2009 Nisan Anneleri

Annen kardeşin falan gelemez mi senle birlikte?Hastanede yardımcı olurlardı sana?Hasta olunca da çocuklar anneye düşüyorlar,işlemler falan yapılırken onlar halletsinler.
Yavrum kıyamam yaa,çabucak iyileşsin inşallah!

((((((((((((

of cok kötüüüüüüüüüüü
kadın halinle bu saatte
bizimkib işey yapıldıgı zama teşşekür bile etmez övmez
bizim yüzümüde övmez
ınsanların yanındada övmezz
hiç vermeı bılmez almayı sevr hep bana hep bana
,

ya tursuundan degılım aslaaaa hemde bacelrınden biber vardı yazın tursu yapmışkavonoz kavaonoz alın birer taned evınıze demez etrafımda görüyorum aa kayınvalidem reclimi yaptı,salcamı verdi v.s v.s
bizim buralarda seracılık tarlacılık cok oyuzden cogu seyi isanlar kendileri yapar

he bende yaptım tursu,recel,salca sagolsun annmde vrıyor ama anlatmak ıstedıgımı anladınmı

biz evlndigimizden beri zetınyagına para vermdik annemlr sagolsun.......
bizim buralarda tereyagı yada dıger yaglar pek kullanılmaz herseye zeytınyagı pilav makarna v.s harıc
amacım ondan gelenler degıl yanlış anlaşılmasın alın kızlar sizde yaptım afıyet yıyın yok yaaaa

babam egeye dogumunda tarla verdı benım üzerime yaptı satsak sua 50 milyar cıvarı alla bereket versın
o bile sorun ben farkedıorumda susuyorum sanki üvey evladına verdi

cok konuştum

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,ceyo16,TugbaEcrin,Ayshe,sinehas,

gece gece iyi cekıştırdık günahada sokuyorlar insanı allah hepsini yerınde iyi etsın

ben cıkıyorum iyi geceler.............

Sen de iyi yapıyorsun o zaman,çok sıkıfıkı olmamakla Melek.Herkesin derdi başka işte.Benimki de tam tersidir,hiç esirgemez.Anlamıyorum ben bu insanları,senin oğlun ,senin oğlunu karısı,torunun.Nasıl ayrı tutarsın?İnsanın neyi var neyi yoksa vereceği gelir.

ne diyelim .....

özenıorum valla kayınvalide gelın ilişkilerıne ben hep alırım dogum günü anneler günü o bi corap almaz benmi cok alınganım öffff insanlarda beni ac gözlü sanıcak umarım anlatmak istedıgımı anlamışınızdır

ve be kndi anneme kayınvalidmle yada eşimle aramızda gecen kötü bi olay varsa asla anlatmam üzülmesin sıkılmasın diye ben iki gün sonra barılırım kocamla o bide kin bsler

annme hp güzel yönlerdn basdrım haydi ben bu sefer kactım muckssssssssssssssssss

Günaydınlar kızlar....
kaynana gelin olayı konuşulmuş bizde yok bu tarz sorunlar karışmazlar ama hep gitmemizi beklerler tek torun onlarda ondan ama şimdi ikinci geliyor bize daha az zaman ayırırlar artık )
Sinemcim çook geçmiş olsun reflor kullanmıyormusunuz hemen düzenler mideyi serum verirler toparlar biz iki tane serum yemiştik,
sigorta içinde isteğe bağlı yaptır cnm sağlıktanda yararlanıyorsun hemde emekli olursun yaşın genç daha kimin ne olacağı belli olmaz cnm....

Günaydınnnnnnnnn

Melekçim güle güle kullanın aldıklarınızı..........

Tuğba sana da kolay gelsin canım..........

Ah Sinem ya çok üzüldüm şimdi.......Ne yaptınız merak ettim.....Biran önce kurtulsun yavrucak ishalden de kusmadan da.....yazın da Enes olmuştu ishal.....iştahsıken daha bi iştahsız oluyo....her şeyiyle fena yani...Allah kolaylık versin.....

sınemcım ınsallah halletmıssınızdır doktor ısınıde melıs ıyıdır sımdı
tuğbacım gule gule otur ınsallah tatlı telaş onlar
ecrının anası tuğba yoktur bı sorun canım sen takma kafana uzme kendını
kaynana sorunları konusulmus benımde yok kaynanamla oyle barız sorunlar ama ben lafımı esırgemedım hıc sımdıye yanlıssa yanlıs doğruysa doğru o yuzden uzerıme tıtrer kayınpederle ıkısı alma etme konusundada ne ıstesem alır allah var bızım sorunumuz sağlığı oluyo genelde bozuk olduğu ıcın bı yere gıtmez selene bakmaz falan onun harıcı bı sorun yok cok sukur

sagol devrımcim dahada güzelleri sizlerın olsun
evet sinem ne yaptı acabaaa gece gece

Herkese günaydın
sınemcım geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyidir.
Tuğbacım hayırı olsun yeni eşyaarınız güle güle kulanın

ege de cicilerini güle güle giysin.
istanbul havasına belli olmaz biraz yağar biraz açar. çok sağnak olmaz inşallah da gelişiniz zor olmaz

aldıklarınızı gule gule kullan melek unutmusum kusura bakma canım

günaydın kızlarr teşekkürler aminn inşallahhh diyeyim ..

sinemi bende merak ettim inşallahh melis biraz daha iyidir allah yardımcısı olsun yanlızlık zor(

benimde kaynanam çok iyidr saolsun ne geldiğime karışır ne gittiğime ne aldığıma kızımada hep bakar allah razı olsun inşallahh böyle devam eder çünki kayınvalidemde bende tükürdüğün yüze bakmıycaksın tarzında insanlarız bişey olsa allah korusun birdaha asla yüzyüze bakamayız amannn allah korusun

günaydın kızlar

sinem ne yaptı acaba yaa kadın başına nasıl babanne dede kendi oğullarının karısına çocuğuna insan sahip çıkmazmı ya yazıklar olsun

maşallah benim aram da iyidir. çok aşırı samimi olmam, saygıyı korumaya çalışırım. ama bişi dese falan kaldıramam herhalde o da öyle. Allah bozmasın. Karşılıklı saygılı olmak lazım.

günaydın kızlar

sinem ne yaptı acaba yaa kadın başına nasıl babanne dede kendi oğullarının karısına çocuğuna insan sahip çıkmazmı ya yazıklar olsun

kayınpederi var mı bilmiyorum ama kayınvalidesi doğuda bir yerde oturuyordu. zaten yaşlı ve hastaydı pek alakası yok yani sinemle...

bu arada facede kk kızları diye bir grup kurulmuş
yeni haberim oldu
bu saate kadar haberim olmadıysa kimse davet etme gereği duymadıysa bundan sonra da o grupta olmanın bir anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…