selammm teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için.
Buraya yazarken bir taraftan da Sultanı aradım ama açmadı,inşallah iyilerdir.Aklıma geldikçe ben bile heyecanlanıyorum.
Sevgi,fotoğraf seçip gönder o zaman bana,hemen gidip siparişi verelim.Sen sadece o çerçeveyi keseye konulsun mu istiyorsun?Aslında Melek de kendininkini koysa buraya,ona da bakarsın.Meleeeeeeeeeeeeeeekkkkkkk duydun muuu)
Ya Melek senin çerçevelerin arkasındaki ayakalr kırılmış mıı?eltiminkiler kırılmış da,nasıl olduysa.Onalrınkiler hem de bizimki gibi kutunun da içindeydi.Kolisini de kargodaki kız iyice küçültmüştü,tam minik kutuların boyunda.Ben eltimin kardeşine göndermiştim ankaraya ,o da almanya ya elinde götürmüş .Seninkilere birşey olmadıysa onunkilere de olmaması lazım.
Aliyecim ne demek,yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Sehercim sen de buzlu böreği sormuşsun.Sigara böreğini sarıyoruz ya,onu 2 kat yufkaya sarıyorsun,yufkanın arasına eritilmiş sanayağ sürüyorsun.Ben onu buzlu buzluyken hemen atıyorum yine hiç çözdürmeden.O da çıtır çıtır bir börek oluyor.
Sevgi özel mesaj gönderdim.
selincim eger bende memeden kesmeye baslasam ben girerim kesin depresyona
daha ne olsun
hayatımın olayı
annem artık bırakın diyor
bende bana zararı yok kı devam edeyım istiyorum
herkes artık ayırman daha zor olur bıran önce bırak diyor
ama kıyamam kı
o anlar bizim için cok özel
demirişko e ben
içimden bi ses birazdaha dayan demir zaten rıskı bitince kendiliğinden bırakacak diyo
Rabbime bıraktım bende
ay kıyamam ya, zor bi dönem gerçekten selincim. senin de moral bozukluğun ondan dır canımöle mutlu oluyordu ki emerken
türlü cilveler yapıyordu bana(
off
şimdi meme deyip dudak büzüyor ağlamadan oyalıcak bişiler yapıyorum(
bravo melek taktir ediyorum bu çabanı. hayırlısıyla kolayca gider gelirsin inşallh. güzel bi buluşma olucak emin ol!elif saclarını gülegüle kullan canım
keremıtoda iyiymiş şükür erkek oldu erkekkkkkkkkkkkkk
nereden hangi sıteden eklicem en resım söyleyınbakalımmmmmmmm
bende egeyyı eltıme bırakıp urlaya gıttım çarsıda işlerım vardı onları hallettım
şimdide oglum abla ve agbımlerıyle dışarıda top oynuyor tam bi canavarrrrrrrr
allah nasip ederse önümüzdeki hafta salı yada carsamba denizede uyarsa aydına gıdıcem şirvanda orada
bugun biletlerede baktım saat kaclarda var dıye dırek urladan yok servısle garaja gıdıcem ordanda aydına bakalımmm
nasıl olcak.......
galiba ben de buzlu böregi sormuştum. bi de onun banyolu versiyonu vardı sanırım. seninki ondan mı acaba dedim. böyle 2 kat yufkayı sigara böreğinden biraz daha geniş sarıp önce suya batırıyosun sonra 1 gece bekletiyosun dolapta ya da buzlukta,selammm teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için.
Buraya yazarken bir taraftan da Sultanı aradım ama açmadı,inşallah iyilerdir.Aklıma geldikçe ben bile heyecanlanıyorum.
Sevgi,fotoğraf seçip gönder o zaman bana,hemen gidip siparişi verelim.Sen sadece o çerçeveyi keseye konulsun mu istiyorsun?Aslında Melek de kendininkini koysa buraya,ona da bakarsın.Meleeeeeeeeeeeeeeekkkkkkk duydun muuu)
Ya Melek senin çerçevelerin arkasındaki ayakalr kırılmış mıı?eltiminkiler kırılmış da,nasıl olduysa.Onalrınkiler hem de bizimki gibi kutunun da içindeydi.Kolisini de kargodaki kız iyice küçültmüştü,tam minik kutuların boyunda.Ben eltimin kardeşine göndermiştim ankaraya ,o da almanya ya elinde götürmüş .Seninkilere birşey olmadıysa onunkilere de olmaması lazım.
Aliyecim ne demek,yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Sehercim sen de buzlu böreği sormuşsun.Sigara böreğini sarıyoruz ya,onu 2 kat yufkaya sarıyorsun,yufkanın arasına eritilmiş sanayağ sürüyorsun.Ben onu buzlu buzluyken hemen atıyorum yine hiç çözdürmeden.O da çıtır çıtır bir börek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?