inşallah canım Ankarada olursam gelirim tabi biz batıkentte oturuyoruz bende ek bilmem Ankarayı öğreneceğim artık ... daha tayin istemedimHoşgeldiniz Ankara ya.
Ne güzel bizde burda az kişi var diyorduk daha dün.
Buluşma yaptığımızda umarım katılırsın bize.
Ankaranın neresindesiniz.
valla bırden karar verdm bu değişikliğe şimdi kendıme sac rengı arıyorum karemel bıyatıp üsüne balköpüğü gölgemı atırsam dıye bakalım daha zaaman var bı ayarlama ypıcam artık
elbıselerını gule gule kullan elıf
sende gule gule kullan mugecım
mıne hayırlı olsun tasınma ısınız
vallla bendede bel kalınlığı var bı ne kadar zayıflasamda odun gıbı masallah benım esımde kızar zayıflamama ama ben 60 ı gecınce rahatsız oluyorum sankı eğilip kalkarken rahat haraket edemıyorum gıbı gelıyo esımde sen hastasın dıyokemıklerın elıme gelıyo dıyo sevmıyo yanı zayıflığı
sultan hıc gırmedı bu gun:44:
oh haalarda ıyı denk geldı ıstanbullulara< ınsallah boyle guzel gıder
Günaydınnnnnnnnn
oku oku bitirdim.........
herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın..........
Mine tayininiz hayırlı olsun............Artık bi ara görüşürüz..............
dün dişteydim ben yine ama sabah gidip ö.sonra tekrar gitmem gerekince epey gezdim.......Oğluma teyzesi baktı sağolsun....sen kiminsin deyince teyzesinin adını söylüyo sıpa........
zara da değişik bi şey görmedim ya da daha önce alınca öyle geldi........
her çıktığımızda bir-iki alınca tüm mağazalardan zaten seçmişiz güzel olanları....: )) kuşum benim hepsi en iyisine layık.......
ama gene de bi kaç bişey aldım.....bi de yeğenimin d.günü hediyesini halletmiş oldum zaradan........kot tayt ve çok şık sıfır kol tişört...inş. beğenir.....
Kerem sünnet olacakmış......hadi hayırlısı.........öyle gözüküyo ki sıra bize gelecek sonra da
Havalar ısındı ya artık pek hareket olmaz bizim topikde,
keşke bugün perşembe olsaydı, yarın cuma olurdu ne güzel)
huhuu geldim bende :)
selin sağol cnm ama bu sefer ben gelemem sınavlarım falan var bide bu keremin sünnet meselesi çıktı
inşallah birdahaki sefere hep bizi beklemeyin sizde gelin bakalım istanbuldan :)
ben face etkinliğini göremiyorum ama?
müge keremitonun sünnet derisi yapışıkmış ondan olacak ilk önce yaptırmayalım dedik vazgeçtik
sonra çocuğun pipisi arada kırmızılaşıyo kerem çekiştiriyo rahatsız olur gibi yaptıralım dedim gittik dün
bu seferde pişik olmuş bu şekilde olmaz dedi 25 marta ertelendi
başka ne yzacaktım
sineme çok üzüldüm eşide yok yanında çok zor günler geçiriyor çocuk hasta inşallah iyilrşir ya sürekli kusuyomuş(
herkese ayrı ayrı teşekkürler kızlar
yorgunum hakkaten ama iyileşsin de kuzucuk başka bişey istemiyorum
selincim gelip gelmeme konusunda kesin bişey diyemeyeceğim
yollarda kusar diye annemlere bile gidemedim
birde ben karşıyı pek bilmiyorum gerçi iyi olsun melis yol sorun değil
inşallah iyileşir geliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?