2009 Nisan Anneleri

seher yine sen bilirsin canım ama bence çok katlı senin saçın gür bildiğim kadarıyla fazla kabarır

sultanı araddım bu arada keremın pipisi pişik olduğu için doktor yapmamıs 25 marta kalmıs bırazdan giricek zaten buraya

melekçim 20 kişi en az olucak kendimizden

keremşanti sunnet mı oluyor,
hayırlı olsun sultan allah dıger murvetlerınıde gostersın

dogum gunu hazırlıkları basladı sanırım,
bızde daha tık yok
nisanın sonu dıyemı çok rahatım acaba.
gerçi geçen yılda aman aman hazırllık yapmamıstık. bu yıl bakalım artık
kopya cekerız artık

tugba hadi sizin nisan sonu ee bizimde surda 15 günümüz var aynen tık yok bizdedee

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

urla, bursasu+,tugbiş123,TugbaEcrin,

iyi geceler..............

selaamm kızlar merak etmişsizniz bizim sünnet yine ertelendi
keremin pipisi ve bacaklarının kenarlarında böyle alerji gibi kırmızı noktacıklar çıkmıştı onları gördü
pişik olmuş dedi bu şekilde sünnet yapamayız iyileşmesi uzun sürer dedi
25 mart a kaldı bakalım boşyere bir sürü yol teptik
sonra kayın validelerdeydim giremedim

kilo almışım bende 53 falandım 56-57 olmuşum şaşırdım ama sevindim:)

keremin doğum günü bu sene sade geçiçek sanırım geçen seneki kadar yapmıcam

bebişlerimiz cicilerini güle güle kullansınlar

geçmişe bakamadım ama sultancım keremşantiyi okudum
hayırlısı olsun sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsun
biz hastalıkla mücadeleye devam ediyoruz
bu kaçıncı kusmuk bilemiyorum
ishal kusmuk derken dünden beri 4-5 makina çamaşır yıkadım halılar koltuklar yerler cabası tabi
apartmana bile kustu orayı bile temizledim
başım dönüyor kusmuk kokusundan
zaten geçenlerde ben zehirlenmiştim kusuyordum
eve girilecek gibi değil valla
yorgunum halsizim falan filan...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,

günaydın sabah sabah zıyarteci varrrrrrr

sinem gecmiş olsun cnm yaaaa

umarım hemen toparlarsınız.......

evet kavitasyondan geçikme..
ben 2 seans gidebildim basene yaptırıyorum 2 cm gitti.. 3 haftadır da gidemiyorum.. hala 2cm duruyor sevindim..
3 seansım var dahaaa.. tabi haber vermedim 2 seansa gidemeyeceğimi yaparlar insallah..
kavitasyon+pasife gittim 30+30 toplam 60 dk yapıyorlar aliyecim saati de önemlidir..
ben de diyet hiç yapmadım hayatımda yapamam ama bol su içerim..
5 seansta yani 30+30 kavitasyon ve pasif ile toplamda 4cm gider dedii..
beni için yeterlii..
benim de ondan oldu..
ben de göbek kalmadım ..zaten basenliyim basenler var..
beni görenler daa zayıf olduğumu düsünüyorlar ama 61-62 kilo arasındayım..

geçmiş olsun canım yaa..

gunaydınlar
sultan gecmıs olsun canım
sınemcım sızede cok gecmıs olsun ınsallah bıraz daha ıyı olur melıs bu gun
tuğbacım sac kesımı değil renk tonunu oyle ıstıyorum canım kesım o kadar katlı yaptıramam cunku dediğim gibi cok kabarır
ben bu gun gune gıdıcem bursaya bu gun yokum

Günaydın....
Seher rengi bence çok güzel inş.kuaf.tutturur rengi...
Selinnnn eşim sabah erken gidecekmiş bırakamam diyor şartları zorlayacam ben ama bilemiyorum 11 T 320 A filan yakın yerlerden geçiyor mu annemlere gelsem oradan binsem ay ama ben çoook uzun zamandır otobüse binmedim eşim gerçi arabayı bırakacak ama sizin oralarda park sorunu filan vardır cesaret edemem şimdi...

Günaydınnnnnnnnn

oku oku bitirdim.........

herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın..........

Mine tayininiz hayırlı olsun............Artık bi ara görüşürüz..............

dün dişteydim ben yine ama sabah gidip ö.sonra tekrar gitmem gerekince epey gezdim.......Oğluma teyzesi baktı sağolsun....sen kiminsin deyince teyzesinin adını söylüyo sıpa........

zara da değişik bi şey görmedim ya da daha önce alınca öyle geldi........
her çıktığımızda bir-iki alınca tüm mağazalardan zaten seçmişiz güzel olanları....: )) kuşum benim hepsi en iyisine layık.......
ama gene de bi kaç bişey aldım.....bi de yeğenimin d.günü hediyesini halletmiş oldum zaradan........kot tayt ve çok şık sıfır kol tişört...inş. beğenir.....

Kerem sünnet olacakmış......hadi hayırlısı.........öyle gözüküyo ki sıra bize gelecek sonra da

aay süpermiş yaa reklamlarda adam karısını tanımadan dönüp gidiyo ya sizde öyle olurmuşsunuz :)))
çok ii fikir bencee..

kızıma kırmızı rugan ayakkabı aldım çok tatlı...
güle güle giysin meriçcim..çok şirin oluyo ruganlar..
üzüldüm elbiselere yaa kötü olmuş siz foto da çektireceksiniz galiba di mi..abiye alın bence de :)
evet öyle dilimleri 7 tl ..20 kişilik diyosun çarpı 7 oluyo..kaç kişilik dersen işte..
hayırlı olsun yeni eviniz..güle güle oturun..
ooh herşey tamam allah içine sindirsin tuğbacım..bende menüye karar verdim dün..çok kalabalık olucaz çeşit az miktar çok yapıcam mecbur..bi de akşam yemeğinden sonra geliyolar bi sürü kalıyo..az ve öz olacak :)
geç olsun güç olmasın cnm..yeni kilon da eminim daha da bi yakışmıştır..ben alsam yakışmaz da sana olur :))
hadi yaa daha geçmedi mi ela da geçen bi gün çook kustu arkasından da ishal oldu 2 gün..aklıma melis geldi hemen..ateş falan yaptı mı sizde? bi kere kustu bizimki ama üşüttü galiba..

sehercim renk çok güzelmiş..bence garanti olsun..kuaförde saçlar var ya renk renk koy kafana bak :) biz öğrenciyken öyle yapardık bu hiç yakışmadı bu süper oldu diye ama garanti olur yani süpriz olmaz sana ..

elanın aşkı gelecek kuzenimin oğlu..adı yetti valla huysuzlanan kızım dans edip duruyo o gelecek diye sevincinden..kanal d de sabiha paktuna var ben oaraya gidiyorum..korkuları anlatıyo bu ara en büyük ilgi alanımız bizim malum..

pastaların dilimleri çok büyük oluyor.. o kadar kesilmiyor. meriçin doğum günündeki 15 kişilikti ama 30 kişiye yetti büyük büyük dilimler halinde hem de..
gerçi siz de dikkat etmişşinizdir.. dilimler büyük dilim oluyor..

günaydın
bende korkuyorum öle şeylerden hormonları etkileyecek diye. değmez bence sağlıktan olmayalım bide. bide herkeste işe yaramıyor demekki

canım 11T tam bizim burdan geçiyor Fıstıkağacı durağında indimiydi tamamdır.
arabayla gelirsen de park yeri bulunur bizim orda. çok sıkışık değil.

selammm.
sultan keremin sünetti ertelenmiş hayırlıs olsun canım.
seher eminim çok hoş olur saçların ve eşin çok şaşırır
sinem canım kusak işi çoook zor çok iyi anlıyorum seni inşallah toparlarsınız biran önce
ayy aklımda fzla bişey kalmadı kusra bakmayın atladığım varsa
bende akşam yapıcam d.gününü fazla çeşit yapmıcam herkes yemekten sonra gelicek e tok oluyolar sonra kalıyo herşey.ben arabalı pasta yaptırıcam kısmete.
selinnn bana tarif edicekmisin canım üsküdar vpurundan sonraki yolu??
bende anneme gidicem öğlen geze geze gideriz oğlumla

tm cnm gelirim o zaman sabah eşim annemlere bırakır
ya arabayla ya otobüsle gelirim aslında ataşehir minübüsleri var şimdi aklıma geldi o da geçer mi acaba o zaman daha rahat gelirim valla )
heyecan yaptım valla....

üsküdardan sarı dolmuşlar var fıstıkağacından geçip kadıköye gidiyorlar. yada otobüste var bir sürü çoğunluk fıtıkağacından geçer. ama dediğim gibi ordan alabiliriz de seni 5 dakikalık yol arabayla.

ümraniye dudullu falan geçiyor ama bzim ordan ataşehiri bilemedim. minibüs işi biraz daha zor çünkü üsküdardan dudullaya giderken bizim evin ordan geçiyorlar ama dönüş yolunda dudulludan üsküdara giderken başka yoldan üsküdara iniyorlar. yürümem yada tekrar arabaya binmen gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…