

Ben bugün Zeyland da gördüm 2 elbise.Birisinin altı kabarık,ekru,gelinlik gibi birşeydi.Miraya gösterdim,pembeeee dedi,pembe istiyormuş yani
Bir tane daha vardı,onun da ekrusunu getirtecek yarına,bakalım,hiç birşey bulamazsam onu alırım.
Gelinlik gibi olanla rahat edemez diye düşündüm,sizce?Gelinlik derken yere kadar değil tabi de,eteklerinde tarlatan gibi birşey var galiba,baya kabarık duruyordu.

aliyecim hayırlısıysa olsun
yazılmışsa ne yapsak nafile
benimde biraz akıntı oldu dedim tamam regl oluyorum sonra kesildi
ecrinde de byle olmuştu ondan şüphelenip test yaptım

buluşma bize çok uzak ya eşimin işi olmazsa gelmeyi düşünüyorum o getirmezse ben onca yolu ecrinle asla gelemem

evet canım tabi Allah için hiçbirşeyin zorluğu yok kısmetse olur.
bakalım benim nolucak. hafta sonuna kadar beklicem
buluşmaya gelirsen çok sevinirim ben de.
c. tesi görüşmek üzere diyelim o zaman şirvanın dedigi gibi
elif sonra da giyebileceği gibi bişeyse kabarıkta güzel olur bence. zeylandın elbiselerini beğeniyorum ama burda mağazası nerde var tam bilmiyorum. zara da falan da düzgün bişey göremedim ben. selene en az 2.5 3 yaz almam lazım o yaş için pek güzel elbise yoktu

Geçen seneki elbise tarzında birşey,kumaş cinsi falan aynı.Giyilebilir yani,ama tek tedirginliğim ,Miray biraz huylu,kumaşı saten falan ya,rahatsız olur mu..
evet Zara da doğumgününe uygun birşey yoktu pek.

aliye,geçensene Selen in elbisesini annen mi dikmişti ya,ben de demiştim,bizimkinin aynısı)İstanbuulda burda olmayan birçok mağaza var ya.
Öğlen yarışma var ya,Bana Herşey Yakışır,onda ne elbiseler ayakkabılar var,ne çeşit şeyler deniyorlar.Bursada abiye kıyafet yerleri belli,oralarda da hep aynı markaların aynı elbiseleri var:-(

ben kabarık bişey almayı düşünmüyorum ama tabi görünce fikrim değişirmi bilmiyorumm yarın bakıcam bakalım neler var neler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…