2009 Nisan Anneleri

selin canım ben üsküdar mı yoksa kadıköyemi gelsem kolay olur

üsküdar daha kolay ama senin karşıdan kadıköye binmem daha kolaysa oda olur.
kadıköyden de sarı dolmuşlar kalkıyor üsküdara giden ona da binebilirsin. biraz daha uzun sürer gelmen. ama iki çeşit var sarı dolmuşlar ikisi de üsküdara geliyor ama farklı yollardan. fıstıkağacından geçene binmen lazım.

Tamam SelinCim 11 T nin son durağından binerim olmazsa
otura otura fıstıkağacı durağında inerim sen cep telini de at da
bulunsun cnm sonrasını da tarif edersin artık

SelinCim senin harita görünüyor ama ben yol özürlüyüm :-((
Galeta deryaydı galiba sende gelsene şirvanda gelecek

ne kadar farklı farklı yollardan geliniyormuş bizim eve. herkese başka tarif veriyorum valla :))
gülşende gelecek inşallah faceden yazıştık. banu belki, çalışıyor çünkü o gün. bi şirvana tarif etmicem herhalde çünkü o bizim evin yanındaki okulda liseyi okumuş :)

kızlar benim tek tek davet etmemi beklemeyin tamam mı ? kk ya girmeyip eski buluşmalara gelmişlere de faceden yazıyorum ama unutmuş olduklarım olabilir.
herkes gelebilir. bursalılar siz de bakın hava da süper. ev çok büyük değil ama gönüller bir olsun sığışırız nolcak.

SelinCim ni demek amaç zaten biraraya gelmek
nerde bulunur ki bu kadar kişi aynı yaşta çocukları olan....
benim hep istediğim şeylerde aksilik çıkar ondan korkuyorum gelemem diye
mesela hep evde olan eşim fuara gidecek halbuki beni bırakır capitolde gezerdi
bu planım bile tutmadı şimdi annemlerde baya söylenir kesin otobüsle gitmem konusunda

çok mu erken gidecekmiş fuara giderken bıraksaydı

Tek gitmiyor cnm şirketten diğer mühendislerle gidecekmiş,
sabah trafiğe kalmadan gidelim diyorlar

İnşallah cnm....
Mügeeeee diğer topikde oğlan çocukları arttı sonlara doğru oğlanmı oluyor ne
sağlıklı olsunda cnm kız oğlan farketmez hayırlısı olsun senin için

selamın hello
sabahtan beri koşturuyorum
eşime kargo yolladım yürüyüş yaparız diye çıktık öldüm bittim bi muhtara bi kargoya
bide demirle öfff bide sıcak ben kilo falan alamam herhalde

sinemcim çok geçmiş olsun inş. bi daha yaşamazsınız

keremşanti neden sünnet oluyo ben kaçırmışım
hani olmayacaktı ya ondan sordum

yeni ciciler alanlar güle güle giyinsin

buluşma var ne güzel keşke bende olsaydım
kesin gelirdim yine ne güzel olurdu

sevgicim dediğim gibi hayırlısı bnm için farketmiyo kız erkek her zmn dediğim gibi
sağlıklı hayırlı evlat olsun
diğer topiği takip edemiyorum çok yazıyolar bide ben facedeki sayfasına üye oldum
ordan konuşuyoruz

dün süperdi 2 tabak mantı yedim hihhi kendimi şımarttım biraz
artık hamur işlerini kesiyorum
zaten en çok yoğurt ve peynire dadandım bu aralar çok feci peynir yiyorum :)

bide bu aralar beni sezeryan korkusu sardı
ya bişey olursa ya bebğime bişey olursa diye
Allah sağlıklı bi şekilde kurtarsın bizi

Tuğba da gelemiyor acaba neden uzak diye mi ??
Burcu sen niye aliye ile gelmiyorsun ?? bir konuşsanız aliye nasıl geliyor bilmiyorum ama

selam
bugün evdeyim. annem babam dr.a gitti dikişleri aldırmaya pansumana falan
sinemcim çok geçmiş olsun. çok üzüldüm.acil şifalar canım.
keremito da sünnet olucak demek.hadi hayırlısı bakalım. en iyi şekilde atlatırsınız inşallah sultancım
tuğba hazırlıkları tamamlamışsın maşallah. iste bursa da bu çok hoşuma gidiyo. bi çarşıya çıkıp herşeyi halledip geliyosunuz. ben de buzdolabı süsü yaptırmak istiyorum mesela ama nereye gideceğimi bilmiyorum. netten araştırmam lazım falan. pastacı ayrı bi yerde kıyafet süsler başka yerlerde
eminim elifin de senin de beğendiğiniz elbiseler güzeldir. alınca resmini koyunda kopya çekelim yine
mügecim afiyet olsun yemişsin mantıları. ben de çok severim mantıyı,
ben de seline arabayla mı gelsem otobüsle mi kararsızım
baktım şimdi tarife karışık geldi. bi de trafik olayını düşünüyorum c. tesi yoğun olur hava da güzel. herkes yollarda oluyo
metrobüsle gelebilirim aslında. o zaman nerede inip neye binicem selin.
arabayla gidersem burcuyu alabilirim. ama sanırım o anneme gidicem ordan gelicem yazmış.
gülşeni alabilirim gelirse

esen inşallah burdasındır
nerden biliyosun kavitasyondan geciktiğini merkezden mi söylediler sana
ben çok korktum ya. hormonlarımızı bu kadar çok mu etkiledi. ben devam etmicem
adet oldum bu arada. dr.a gitsemmi kararsızım. bu şekilde ultrasonla muayene olurmu ki.
hormonlara zaten adetin 3. günü bakılıyo

canım gerçekten cumartesi yollar kalabalık oluyor hele bide hava güzelse
metrobüsü de gülşene tarif ettim ama sana da edeyim.
canım metrobüsten sonra taksiye binsen daha kolay olur 5 lira falan tutar. taksici de kesin bilir fıstıkağacını. neden taksi diyorum yoksa otobüse binebilmek için 3 üst geçit falan geçmen lazım çocukla çok zor olur. yine de iki güzargahı da söyleyeyim.
taksiye binerim dersen boğaziçi köprüsü durağında in. köprüyü geçer geçmez ilk durak.
otobüs dersen boğaziçi durağından iki durak sonra altunizade durağında in. 3 üst geçit geçip üsküdara inen otobüslerin kalkığı durağa ulaşman lazım. otobüse bindikten sonra 3 durak falan var zaten fıstıkağacı durağında ineceksin. eve çok yakın zaten ordan ararsan ben tarif ederim.

burdayim..
yağ oranı değiştiği için fark olabiliyormuş ama çok fazla değil üsütmüş te olabiliriz ya da stres..
baban ameliyat oldu mesela..
benim de sorunlar vardı..

mesela arkadasımın reglisi geçikmedi..
aynı yere gidiyoruz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…