sinemcim tanıdık bi muhasebeci varsa seni dışardan sigortalı göstersinlerkızlar kafamda onlarca soru var
bir tanesiyle başlayayım
aranızda bu konuları bilenler vardır diye düşünüyorum
şimdi benim eşim yurtdışında sigortalı olsada bize bi faydası yok
bizim sigortamızda nisanda bitecekmiş
ben sigortaya müracaat etmek için biraz internetten araştırma yaptım ama kafam karıştı
ev hanımlarına yönelik sigorta yaptısam melis faydanabiliyomu bunu anlamadım
eğer olmuyorsa bi yerde çalışıyo gibi göstereceğim kendimi nasıl yaparım bilmiyorum ama yapacağım bi şekilde
özel sağlık sigortasını inceledim ama ilk 3 sene ayaktan tedavi karşılıyor anladığım kadarıyla
yada ben anlamadım ondan emin değilim
devletten sigorta istiyorum özel yaptırsam bile
kafam karıştı bilenler bi yardım edin
kız sen daha evı yenı almadınmı ne bu kadar yenılık maşallahhhhhhhhhh tütütütüslm kızlar benimde telaşem başladı yatak odası yaptırıyoruz bu hafta badana duvar kağıdı falan mobilya sökülücek anneme gidicek buraya yeni yapılıcak çokkk işşş var birde onları yerleştirmek falan bugün ecemin bazasıda geldi çok güzel oldu odasııı önümüzdeki günlerde zor girerım sanıyorum
sinemcim allah kolaylık versin canım zor gerçektende
sehercimm renk çok güzel ben kesim anladım kusura bakma
mügecim hakkınıdza hayırlısı olsun canım allah gönlünüze göre versin inşallahh
aliye sende hastalanmıssın canım istedğin zamanda olsun inşallahhh
tugba kötüye yorma hemenn erkektir belki hemen bulandırmaz mideyi......... öyle düşün mutlu ol eehehehesultancım keremito rahatsızlık yüzünden mi sünnet oluyordu yaa kıyamam bebeğime errkek olacakmış yakışıklım sorunsuz atlatın inşallah
sinem çok geçmiş olsun kuzuya inşallah hemen iyileşir
kızlar benim hiç mide bulantım olmuyor ecrinde 4. haftadan 9.aya kadar kusmuştum
7.haftama girdim daha midem bulanmadı hiç bazen içime kurt düşüyor kötü şeyler geliyor aklıma
sanki midem bulansa miniğimin orda sağlıklı olduğunu anlayacakmışım gibi...
pazartesi yine kontrolüm var inş. kalp atışlarını duyarız
buluşmaya gideceklere kötü haber yarından itibaren pazartesiye kadar yağmur var sıcaklık düşüyor
alışveiş görmeliydin dur oglum yapma oglummmmmmaa hadi hayırlı olsun tuğbiş tatlı telaşlar bunlar...
saol ecrintuğbacım:)ya sende kötü düşünme şartlamışsın kendini ondan böyle düşünüyorsun
olumlu düşün cnm yaa
melek helal olsun egeyle bu kadar alışveriş yapabildiysen vallahi kerem baktırmıyor bile
güle güle giysin cicilerini
Sinem sen sağlık için mi istiyorsun sigortayı?Yaştan tam emin değilim ama 18 yaşına kadar çocuklar sigorta olsun ya da olmasın bakılabiliyorlar zaten.Hatta acilde hiç ödeme yapmadan tedavi olabiliyorlar,büyükler bile galiba.
Bizim özel sigortamız var,koç Allianz dı,şimdi Yapı Kredi oldu.3 ümüz için de ayrı prim ödüyoruz,yani özel yaptırırsan hem kendin hem de Melis için ödemen gerek benim bildiğim.
Melek güle güle giysin ege cicilerini.
Tuğbaa,nerden alacaksın elbiseyi?Ben Bebeler Sarayı ve Altıntop ta görmüştüm.Çerçeveleri de bana dediğin yere mi yaptırıyorsun?Ben oraya kutu içinde çerçeve siparişi vermiştim.Ama daha foto göndermedim,inşallah yetişir.
sagol cnmmmmmmmm e senden ilham aldımmmmmmmmmm yoksa popoyu kaldıracagım yoktuuuuumelekçim sende baya halletmişsin işlerini maşallahh eminim hepsi çok yakışıcaktır egeye iyi günlerde kullansın yakışıklıııı
oh ne güzel cnm ya allah o güzel yuvanızda sıcak muhabbetler versın....teşekkürler kızlar evet melekçim evi yeniledik eşyalarda komple yenilendi sayılır :)))
mobilyacı 10 günde teslim ederim demişti ama şimdi detaylar biraz fazla olunca yüklük köşe dolap falan oluyor 20 günü bulur dedi(yani nisanın ilk haftasına gelıyor bende ecemin doğumgününü 16 nisanda kutluycam muhtemelen yoksa toparlanamıycam
elif evet geçenseneki yere verdim çerçeve kutu içinde resim olucak bu haftasonu alıcam onları elbiseyide bebelersarayından aldım yine, başka yere bakmadım inşallah daha şık bişey görüpte üzülmem ..
aahhaahah oda güzelmiş........Tuğba,inşallah 20 gün deyip de 20 günde teslim eder,pek güvenilmiyor da laflarına.
Ben de Bebeler Sarayındakileri beğenmiştim,bir yerde daha ordaki modeller vardı,daha pahalıydı.Pahalı olan yerde 1 tane başka elbiseyi de beğendim ben,Mirayın üstünde görüp karar vericem.Bebeler Sarayındaki hangini aldın,bir mini etekli puanlı olanlar vardı,bir de etekleri pliseli olan...ay merak ettim)
Aliye,Bursa da çok büyük aslında,ama dediğin gibi belli şeylerin yerleri hep bir yerde.Perdeciler,ayakkabıcılar,bebe mağazaları vs..hep toplu yerlerde.
O yönden iyi,ama pişti olma olasılığın da yüksek oluyor kıyafet konusunda az seçenek olunca.düğüne gidiyorsun,bi bakıyorsun aynı elbiseden hahahaaa
Bu arada kaç keredir eşim annesini çaldırıyormuş,kaynanam açmamış telefon.Eşime de küsmüş herhalde.Ohhh,iyi olmuş,eşim de anlasın,nasıl küstüğünü.aklı sıra ona da trip yapıyor aramadı çok diye.Demek ki sorun bende değilmiş,oğlu da aramıyormuş.Zaten o aramıyordu ki benim kadar,e ben de kesince, iyice kesildi telefonda ilişkimiz.Önceden de ben derdim,ara diye.ama o zamandan beri hiç demedim ara falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?