2009 Nisan Anneleri

hemen hemen hepimizin ortak planı çocukların doğum günü için 1-2 kilo vermek herhalde.
ben de istiyorum da kışın kalın kıyafetlerle idare ettik de yaz geliyor napıcazzz

ben 1 aya kadar kilo veremem herhalde yapıştı kaldı.. kilo..hamile kaldığım kilomdayım ama..
ben biraz daha vermek istiyorum.

bide benim eşim çok karışıyor. kilo alırsam falan kızıyor sizinkilerde öle mi yaa
kendide dikkat ediyor gerçi o iyi de.

benim eşim kilo verecem diye kızıyor iyisn zayflama diye..
kavitasyona gidiyorum gerçi 3 haftadırgitmedim. basenden 2cm gitti:))

Kızlar tam da konusuna denk gelmişim
ben de kavitasyona gittim. ama pek dikkat edemedim spora yemeğe içtiğim suya. pek fark olmadı yani.
asıl konu adetim gecikti. düşünüyorum sebebini ne olabilir diye. spiral var hamile değilim. kuzen dediki. kavitasyon lazer epilasyon( onu da yaptırıyorum ama daha 2 seans oldu) falan etkilemiş olabilir mi
düşündüm bu dönemde düzenimdeki tek değişiklik bu kavitasyon olayı. internetten baktım bağlantısı olabilirmi diye bi dr hormon bozukluğu yapabilir yazmış, bi kaç dr da yapmaz diyo.
şimdi esen de kavitasyon yaptırıyorum yazmış ve onun da hamilelik şüphesi oluşturacak kadar adet düzensizliği oldu
ben tırstım biraz yarın randevu aldım dr dan hormonlara baktırıcam.
gerçi bi kaç damla gelmeye başladı. adet oldum sayılır yani. ama yine de gidicem bakalım

etkilemişmidir bu kadar acaba ya

benim eşim pek bişey demez zaten kilomda yok biraz göbiş birez basen gerçi daha ne olsun :)bende iş yerinde öğle yemeği yiyemiyorum acaba k flakes... alıp kullansam faydası olurmu deneyeceğim

Hoşgeldiniz Ankara ya.
Ne güzel bizde burda az kişi var diyorduk daha dün.
Buluşma yaptığımızda umarım katılırsın bize.
Ankaranın neresindesiniz.

valla bırden karar verdm bu değişikliğe şimdi kendıme sac rengı arıyorum karemel bıyatıp üsüne balköpüğü gölgemı atırsam dıye bakalım daha zaaman var bı ayarlama ypıcam artık
elbıselerını gule gule kullan elıf
sende gule gule kullan mugecım
mıne hayırlı olsun tasınma ısınız
vallla bendede bel kalınlığı var bı ne kadar zayıflasamda odun gıbı masallah benım esımde kızar zayıflamama ama ben 60 ı gecınce rahatsız oluyorum sankı eğilip kalkarken rahat haraket edemıyorum gıbı gelıyo esımde sen hastasın dıyo kemıklerın elıme gelıyo dıyo sevmıyo yanı zayıflığı
sultan hıc gırmedı bu gun:44:
oh haalarda ıyı denk geldı ıstanbullulara< ınsallah boyle guzel gıder

Seher sen zaten zayıftın,kaç kilo oldun şimdi?
Ben de kestiremedim saçlarımı,ütü yaptım,sonra da geç oldu.

Melek güle güle kullan sen de.Şortu nasıl verdin,kargoyla yollayıp ondan sonra da form mu doldurdun?
elif dün şort geldi bugun elbise elbiseyi getırdıklerınde şortu aynen paketıyle yolladım mesajta attım iletışım lınkınden bakalım nasıl olucakkkkk

elbise oldu ama göbegim cıktı korse gıydımmı tamamdır yai gögüsler falan oldu göbek cıktı o zaten hersyde cıkıyorrrr ((((((((((((((((((

ben 1 aya kadar kilo veremem herhalde yapıştı kaldı.. kilo..hamile kaldığım kilomdayım ama..
ben biraz daha vermek istiyorum.

esen ben 59 kılola hamıle kaldım en son 57 kiloydum ama göbegım var dogumdan sonra o gıtmedi bitek görenler se 60 varsın dıyolar ama 57 kıloum bi kaç yerde tartıldım şu göbekten nefret edıyorum nasıl erır bu yaaaaaaaaaaaa öffffffffffff

elıf ben son 6 ayda 4 kılo alaraktan 61 olmustum su an 59 oldum ben 57 olunca kemıker sayılıyo melek ama belım odun gıbı duz o yuzden dumduz duruyorum :) bende doğumdan sonra az kaldı göbek sukurkı kalçamda buyumedığı için pek sorunum yok

slm bayanlar bugün sabahtan akşama kadar elbise için gezdim eceme çarşıda sonundaaaa buldumm ayırttım beden için yarn ecemle gidicem abiye alıyorum yine ayakkabısını aldım ilhandan, ev süslemelerini aldım ,buzdolabı süsü siparişi verdım resimli kutulara koyulacak ustundede resmi olucak pasta işinide haftaya hallederim artık ama öldüm yorgunluktan en güzeli olsun derken belim kopmus valla:)))

sultanla bugün bende hiç görüşmedim umuyorum önemli bişiy yoktur

seherrr fikirler süper bence röfle yaptır canım sana yakışır

bende saçlarıma kaynakları taktırayım diyorum doğum gününde bakalım kısmett

müge ve elif kıyafetlerınızı güle güle kullanınnn

oh tugba süpersin valllaaaaaaa

bitmiş dogum günü işi......

keremito yaın sünnet olucaktı hayırlısı

saol melekimm bitti sayılır yarın yine çıkmam lazım ufak detaylar kaldı işte

evettt keremşantimm yarın erkek oluyor saat geç olmasa arardım ama bende merak ettim bak şimdi..

seher cok güzelllllllllll

tugba kaç kişi cagıcaksın dogum gününee

ben 1. yaş günündede süs yaptırmadım az kişiiz biz........
gerek duymadımmmmmmm

valla tuğba bıtırdın sen ıslerıdesene yarında halledersın herseyı rahat edersın sonra
sultan yarın ne yapıcak acaba ay aslında guzel ama karısık bı duygu keremıtoda uzmez annesını ınsallah
bende yapmayı dusunmuyorum bu sene susleme gecen sene yapmıstım gercı
beyenmene sevındım melek gercı sacı bıraz daha kısa kestırıcem ama

Son düzenleme:
ben gecen sene yapmadım ya bu see yapsam abes kacar sanki

bide cok kalabalık degıl gündüz olucak

toplam 10 kişi olucaz yani..
kadınlar eşim akşam yapmadı dedi
bende kararsız kaldım gündüzmü akşammı diyeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…