2009 Nisan Anneleri

İyi geceler Şirvan,inş sabaha kadar uyur sıpalar da sen de dinlenirsin.

günaydınn..
aklımda kalanlarr..
tuğba hayırlısı olsun söylenecek herşeyi sen söylemişsin zaten..belki senin 2. yapacağın yoktu daha..bu olay bahanesi olacak..2. bebek gelecek..ne zaman gelirse gelsin sağlıkla gelsin inşallah..
sultan çok geçmiş olsun cnm..seninde üstüste gelmiş herşey..bugün çook daha güzel bigün geçir umarım..dediğin gibi hastaneye gidince anlıyoruz elimizdekilerin kıymetini ne yazık ki..kerem de kolayca atlatsın inşallah..
aliye görünmüyo cnm elbise ve ayakkabınız ççook seçenek çıkıyo :)

Günaydın

Kolayca geçirsin Kerem sünnet işini inşallah.........
Bazen de böyle olur sıkıntı yaşamışın eminim şimdi daha iyisindir..............

Şirvan bravo sana buluş anacım buluş kim tutar seni.....: )

Biz de bugün gezelim diyoruz hava güzel gibi.......ama çok gece kalmadan uyuyup kalkarsa iyi olacak....

biz de izmire gidicez şimdi..eşim mermer fuarına biz kızımla mağazalara..sonra kuzenlerine çook yorulacak çok..inşallah huysuzlanmaz uyku zamanları..yarın dönücez sanırım..hava da güzel..herkese ii hafta sonları diliyorumm..

ayyy canım yaa. çok geçmiş olsun
şu sınav sistemi değişmedi gitti.
kaç sene çalış aksi bir durumda tüm emekler boşa...
İyi geceler Şirvan,inş sabaha kadar uyur sıpalar da sen de dinlenirsin.
saat 5 de - 7de ve en son 9 da kalkış yaptık..

devrimcim gezelim canım biraz.. güneşte var.. içim kıpır kıpır valla..

iyi gezmeler sizede...

şirfaaan madem burdasın soriim sana benim sol memede süt bitti sağ meme musluk gibi napsam ben niye bööle oldu anlamadım yahu

bu arada maşaallah sana 2 bebeyle heryere gidiyosun benim popom yemiyo birtek pazar sabahları kahvaltıya gidiyoruz onun dışında kız evde kalıyo 1-2 saat biyere gidersem almıyorum

slm kızlar
iyi haftasonları olsun

sultancım geçmiş olsun cnm bütün birikenler patlamış en sonunda
bide insan resmen şok oluyo kaza yapınca bende arabaya vurduğumda hıçkırarak ağlamak istedim
o kdr korktumkii demire bişey oldu diye ama seninki ufak bi kazaymış cnm sıkılma bu kdr

sünnete gelincede stres yapmanı çok iyi anlıyorum sonuçta çocuğa genel anestezi verilecek
ama bak en sonunda pipi rahat edicek bide öyle düşün cnm oğlunun sağlığı en önemlisi
herşey yolunda gidicek cnm

şirvancım sana zaten kocaman bi maşallah cnm ben hep pozitifimdir
ama bazen kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum
dün o kdr yorgun olmama rağmen demiri yıkadım kızartma yaptım ayrıyetten yemekte yaptım

aliyecim gördüğüm kdrıyla bütün ciciler muhteşem ama tekli açılmıyo cnm güle güle giysin kuzu

çiçeekkk bnmde emzirirken sağ göğüsümde daha çok züt vardı huma.a yı denedinmi bi iç istersen
ben çok faydasını gördüm inş. kızı (henüz belli olmayan:)) da emziririm

aliyecim bnm eşim demirdede hep kız kız dedi çok istiyo Allah gönlümüze göre verir inş.
nehirden vazgeçtim ya karşıda bi kız töbe yarabbim günah yazmasın çok çirkin
böyle suratı kıl içinde bide annesi çok uyuz bi bağırıyo nehiiirrr diye allahım diyorum olaamaz
demirde duymuş onun taklidini yapıyo o bağırınca başlıyo o da bağırmaya bakalım cnm düşünüyoruz işte

selam kızlar sağolun
dolmuştum patladım o an valla

hava süper parka çkalım dedik kerem pipi diye durmadı döndük

şirvan siz niye satıyosunuz arabayı ya süper araba

sinemin kardeşine bende çok üzüldüm o kadar çalış didin sınava gireme

haftaya cumartesi pazarda benim sınavlarım var :S

tuğbiş pastaya 120 lira ben olsam vermem çok ya

bu arada maşaallah sana 2 bebeyle heryere gidiyosun benim popom yemiyo birtek pazar sabahları kahvaltıya gidiyoruz onun dışında kız evde kalıyo 1-2 saat biyere gidersem almıyorum

canım benimde eşim bırakmasa bende gidemem ..
sağolsun bırakıyor ve alıyor..

bugün öğlen işi vardı. kardeşine söylemiş, yengeni istediği yere bırak diye..
akşamda kendisi geldi aldı.
şimdi burağı uyutabilirsem etrafı süpürecem akşama misafir var...
baran annemde.. öyle işte ...

canım jeep istiyordum ya hep, oyüzden değiştiriyoruz.
şuan kine sığmıyoruz artık . 2 çoçuk ve 2 araba koltuğu, arabaları falan derken .. olmuyor.
o yüzden geniş bir araç istedik..

2004 Range Rover Model year specifications and details

pazartesi bundan alıyor eşim (kaparo vermiş bakalım - kaskoları çok pahalıymış.. vazgeçmezse tabii)

,, inşallah kullanabilirim.. fazlaca büyük buda...
buda olmazsa kamyonet falan olacaktı herhalde :)))

Son düzenleme:
süper şirvan bunla bol bol bursaya gelirsin:))
yanlız iyi düşün bi kaç sene sonra sizi ancak bu kurtatrır :))

ikinci el Minibs | reno master 2005 klimal otomatik kap - #186105 AlalimSatalim.com

her koltuğa bir oto koltuğu:))

siz gittiğinizden beri kerem aynen şöle yapıyor
parmağını dudaklarına koyup
hüşşşş bebe uyudu:)

keremin yatağına yattı bebek die babasına anlattık nasıl seviniyor

buluş bacım buluş hakkındurrrrrrrrr:)))))

ehehehehehehhe

bugun miray ve idilin dogum günleri yapıldı nasıl gecti acabaaaaaaaa

eheheh şirvan sultann haklı ama sizin alacagınız arabada harıka kazasız belasız kullan cnımmmmmm

slm kızlar bu sabah 9da cıktık evden agbımlere kahvaltıya gıttım kave sohbet muhabett saat 1 gibi kuafore gıttık saclarım röfle olmadı kuaför yaparsam yanabılır dedı kızılaşmıştı saclarım boyadı ama degışık boyadı folyaladı bi 10 paket röfle gibidegıl ama folyoları sıktı o kızıllık gıttı sarı sarı bişiler oldu saclarım cok dogal gözüküyor bayıldımmmmmmmm cok katlı i kesimde yapıldıııııııııı

ordan pastaneye gıttık 3 botonlu 25 kişilik pasta 50 tl gecen sene pastası gibi büyüklügü caillou 'lu i pasta olucak ordan balonlarını aldık bi kac seylerde aldık geldik eve yemegımde vardı dünden ohhhhhhhhhhh

elifffffffffff eşim bayıldı cercevelere degee o paraya dedıı
cok sevındı resimde yanlışlık olmuş dedimmm iyikide olmuş böyle daha nostaji olmuş dedi

şirvan allah nasip ederse 5-6 gibi gelıcem canım hangi gün size uyar denizede sorayım

sabah 8 arabası varsa cok guzel olur 2 saat sürse garajdan garaja iii

carsamba günü urlaya tekrar gıdecegım soracagım saatlerı nasıl dıye direk varsa ii olur yoksa aktarmalı gelıcezzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
Selammm
Doğumgünü kutlamamız süper geçti,çocuklar ve Miray acayip eğlendiler.Pastamız da şeker hamurluydu ama çok lezzetliydiŞeker hamuru sonuçta üstü kaplama olduğu için lezzeti etkilemiyor,sadece sıyırıp yemek gerekiyor.Şekil itibariyle de çok güzel.
İyi ki fotoğrafçıyı getirmişiz,yoksa biz hiç poz yakalayamazdık,fotoğrafçının bile bir takla atmadığı kaldı)Bakalım seçmeye gidicez yarın ya da öbür gün.
Miray gündüz uyumadı ,akşam 7 de bayıldı.

Melek çok seviniyorum sen böyle dedikçe,yoksa ben fotoları görünce üzülmüştüm çok.ama kadının saflığı mı dangalaklığı mı diyeyim.bizimkilerin rengini bile farklı yaptı düşün.ama çok iyi niyetli ,sakin biri,o yüzden kızılmıyor da.

cok sevındım eliffffffffff
pastada guzelmiş madm afıyet oolsunnnnnn sizden hiç ceken olmadımııııııı
bi iki resım ekleseydınnnnn
oh bayılmışta kuzucuk
elleme artık

:::::::::::::::))))))

bu arada ptt 'de gıttınmı ????????

huhuhu sultaann güldürdün beni deliii minibüsü koymuş oraya valla bizide anca o paklar
2 çocuktan sonra serviste yaparız

vayyyy şirvanım yakışırrrrr güle güle kullanın
bizdee arabayı değiştiricez
bizde bunu almayı düşünüyoruz eşimin şirketinde var arkası çok geniş ve muhteşem bi araba

2011 VOLKSWAGEN Tiguan 63500 TL Galeriden 2.El Satılık - IlanNo: 2921252

bkalım bi bebiş gelsinde çünkü bnm araba çok küçük artık evlendiğimizde almıştı eşim
şimdi bunuda doğum hediyesi olarak alıcak inş.

bizde bugün pazara gittik yarın mangala misafirler gelecek
meleekkk mangal yapıyomusunuzzz

doğumgününüzün güzel geçmesine sevindim elifcim evet ya bencede biri bu görevi üstlenmeli
yoksa unutuyosun misafirlerle ilgilenmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…