2009 Nisan Anneleri

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)

1. Esennn

maşallah ziyaretçi akını var..

esen bende kızıma ramazan bayramında siyah rugan almıştım ama yürüyemedi onlarla sadece bayramda giydi bidahada giydirmedim.tabanları çok sert hiç esnemiyodu.meriç güle güle giysin .bende tam zara nın ayakkabılarına bakıyodum.çok tatlılar

sağol canım .. çok güsel görünüyor ama..

neyse giyemezse bakarım değiştiririm..

Selam!
Müge güle güle giy elbiseni.
Benim de Trendyoldan geldi kargom.Çiçekli olan güzel de,kumaşı kışlık gibi,nerede giyeceksem onu.
Dar olan da baya dar oldu,en güzeli de oymuş aslında.38 iyle değişir mi acaba?Tabi 38 i var kalmış mıdır?
Yok ya bir daha netten kıyafet almayacağım.Bedenleri bir olmuyor.Geçenki bol geldi,bu seferkiler dar.Ama bunu kesin yollayacağım,hadi bol geleni daralttıracağım da,darı napiiim.Biraz zayıflasam bile olmaz.
Bde geçen orda dantel bir elbise görmüştüm,tükenmişti.bizim pazarda gördüm aynısını,20 TL ydi.Orda 30 du,kargosu falan...

Bugün çarşıda Miray için elbise baktım,ben abiye alacağım sanırım.Sade, günlük,ama şık bir elbise de görmedim çünkü.Zaten öyle elbiseleri hep alırım,doğumgününde özel olsun.2 tane var kafamda,başka görmezsem 2sinden birini alırım.Miray ı da götürmem lazım denemk için,bedenleri faklı oluyor onların da.

Seher senin planlar da süper.Bence de yap bir değişiklik.ben de bugün saçımı kestirmeyi düşünüyorum,bakalım yetişirsem.
bir yere pasta sordum netten,dilimi 7 TL imiş.Ee bu dilim olarak nasıl yapıyorlar ki,dilimine göre pastanın şeklini mi büyütüyor?

Güle güle giysin meriç hnm eminim çok yakışacaktır.
Bu bursalılara hayranım valla tak tak plan yapıyorlar hemende uyguluyorlar maşallah size...
Sultan bugün test yaptıracaktı kereme dimi ??

kızıma kırmızı rugan ayakkabı aldım çok tatlı...
güle güle kullansın ayagında paralansınn

elif benımde şort olmadı

elbisede şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geldi gidim cuk diye oturdu 38 beden
sorta 38 bedendi olmadı
onu gei iade verdım formuda doldurdum trenydolda
elbise bekledımden- güzel cıktı
sende iyi günlerde kulllan cnm

Melek güle güle kullan sen de.Şortu nasıl verdin,kargoyla yollayıp ondan sonra da form mu doldurdun?

merhaba kızlar,
bir kaç gün sizinle muhabbet edebileceğim
eşimin tayini ankaraya çıktı ankaraya taşındık bende ev yerleştirmeye geldim
1 hafta izinliyim .
geçmişe bakacağım inşallah herkes iyidir

Güle güle giysin meriç hnm eminim çok yakışacaktır.
Bu bursalılara hayranım valla tak tak plan yapıyorlar hemende uyguluyorlar maşallah size...
Sultan bugün test yaptıracaktı kereme dimi ??

sağol canım ..

melek elif güle güle giyin kıyafetlerinizi...38 beden... offf off masallah..

selam geçmişe hiç bakamıcamda selin canım ben c.tesi gelmek istesem üsküdar vapurundaninince nasılş bulabilirim evini?

selam geçmişe hiç bakamıcamda selin canım ben c.tesi gelmek istesem üsküdar vapurundaninince nasılş bulabilirim evini?

dolmuş var otobüs var taksi de getirir. yakın aslında yürüyerek 15 dakika ama çocuklarla yürünmez. bizde alabiliriz seni ordan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…