selam kızlar ben acile götüreyim bari melisi 2 saatte 4 kere baştan aşağı ishal yaptı
üstünede kustu
yemekte yemiyo su da içmiyo
bende derman kalmadı
iğne yaptırıcam yada serum artık ne olursa geçicek gibi değil ilaçla felan..
kocasızlık çok zor(
şimdi nerden hastane bulucam buralarda da hastane çok kıt
bi çıkayım Allah kerim
bizimkib işey yapıldıgı zama teşşekür bile etmez övmezMelek senin kaynananla eltin nasılsa benim büyük eltimle kaynanam da öyleler,anla işte)
Ama benim kaynanam asla gelinlerini çekiştirmez,hele birbirimize ,aslaa!Hatta hep över biribirimize,bazen fenalık gelirMillete de acayip över,hep iyi anlatır.ama bizim yüzümüze hiç demez,ben de ona kızıyorum.sonuçta millete yermemesi iyi tabi,ama onda derdi,biraz da kendini övmek değil mi,M....nin gelinleri şöyle iyi falan diyecekelr.Çünkü çooook takar millet ne demiş ne yorum yapmış
Sen de iyi yapıyorsun o zaman,çok sıkıfıkı olmamakla Melek.Herkesin derdi başka işte.Benimki de tam tersidir,hiç esirgemez.Anlamıyorum ben bu insanları,senin oğlun ,senin oğlunu karısı,torunun.Nasıl ayrı tutarsın?İnsanın neyi var neyi yoksa vereceği gelir.
günaydın kızlarr teşekkürler aminn inşallahhh diyeyim ..
sinemi bende merak ettim inşallahh melis biraz daha iyidir allah yardımcısı olsun yanlızlık zor(
benimde kaynanam çok iyidr saolsun ne geldiğime karışır ne gittiğime ne aldığıma kızımada hep bakar allah razı olsun inşallahh böyle devam eder çünki kayınvalidemde bende tükürdüğün yüze bakmıycaksın tarzında insanlarız bişey olsa allah korusun birdaha asla yüzyüze bakamayız amannn allah korusun
günaydın kızlar
sinem ne yaptı acaba yaa kadın başına nasıl babanne dede kendi oğullarının karısına çocuğuna insan sahip çıkmazmı ya yazıklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?