2009 Nisan Anneleri

yakın olunca insan daha çok erteliyor herhalde bir ara giderim diye
uzaktan biri gelince bu fırsat bir daha ele geçmez diye zorluyor şartları

günaydınnn

ohhh sultan rahatladım bende
sorunsuz geçmiş sükür
Rabbim damatlığınıda göstersin

sultan canım çok geçmiş olsun damatlığınıda görün inşallah.inşallah bugun daha iyidir umarım erkeğimz.

sağolun arkadaşlarım ya yeşekkür ederim ilginiz için
2 gecedir uyumuyoruz gecekalkıp ağlıyor galiba pipi acıyor
ağrı kesici çok huysuzlanırsa dol..n veriyorum 8 satte bir verebilirmişim
pipiyede bişey sürmüyoruz
bez bağlıyoruz bezi çok sık değiştiriyorum

inşallah iyileşecek

buzdolabını döktüm bende bütün parçaları yıka içini sil tekrar yerleştir of öyle çok şi varki hangisini yapacağımı bilmiyorum
bir an önce girişiyim
seviyorum siziiiiii

kolay gelsin sultancım

acıyodur tabi napsın kuzu ya kolaymı yara şimdi bide sürekli kapalı ıslak geçecicek inş. bugünlerde
sonra mışıl mışıl uyusun kuzu

bende dolaplarımı indirdim süüpürdüm sildim yerleştirdim birsürü şey attım
yemeğimide yaptım oh rahatım
gerçi bende de çok yapılacak iş var ama halim kalmıyo yavaş yavaş yapıyorum

demirtoşada kaydırağını kurduk hiç yorulmadan belkide 100 defa kaymıştır

hava güzel dmeir uyanınca gideriz bi yerlere yine oh böyleo lunca içim açılıyo

esencim annemle(aydınlı kendiside )gezsın oralardada birazcık bırlıkte gıdıyorum yoksa yollarda tek başıma cesaret edemem ilk ben seni beklıyorum bana mayıs gibi allah izin verırse balkon sefası yapıcazz
yok kız tahtına göz dikmek kimseye yetmez ehehhhhhe

sultan acıyordur kuzumun pipisiiii

kolay gelsin sizlere demırın kaydıra gelmiş ohhh kuzuma

oldu da bitti maşallah
iyi olacak inşallah keremitomuz
acı çekmesinden iyidir canım inşşallah en yakın zamanda iyileşir

çiçek daha ufak 4. aya kadar bekle bi çözümü vardır belki
ben birisini hatırlıyorum böyle bi sorunu olan
yanlış hatırlamıyorsam gülerindi yani gülfemin

bende öğle arası cevahire gittim debenhamstan elbise aldım yasoşa
doğum günü için çok renkli bişi. çingene gibi olacak ama hoşuma o gitti. dön dön zor beğendim valla. kaç kere karar değiştirdim...

Kızlarrrr sonunda bende sizden oldum )
LCW sitesinden alışveriş yaptım % 10 da indirim varmış bir tshirt aldım esprili bir eşofman altı hamişlere göre alp de bir eşofman altı inş.pişman olmam
Mağazada ki fiyattan % 10 az sonuçta....

Sevgi LCW nin internet sitesinden alışveriş yapılabiliyor muymuş?Güle güle kullanın,inş içine siner.
Senin bana gönderdiğin fotoğrafta Alp in yüzü küçük.İstersen daha yakın plan ,yüzünün büyük olduğu bir resim yolla.Çerçevede çok minik kalacak çünkü.

Canım yeni açılmış o yüzden % 10 indirim yapıyorlarmış....
Akşam evden bakayım ama pek yakın plan resmi yok poz vermez kendisi genelde.... Sen faceden baksana seçimin iyi belki benim atladığım bir resmini görürsün cnm..

selin güzel elbiseler varmı bende gideyim d.günü için oradan alayım diyordum ama hala fırsat bulamadım

lc nin internet satışı olduğunu bilmiyordum
bende bakayım günlük kullanım için iyi oluyor lc fiyatları da diğer yerlere göre epey uygun

Bana da diğer topicden söylediler cnm mağazada beden kalmamıştı hamilelik eşofmanı aldım eğer memnun kalırsam devam ederim bir gelsin bakalım 50 TL üzerine de kargo almıyor...
Siz nasıl oldunuz canım hepiniz düzeldiniz mi ??

Selam
Sultancım çok sevindim keremin iyi olmasına. anlattıklarına içim gitti benim de. sen ne hale geldin kim bilir. neyse ki atlattınız. bu işi en iyisi yenidoğan döneminde halletmek gerek sanırım
sevgicim güle güle kullan aldıklarını inşallah sorun yaşamazsın. ben de bi bakayım bari
selincim siz de güle güle kullanın elbisenizi. debenhams tan ben de beğenmiştim geçen sezonun ürünüydü. sonra almaya gidene kadar beden kalmamıştı. bu sezondan da bişey beğenemiştim. ama yeniler gelmiştir kesin. baya oldu ben bakalı

sağol canım
iyi sayılırız melisin salya sümüklerini saymazsak
bu arada nerden söledin yahu gene elim durmadı aldım bişeyler :))

yasemin,demir,sevgi herkes güle güle giysin aldıklarını...
esen keşke sende gelseydin..ama geç kalmış sayılmazsın zorla sende şartları gelebilirsin belki cnm..
melek sende gelirken fazla eşya falan getirme bez ıslak mendil vs. bizden kullanırsın taşıma o kadar yol..kıyafet bile olur elanın mavi eşofmanı falan da var :))

temizlik yapanlar da güle güle kirlensin tabi bende :)) bi tek yarına banyo kaldı..ee geze geze temizlik yaparsan böyle uzun sürer :)
elanın da kıyafet işi tamam..cuma ikramları yapıcam..süslerimizde var geçen seneden bol bol bi tek balon alıcam o kadar..cmrtsi öğleden sonra yapıcaz doğum gününü..bu arada etek giydirmeyi başardım çook mutluyum :)))

iyi akşmlar kızlar

bugün demir pek bi eğlendi
çıktık gezdik mc e gittik patates yedi
ordan bi ark.ın lokantası var oraya gittik enginar aldım hayatımda ilk defa yedim çok güzelmiş
çokda faydalıymış

bide kendime pijama takımı aldım hastane için
bide gecelik tarzı bişey alıcam tamamdır

demir şuanda kaydıraktan enteresan hareketlerle kayıyo başına bişey gelecek ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…