AliyeCim çok güzel eminim Selenin fotosuyla beraber şahane olacak
selin of bende senın gibiydim anneyle kuzusunun arasında farklı bi bag ooo dedıgın gibi meme emerken hıuzurlu oluyor o emişmeler ah ahhh gecicek ilerıde daha zor olucak inan buna emdi zaten aldı vitamınını
kendini büyüdü sıpa dıye teselli etttttttttt
bende senı ibiydim heryere sarıyordum tai bu aradada
topitop sakız gibi seyler al sevınsın kuzu
hadi ya inş. üdahaleye gerek kalmazSultannnn yeni okudum bitanem ya kusura bakma inşallah yarın su gibi akıp gider kolayca sünnet olur yakışıklı kuzum tam anlamıyla erkek olur. Sen güzel şeyler düşün Allah kötü şeylerden korusun bitanem hemencecik geçecek pıt diye.
Ben de söylemedim kimseye ama kızımda bir de vajen darlığı varmış nisanda çocuk cerrahı karar verecek operasyon olabilir düşün bi de Melek 2 aylık olacak o zaman ve operasyon geçirebilir. neyse güzel şeyler düşünelim dua edicem size bu akşam.
benim yengemi bayıltmadan yapmışlar ilk kürtajı ilk çocuğu diyemerhabalar
sultancım yarın bizleri zor bir gün bekliyor.su gibi aksın geçsin inşallah.benimde kürtaj olup olmamasına yarın karar verilecek.
ben kendi kendine düşsün diye bekleyemicem sanırım bir an önce iyileşmek istiyorum kanama ve ağrıdan bıktım
kürtaj bayıltarak mı yapılıyor acaba ben bayıltılmak istiyorum
son günlerde o kadar sıkıntı çektim ki 3 4 günde bir kontrol hep alttan muayene...
çok korkuyorum bayıltmadan yapacak diye
foto isterikAaaa söylemeyi unuttum,ben saçlarımı kestirdim.Hem de baya kısa
sizde birçırpıda sorunsuz atlatırsınız inş. bu dönemi cnmkızlar ya ben depresyona girdim galiba herşeye kafam bozuluyor
memeden kesme depresyonu var mı hormanal bişi mi acaba. başka bi probelemim yok çok şükür tek farklılık memeden kesilme ona fatura çıkardım ben de...
Ohh hadi bakalım kurtulmuş Kerem......sıkıntısız bi gece geçirsin inşallah.......
Selincim ben bıraktıralı 2 hafta oldu......hissettiklerini hala yaşıyorum....kıyamayıp veriyim diyorum sonra daha zor olur.....bırakmışken kalsın diye vazgeçiyorum....daha dün gece ağlayarak kalktı gene çocuğun çok içine oturdu memeyi bırakma işi.......anne meme buraya deyip ağzını gösteriyo......
üzülüyorum ama .......off işte sıkıntılı çok.......karşılıklı zor bu iş..........Allah hepimize kolaylık versin..........
herkese iyi geceler.........
melekk kız bize gelmedin taa aydınlara gidiyorsun demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?