Melek ben de çok beğendim,Ege çok tatlı çıkmış,tam da çerçeveye göre uymuş.
Sultan bizdekilerde hiç yokum ben.Fotoğrafçı inş CD olarak da verir de eklerim.
Bu sabah karşı rüyamda eşim ölmüş gördüm.Tam bizim pastamız ortADA duruyor,eşimin haberi geliyor.Allahım nasıl kötüydü ya,ağlamaktan gözlerim şişmiş.Bir posta da uyandıktan sonra ağladım.Allahım böyle birşeyi yaşatmasın,yazarken bile ağlıyorum
ay bide noldu..Ben tam ağlarken yatakta Mirayın sesi geldi.bize ilk dediği,ben ağlamıyommm,anne ağlıyooo.Yavrum ya,benim sesime uyanmış.Sonradan da taklidimi yapıyor,üüü üüü diye.
sinemcim kardeşin için de üzüldüm.ama sınava girecek dimi?Morali bozuk diye mi bu senesi gitti diyorsun,yoksa kalkamayacak kadar mı kötü:-(
bu sene de acayip sınav tedbirleri almışlar.Bozuk para, saat bile olmayacak yanında.Hatta sınavda görevli öğretmenler bile bulundurmayacak bozuk para.Anahtar bile olmayacak.Arabasıyla gidenler araba anahtarlarını nereye sokacaksa!
Allah sınava girecekelrin yardımcısı olsun,emeklerinin karşılığını alsınlar.
yaaa ageçmişi okuyamadım sinemin kardeeşine ne olmuş elif..
Hastaydı bayadır,kusma ateş vs.Kaç dr. a gitmişler,film röntgen falan çekilmiş,en sonunda anlaşılmış ki,zatürre olmuş.:ama geç anlaşıldığı için de tedavisi gecikmiş.sınava da girecek,çocuk hala yatıyormuş:-(
ayyy canım yaa. çok geçmiş olsun
şu sınav sistemi değişmedi gitti.
kaç sene çalış aksi bir durumda tüm emekler boşa...
saat 5 de - 7de ve en son 9 da kalkış yaptık..
devrimcim gezelim canım biraz.. güneşte var.. içim kıpır kıpır valla..
iyi gezmeler sizede...
şirvan siz niye satıyosunuz arabayı ya süper araba
sinemin kardeşine bende çok üzüldüm o kadar çalış didin sınava gireme
haftaya cumartesi pazarda benim sınavlarım var :S
tuğbiş pastaya 120 lira ben olsam vermem çok ya
canım jeep istiyordum ya hep, oyüzden değiştiriyoruz.
şuan kine sığmıyoruz artık . 2 çoçuk ve 2 araba koltuğu, arabaları falan derken .. olmuyor.
o yüzden geniş bir araç istedik..
2004 Range Rover Model year specifications and details
pazartesi bundan alıyor eşim (kaparo vermiş bakalım - kaskoları çok pahalıymış.. vazgeçmezse tabii)
,, inşallah kullanabilirim.. fazlaca büyük buda...
buda olmazsa kamyonet falan olacaktı herhalde :)))
huhuhu sultaann güldürdün beni deliii minibüsü koymuş oraya valla bizide anca o paklar
2 çocuktan sonra serviste yaparız
vayyyy şirvanım yakışırrrrr güle güle kullanın
bizdee arabayı değiştiricez
bizde bunu almayı düşünüyoruz eşimin şirketinde var arkası çok geniş ve muhteşem bi araba
2011 VOLKSWAGEN Tiguan 63500 TL Galeriden 2.El Satılık - IlanNo: 2921252
bkalım bi bebiş gelsinde çünkü bnm araba çok küçük artık evlendiğimizde almıştı eşim
şimdi bunuda doğum hediyesi olarak alıcak inş.
bizde bugün pazara gittik yarın mangala misafirler gelecek
meleekkk mangal yapıyomusunuzzz
doğumgününüzün güzel geçmesine sevindim elifcim evet ya bencede biri bu görevi üstlenmeli
yoksa unutuyosun misafirlerle ilgilenmekten
hayr olsun elif insan ister istemez etkisinde kalıyor ömür verilmiş derler
bende kesik el gördüm kötü şeyler çıktı korkuyorum zaten yarın için off
herkese iyi pazarlar bu arada
bizde çıktık site içinde basket oynadık parka gittik yorulduk geldik keremito uyuyor yarın zor bir gün olacak
hayır olsun diyelimde. iyi olsun.. ama bizdede ölüm haberi tam tersi ömrünü uzutır derler..Melek ben de çok beğendim,Ege çok tatlı çıkmış,tam da çerçeveye göre uymuş.
Sultan bizdekilerde hiç yokum ben.Fotoğrafçı inş CD olarak da verir de eklerim.
Bu sabah karşı rüyamda eşim ölmüş gördüm.Tam bizim pastamız ortADA duruyor,eşimin haberi geliyor.Allahım nasıl kötüydü ya,ağlamaktan gözlerim şişmiş.Bir posta da uyandıktan sonra ağladım.Allahım böyle birşeyi yaşatmasın,yazarken bile ağlıyorum
ay bide noldu..Ben tam ağlarken yatakta Mirayın sesi geldi.bize ilk dediği,ben ağlamıyommm,anne ağlıyooo.Yavrum ya,benim sesime uyanmış.Sonradan da taklidimi yapıyor,üüü üüü diye.
sabah burasıda bayaa güneşliydi. dıları çıktık. meğerse rüzgarda varmış.hayır olsun hayırlara karsı gelsın elıf omur vermıssın esıne canım olyle derler bıze daha da uzun hep birlikte yaslanın ınsallah
bu gun hava guzel gezmeye gıdelım dıyoruz burası yaz gıbıde bursada aynımı elıf
merhaba kızlar,
Şirvan, Müge araba seçimleriniz çok güzel iki çocuklu olunca geniş araç gerekiyor gerçekten.
arkada iki çocuk koltuğu olunca çekirdek aile dışında kimse sığamıyor ne yazıkki.
Elif, Sultan ikinizde düşüncelerle uyudunuz herhalde ondan öyle sıkıntılı şeyler gördünüz.
İyiye yoralım iyi çıksın.
Miray'ın pastası çok zarif görünüyor.Diğer hazırlıklarınızda çok özenli olmuş ne güzel.
Ben niyeyse bu sene pek birşey yapmak istemiyorum.Geçen senenin etkiside olabilir.
Öyle kalabalık nişan gibi olduki ne çocuk birşey anladı nede biz anca hizmet ettik valla
çocuğumla fotoğrafım bile yok.
slmlarr
sabahtan beri temizlik hazırlık derken bu saat oldu anca oturdum
bide bağırsaklarım bozulmuş ay çok kötüyüm resmen traktör motoru gibi gırgır çalışıyo
neler yedim yinede fayda etmedi yaa
melekcim saçlarını güle güle kullan
tşkler kızlar inş. ağustostan sonra alırız arabamızı
şirvan o ne yavrum ben hayatta kullanamam o arabayı yada minibüsmü desem
akşama mangal yapıcaz kocişle evi temizledik
o da sağolsun bütün balkon camlarını sildi oh mis gibi oldu
yarında perdeleri indirditicem bide halıları yıkadıkmı tamamdır oh mis gibi
kapıları cifleyip banyo fayanslarınıda sildirtiyimde iş kalmasın hihihiihi
sonrada isyan edip 1 ay gelmez herhalde
hakkında hayırlısı olsun canım ..teşekkürler tatlişkolar
olan oldu sınav berbat geçmiş(
hakkında hayırlısı böyleymiş ne yapalım
Allah sağlık versinde gerisi gelir Allah ın izniyle.
sanırım yatış olmayacak inş. gerek kalmaz
valla içim o kadar sıkkınki anlatamam
sanırım yatış olmayacak inş. gerek kalmaz
valla içim o kadar sıkkınki anlatamam
Tuğba,Allah yardımcın olsun,inş herşey yolunda gider.Bence bayıltarak yapılıyordur,pek de duymadım kimseden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?