güle güle kullansın ayagında paralansınnkızıma kırmızı rugan ayakkabı aldım çok tatlı...
Selam!
Müge güle güle giy elbiseni.
Benim de Trendyoldan geldi kargom.Çiçekli olan güzel de,kumaşı kışlık gibi,nerede giyeceksem onu.
Dar olan da baya dar oldu,en güzeli de oymuş aslında.38 iyle değişir mi acaba?Tabi 38 i var kalmış mıdır?
Yok ya bir daha netten kıyafet almayacağım.Bedenleri bir olmuyor.Geçenki bol geldi,bu seferkiler dar.Ama bunu kesin yollayacağım,hadi bol geleni daralttıracağım da,darı napiiim.Biraz zayıflasam bile olmaz.
Bde geçen orda dantel bir elbise görmüştüm,tükenmişti.bizim pazarda gördüm aynısını,20 TL ydi.Orda 30 du,kargosu falan...
Bugün çarşıda Miray için elbise baktım,ben abiye alacağım sanırım.Sade, günlük,ama şık bir elbise de görmedim çünkü.Zaten öyle elbiseleri hep alırım,doğumgününde özel olsun.2 tane var kafamda,başka görmezsem 2sinden birini alırım.Miray ı da götürmem lazım denemk için,bedenleri faklı oluyor onların da.
Güle güle giysin meriç hnm eminim çok yakışacaktır.
Bu bursalılara hayranım valla tak tak plan yapıyorlar hemende uyguluyorlar maşallah size...
Sultan bugün test yaptıracaktı kereme dimi ??
sağol canım, yeni taşındık işte ev yerleştiriyorum , bende dilekçe vereceğim bakalım hayırlısıÇok sevindim mineCim sen de oraya aldırabildin mi tayinini ??
nasıl olacak şimdi
sağol esencim ,ayy minecim süper..
çok sevindim yaaa. gözünüz aydınn
selam geçmişe hiç bakamıcamda selin canım ben c.tesi gelmek istesem üsküdar vapurundaninince nasılş bulabilirim evini?
Esennn niye hatırlatıyorsun ki görmezden geliyorum ben bedenleri)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?