2009 Nisan Anneleri

günaydınlaarrr

dün çoook yoruldum akşam kalkamadım yerimden :)

bi sürü bişiler aldım dmeirin doğum günüe çok güzel bi elbise buldum kendime
bundan sonra demire bakıcaz artık eşim gelince
cuma günü saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum daha doğrusu kat attırıcam :)

havalar muhteşem ne güzel yaaa deniz suyuda sıcak olsada denizede girsem ne güzel olur

aliyem gelmiş hoşgelmiş
hakkında hayırlısı cnm Allah gönlüne göre versin
babana çok geçmiş olsun işin hayırlı olsun

keremin ayakkabıları hayırlı olsun güle güle giysin

okudum ama aklımda çok bişey kalmadı kusura bakmayın

şimdide arkadaşa kahvaltıya gidiyoruz öğlende orda mantı yapıcaz oh ohhh şişicem yakında :))

günaydın..mügecim güle güle giy elbiseni..
kerem de iyi günlerde giysin sultan..
doğum günü elbieleri konuşulmuş..benimde hiç bi fikrim yok ama geçen seneki kadar abiye olmuyacağımız sanırım..daha günlük bişeyler alırım..annemdeyiz bugün öğlen yokum..

Günaydınlar...
Mügecim güle güle giy elbiseni eminim çok yakışacaktır, saçlarına da attır bence kat
benim kuaför annemlerin orada eee oraya gitsem seline geç kalırım valla kararsız kaldım ama
eşimde karşıya fuara gidecekmiş paspal beni göreceksiniz artık napim :-((
Ayyyy keremşanti sünnet mi oluyormuş oy kıyamam ağlarsın artık sultan gerçi ben ağlamam sanırım
Aliye 2.çizgi çıkmadığına göre yoktur esen de yaptı onda da çıkmadı testten sonrada regl olmuştu hayırlısı ne diyelim...

gunaydınlar
oh bakın bakın elbıselerı bızım en son nasılsa bız fıkır edınmıs oluruz
ben selenın doğum gununde kendımde buyuk değişiklik yaomayı dusunuyorumm ıkı senedır bakmıyorum kendıme tam anlamıyla kendıme saclarımı kestırmeyı dusunuyorum rengınıde acmayı rofleye cesaretım hala tam yopk :) dıyete baslayalı ıkı hafta oldun 2 kılo verdım o zamana kadar bırazdaha verıp sık bı elbıse almayı planlıyorum tabı bunların hepsını son gun halledıcemkı esımede suprız olsun tabı bı aksılık olmassa

Yap seher yakışır sana....
ben plan yapmak istemiyorum çünkü geçen sene kutlayamamıştık bu sene güzel olsun istiyorum
eşim de ağırlayabilirsen yap kendini yorma diyor bizim senle aynı bende nisanın ortasını bekliyorum

günaydın

sevgi eşin karşıya giderken bırakır işte seni. dönüşte de alır fırsatı kaçırma. :)

Zaten bende öyle dedim cnm ama biraz erken gelebiliriz o durumda,
ben kuaför gidemiyorum ya ona üzülüyorum :-((

günaydın herkese

ben kabarık bişey almayı düşünmüyorum ama tabi görünce fikrim değişirmi bilmiyorumm yarın bakıcam bakalım neler var neler yok
evet elifçim annem dikmişti.sizin model de fikir olmuştu bize, hatta kuması da benim nişanlığımın şalıydı. dikdörtgen uzun bi kumaştı. onu değerlendirmiştik.
bence bursada da ço güzel şeyler var. bazen çok seçenek olunca kararsız kalıyorsun.
mesela tuğba eceme takvim yaptırmıştı bi de çerçevede resim yaptırmıştı sanırım. burda bana yakında öyle biyer yoktu. yapamadım.siz bi çarşıya çıkınca herşeyi bulabiliyorsunuz
tuğba bizim en yakın arkadaşlarımızın kızı selenden 1 ay büyük. onun doğum günü oldu. gelinlik giydirdi kızına. saçını topuz yapmış hafif makyaj bile yapmış kıza. arnavutlar onlar. diyo ki biz küçüklükten böyle gördük o da öyle alışsın. ben de onları görünce kararsız kaldım. kabarık bi elbise mi alsam daha günlük bişey mi. çok hoşuma gitti çünkü o.
canım benim hoşbuldum. burdayım artık kısmetse
canım hamileliğin güzel havanın tadını çıkar bol bol. ye iç gez. sefan olsun. ben çok seviyorum hamileliği ya. inşallah sıkıntılarında hiç kalmaz yakındı
bence de sevgi. varsa çok çok silik te olsa çıkıyo çünkü.bakalım ben de bekliyorum olmayı.
bugün bölgesel incelme randevum vardı. yine de iptal ettim . ne olur ne olmaz
canım çok güzel bi fikir. yap bence de. kilo verme konusundaki azmine de hayranım. ne güzel de vermişsin. ben nerdeyse 2 ay diyetisyene gittim 3 kilo verebildim ya.
çalışmaya başlayınca diyete başladım şimdi. ama burda da hep oturuyorum. her akşam yürümem lazım o da işime gelmiyo. 71 kilo oldum yine. çok fena.
günaydın

sevgi eşin karşıya giderken bırakır işte seni. dönüşte de alır fırsatı kaçırma. :)

bence de sevgi. gelmen lazım. alp unuttumu yoksa seleni)

unuturmu hiç valla öyle güzel diyor ki selennnn diye )
inş.heyheyleri gelmezde konuşur sizinlede.....
valla diyorum zaten kuaföre bile gitmeyecem bir hft daha paspal gezecem gene de gelicem
ama çok da plan yapmak istemiyorum çünkü tutmuyor...

ay bende şimdiden kafamda planlar yapıyorum çok heveslendim. Umarım bir aksilik çıkmaz.
bu arada bizim burda kuaförden çok bişi yok her apartmanın altında var nerdeyse burda yaptır :)

sevgi kız diye diye hamiş kalacam hehe

ee EsenCim tek test yaptırıpta hamiş olmayan aramızda bir sen varsın
saol selinCim de benim kuaför annemlerin orada yoksa bizim evin orada da varda güvenemiyorum
röfle yaptırıcam ya birde çok uzun sürer sabah kalk alp e yemek yedir filan ....

tuğba denk gelir de gelebilirsen sevinirim. bizden de adapazarına geçersiniz :) o kadar yolu ger igitmeyin. metrobüs rahat olur dersen metrobüsle de ulaşım kolay ona göre

AY kıyamam ben ona!
Evet inşallah keyifleri yerinde olur da konuşurlar
selen de artık çok konuşuyo maşallah. her söylediğimizi tekrar ediyo mutlaka. 3 4 kelimelik cümleler kuruyo, karşılıklı sohbet ediyoruz bazen resmen
inşallah herşey yolunda gider ( hava çocukların keyfi falan) buluşma da güzel geçer
sevgi bi de ben varım artık günü geçip test yapıp hamile olmayan.
aslında olmadığıma kesin gözüyle bakıyorum da adet olmadan % 100 değilim diyemiyorum. bugün ağrım falan da yok. hiç gelesi yok bunun

günaydınnn
selincim otobüsle gelmem mümkün değil ecrinle.doktor dün ağır kaldırma ani hareket yapma diye uyardı.

sizin ev acıbademe yakın mı eşimin kuzeni ve kardeşinin bekar evi var orda.beni bırakıp oraya geçer belki.tabi cumartesi işi yoksa...

en fazla 10 kilometredir aramız. yakın yani.

AliyeCim sen belirsizler sınıfındasın henüz ne zaman regl oldun o zaman listeye dahil olursun

slm slm
gecmişe şöyle bi göz attım

müge güle güle gıy elbıseni....

bizimde dogum gününe az kaldı ama bende daha tık yok bend eröfle istıyorum ama kararsızım yaza dogrumu yapsam diyeeeee

bende egeye içi tişortlü gömlekler var onladan istıorum dogum gününe altınada sade bi kot

gecen sene pastamız bebek pastasıydı bibeonlu bebek arabalı
bu sene resimli yaptıracagım kendini görsün oglum :))))))

esen gidicezmi canım allah nasip ederse istıyormusun
ona göre bilet ayırtalım firmadan şirvanda 2 nisanda aydındaysa gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…