wowwwwww doguran dogurana hey maşallahhhhhhhhhhhhhhslm kızlarr
nasılsnz sizlere bi haberim varrr günm geçtiiii test yaptım hamileyimmm yarın kan tahlili yaptrcmm çok sevndm valla
cicekcim hemen iyleşir kuzucuk inşallahhhhhh benım yerıme öp koklaaaaaaaaaaacanım ben iyiyim can ı da kucağıma almayı çok özlemiştim tutamıorum kendimi zaten ağrım sızım yok bişeycik olmas
bu arada dün Melekimin aylık kontrolüne gittik 4620 gram 54 cm olmuş ama sağ kalçada çıkık olma riski vrmış o yüzden 1 büyük beden bez kullanıcaz düzelme olmazsa birdahaki aya çift bez kullancakmışız inşallah düzelir yavrukuşum. Çoook tatlı benim kızım pek ağlamaz çipil çipil yüzüne bakar insanın yerim onu ben.
anammmmmmmmmmm hadi hayırlısı çok sevindim canım
selin ben de artık ayırayım diyorum ama korkuyorum yafff.
he he he selinnn...
nerdee kendi anlamaz kii ben bazen kak olmuş meme diyorum ..
yıka yıka diyor
ooo maşallah yeni bebeğimizde hayırlı olsun.bu gidişle biz bi kaç kişi kalıcaz tek çocukla:)) ben düşünmüyorum pek ikinciyi ne biliyim kayra zaten ymek konusunda kilo konusunda çok sıkıntılı evde bi yemek yememiz tam kabus asla oturmaz ben elinde kaşıkla koşan bi deli gibiyim koridorun bi o ucunda bi bu ucunda.neyse herşeyin hayırlısı
slm kızlarr nagihan hamileymıssın canım çok sevındım hayırlısı olsun inşallahhh
ben gündüz hiç problem yaşamam sanırım unutturuyorum bi şekilde ama gece arada uyandıkça çıldırıyor meme almadan sakinleşmiyor bi türlü o korkutuyor. artık gece uykusundan vazgeçicez 3-4 gün((
dün gece yine uyandı 1-2 kere meme ile sakinleşti. 3. de salonu istedi, salona gittik sallanan sandalyede uyuduk. artık memeyi kesersem sallanan sandalye başında uyuklar dururum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?