evet kavitasyondan geçikme..Kızlar tam da konusuna denk gelmişim
ben de kavitasyona gittim. ama pek dikkat edemedim spora yemeğe içtiğim suya. pek fark olmadı yani.
asıl konu adetim gecikti. düşünüyorum sebebini ne olabilir diye. spiral var hamile değilim. kuzen dediki. kavitasyon lazer epilasyon( onu da yaptırıyorum ama daha 2 seans oldu) falan etkilemiş olabilir mi
düşündüm bu dönemde düzenimdeki tek değişiklik bu kavitasyon olayı. internetten baktım bağlantısı olabilirmi diye bi dr hormon bozukluğu yapabilir yazmış, bi kaç dr da yapmaz diyo.
şimdi esen de kavitasyon yaptırıyorum yazmış ve onun da hamilelik şüphesi oluşturacak kadar adet düzensizliği oldu
ben tırstım biraz yarın randevu aldım dr dan hormonlara baktırıcam.
gerçi bi kaç damla gelmeye başladı. adet oldum sayılır yani. ama yine de gidicem bakalım
etkilemişmidir bu kadar acaba ya
ben de göbek kalmadım ..zaten basenliyim basenler var..elif dün şort geldi bugun elbise elbiseyi getırdıklerınde şortu aynen paketıyle yolladım mesajta attım iletışım lınkınden bakalım nasıl olucakkkkk
elbise oldu ama göbegim cıktı korse gıydımmı tamamdır yai gögüsler falan oldu göbek cıktı o zaten hersyde cıkıyorrrr((((((((((((((((((
esen ben 59 kılola hamıle kaldım en son 57 kiloydum ama göbegım var dogumdan sonra o gıtmedi bitek görenler se 60 varsın dıyolar ama 57 kıloum bi kaç yerde tartıldım şu göbekten nefret edıyorum nasıl erır bu yaaaaaaaaaaaa öffffffffffff
geçmişe bakamadım ama sultancım keremşantiyi okudum
hayırlısı olsun sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsun
biz hastalıkla mücadeleye devam ediyoruz
bu kaçıncı kusmuk bilemiyorum
ishal kusmuk derken dünden beri 4-5 makina çamaşır yıkadım halılar koltuklar yerler cabası tabi
apartmana bile kustu orayı bile temizledim
başım dönüyor kusmuk kokusundan
zaten geçenlerde ben zehirlenmiştim kusuyordum
eve girilecek gibi değil valla
yorgunum halsizim falan filan...
aay süpermiş yaa reklamlarda adam karısını tanımadan dönüp gidiyo ya sizde öyle olurmuşsunuz :)))gunaydınlar
oh bakın bakın elbıselerı bızım en son nasılsa bız fıkır edınmıs oluruz
ben selenın doğum gununde kendımde buyuk değişiklik yaomayı dusunuyorumm ıkı senedır bakmıyorum kendıme tam anlamıyla kendıme saclarımı kestırmeyı dusunuyorum rengınıde acmayı rofleye cesaretım hala tam yopk :) dıyete baslayalı ıkı hafta oldun 2 kılo verdım o zamana kadar bırazdaha verıp sık bı elbıse almayı planlıyorum tabı bunların hepsını son gun halledıcemkı esımede suprız olsun tabı bı aksılık olmassa
güle güle giysin meriçcim..çok şirin oluyo ruganlar..kızıma kırmızı rugan ayakkabı aldım çok tatlı...
üzüldüm elbiselere yaa kötü olmuşSelam!
Müge güle güle giy elbiseni.
Benim de Trendyoldan geldi kargom.Çiçekli olan güzel de,kumaşı kışlık gibi,nerede giyeceksem onu.
Dar olan da baya dar oldu,en güzeli de oymuş aslında.38 iyle değişir mi acaba?Tabi 38 i var kalmış mıdır?
Yok ya bir daha netten kıyafet almayacağım.Bedenleri bir olmuyor.Geçenki bol geldi,bu seferkiler dar.Ama bunu kesin yollayacağım,hadi bol geleni daralttıracağım da,darı napiiim.Biraz zayıflasam bile olmaz.
Bde geçen orda dantel bir elbise görmüştüm,tükenmişti.bizim pazarda gördüm aynısını,20 TL ydi.Orda 30 du,kargosu falan...
Bugün çarşıda Miray için elbise baktım,ben abiye alacağım sanırım.Sade, günlük,ama şık bir elbise de görmedim çünkü.Zaten öyle elbiseleri hep alırım,doğumgününde özel olsun.2 tane var kafamda,başka görmezsem 2sinden birini alırım.Miray ı da götürmem lazım denemk için,bedenleri faklı oluyor onların da.
evet öyle dilimleri 7 tl ..20 kişilik diyosun çarpı 7 oluyo..kaç kişilik dersen işte..Seher senin planlar da süper.Bence de yap bir değişiklik.ben de bugün saçımı kestirmeyi düşünüyorum,bakalım yetişirsem.
bir yere pasta sordum netten,dilimi 7 TL imiş.Ee bu dilim olarak nasıl yapıyorlar ki,dilimine göre pastanın şeklini mi büyütüyor?
hayırlı olsun yeni eviniz..güle güle oturun..merhaba kızlar,
bir kaç gün sizinle muhabbet edebileceğim
eşimin tayini ankaraya çıktı ankaraya taşındık bende ev yerleştirmeye geldim
1 hafta izinliyim .
geçmişe bakacağım inşallah herkes iyidir
ooh herşey tamam allah içine sindirsin tuğbacım..bende menüye karar verdim dün..çok kalabalık olucaz çeşit az miktar çok yapıcam mecbur..bi de akşam yemeğinden sonra geliyolar bi sürü kalıyo..az ve öz olacak :)slm bayanlar bugün sabahtan akşama kadar elbise için gezdim eceme çarşıda sonundaaaa buldumm ayırttım beden için yarn ecemle gidicem abiye alıyorum yine ayakkabısını aldım ilhandan, ev süslemelerini aldım ,buzdolabı süsü siparişi verdım resimli kutulara koyulacak ustundede resmi olucak pasta işinide haftaya hallederim artık ama öldüm yorgunluktan en güzeli olsun derken belim kopmus valla:)))
sultanla bugün bende hiç görüşmedim umuyorum önemli bişiy yoktur
seherrr fikirler süper bence röfle yaptır canım sana yakışır
bende saçlarıma kaynakları taktırayım diyorum doğum gününde bakalım kısmett
müge ve elif kıyafetlerınızı güle güle kullanınnn
geç olsun güç olmasın cnm..yeni kilon da eminim daha da bi yakışmıştır..ben alsam yakışmaz da sana olur :))selaamm kızlar merak etmişsizniz bizim sünnet yine ertelendi
keremin pipisi ve bacaklarının kenarlarında böyle alerji gibi kırmızı noktacıklar çıkmıştı onları gördü
pişik olmuş dedi bu şekilde sünnet yapamayız iyileşmesi uzun sürer dedi
25 mart a kaldı bakalım boşyere bir sürü yol teptik
sonra kayın validelerdeydim giremedim
kilo almışım bende 53 falandım 56-57 olmuşum şaşırdım ama sevindim:)
keremin doğum günü bu sene sade geçiçek sanırım geçen seneki kadar yapmıcam
bebişlerimiz cicilerini güle güle kullansınlar
hadi yaa daha geçmedi migeçmişe bakamadım ama sultancım keremşantiyi okudum
hayırlısı olsun sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsun
biz hastalıkla mücadeleye devam ediyoruz
bu kaçıncı kusmuk bilemiyorum
ishal kusmuk derken dünden beri 4-5 makina çamaşır yıkadım halılar koltuklar yerler cabası tabi
apartmana bile kustu orayı bile temizledim
başım dönüyor kusmuk kokusundan
zaten geçenlerde ben zehirlenmiştim kusuyordum
eve girilecek gibi değil valla
yorgunum halsizim falan filan...
gunaydınlar
sultan gecmıs olsun canım
sınemcım sızede cok gecmıs olsun ınsallah bıraz daha ıyı olur melıs bu gun
tuğbacım sac kesımı değil renk tonunu oyle ıstıyorum canım kesım o kadar katlı yaptıramam cunku dediğim gibi cok kabarır
ben bu gun gune gıdıcem bursaya bu gun yokum
bende korkuyorum öle şeylerden hormonları etkileyecek diye. değmez bence sağlıktan olmayalım bide. bide herkeste işe yaramıyor demekkiKızlar tam da konusuna denk gelmişim
ben de kavitasyona gittim. ama pek dikkat edemedim spora yemeğe içtiğim suya. pek fark olmadı yani.
asıl konu adetim gecikti. düşünüyorum sebebini ne olabilir diye. spiral var hamile değilim. kuzen dediki. kavitasyon lazer epilasyon( onu da yaptırıyorum ama daha 2 seans oldu) falan etkilemiş olabilir mi
düşündüm bu dönemde düzenimdeki tek değişiklik bu kavitasyon olayı. internetten baktım bağlantısı olabilirmi diye bi dr hormon bozukluğu yapabilir yazmış, bi kaç dr da yapmaz diyo.
şimdi esen de kavitasyon yaptırıyorum yazmış ve onun da hamilelik şüphesi oluşturacak kadar adet düzensizliği oldu
ben tırstım biraz yarın randevu aldım dr dan hormonlara baktırıcam.
gerçi bi kaç damla gelmeye başladı. adet oldum sayılır yani. ama yine de gidicem bakalım
etkilemişmidir bu kadar acaba ya
Günaydın....
Seher rengi bence çok güzel inş.kuaf.tutturur rengi...
Selinnnn eşim sabah erken gidecekmiş bırakamam diyor şartları zorlayacam ben ama bilemiyorum 11 T 320 A filan yakın yerlerden geçiyor mu annemlere gelsem oradan binsem ay ama ben çoook uzun zamandır otobüse binmedim eşim gerçi arabayı bırakacak ama sizin oralarda park sorunu filan vardır cesaret edemem şimdi...
üsküdardan sarı dolmuşlar var fıstıkağacından geçip kadıköye gidiyorlar. yada otobüste var bir sürü çoğunluk fıtıkağacından geçer. ama dediğim gibi ordan alabiliriz de seni 5 dakikalık yol arabayla.selammm.
sultan keremin sünetti ertelenmiş hayırlıs olsun canım.
seher eminim çok hoş olur saçların ve eşin çok şaşırır
sinem canım kusak işi çoook zor çok iyi anlıyorum seni inşallah toparlarsınız biran önce
ayy aklımda fzla bişey kalmadı kusra bakmayın atladığım varsa
bende akşam yapıcam d.gününü fazla çeşit yapmıcam herkes yemekten sonra gelicek e tok oluyolar sonra kalıyo herşey.ben arabalı pasta yaptırıcam kısmete.
selinnn bana tarif edicekmisin canım üsküdar vpurundan sonraki yolu??
bende anneme gidicem öğlen geze geze gideriz oğlumla
tm cnm gelirim o zaman sabah eşim annemlere bırakır
ya arabayla ya otobüsle gelirim aslında ataşehir minübüsleri var şimdi aklıma geldi o da geçer mi acaba o zaman daha rahat gelirim valla)
heyecan yaptım valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?