Yakışır ela' ya bizimki de direksiyonu çeviriyor ama bizim boyumuz kısa bacaklarımız daha yetişmiyor pek de sevdiği söylenemez ..günaydın..
ooh ooh herkes gezmiş eğlenmiş ne güzel..
doğum günleride güzel geçmiş..
bu hafta da çok güzel geçsin hepimizin umarım..
elif seni okurken kendim yazıyomuşum gibi geliyo en çok senle ben takıyoruz bu çocukların uykusunu yaa ne zaman kurtulucaz ya da rahatlıcaz bilmiyom valla..
biz de kuşadasındaydık hava çok güzeldi..ela pembe bisiklet alcaz diye tutturdu arda vardı o biniyo bizimkide istiyo tabi..aradık ama daha fazla model çıkmamış bulmamadık..nasıl alıcaz 3 tekerlekli arkadan kontrollü olanlardan di mi..ama belden kemere ve ayaklığa gerek yok..sanırım onlarsızda satılıyo..pedalı çevirebilse bile bu yaz direksiyonu kontrol edemeyeceği için yine benim yönlendirmem lazım di mi..
Teşekkür ederim cnm ama çok yorulmuşuz valla uykum çook var...Sevgi siz de atlatmışınız ne güzel....sevindim güzel geçtiğine.........
yuhh melek ne pahalıymış orda yaa ben 2 sene önce gen.bölgeyi 250 ye yaptırıyodum şimdi aynı yerdeki dr.lar ortaklıktan ayrılmış müşteri kazanmak için gen. 75 koltuk altı 35 bıyık 10 tl.den yapıyolar hepiniz gelin burda yaptırın hem gezmiş olursunuztam fıyatı belli degıl yarı kesin ögrenırım
ama özel bölge ve koltuk altı 1100 civarı sanırım
sadece koltuk altı 350 tl demiş arkadaşa bakalım bana ne dıyecekler o 4. senasa gidiyor sonra ta eylülde gıdecek sanırım
bende o giderken gideyımde ögreneyım ddimmmmmmm
tugba hiç iyi yapmuyoruz aslında her istedıklerını yapmakla aglasın diyorum bazen kıyamıyorum ama bundan sonra biraz daha taviz vermeden yapacagım her bereye gıdersek enbasiti bi market yada pazar hemen bişeye saldırıyor tamam dıorum alalım ama iyi yapmıyorumm bundan sonra her istedıgı olmayacakk aglamayı koz olarak kullanıyorlar
bilsin artık her agladıgımda annem bunu yapmıyacak dıyeeeeeeeee
evet seninkini biliyodum zaten sevgicim maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş.Çocuklar felaket zaten, ah aha keşke bizde orada olsaydık evet oranın parkı çok güzel ALpde gitmişti şuna buna bindim diyordu) Seneye bende alırım o T-shirtlerden :)))
Birisi de benim GülşenCimmmmm
Selen'in yeni yaşı kutlu olsun bizde dün kutladık...
Gelelim bizim doğum günümüze Alp' de bütün çocuklarımız gibi pastayı parmakladı, birsürü hediyelerimiz geldi gelenler birde kızımıza da getirmişler, kızımızın da artık herşeyi hazır daha giysi filan almayacam....
Bizim ikizler felaketti Alp biraz huysuzluk yaptı sanki biz deplasmanda gibiyiz diğer çocuklar oynuyo o kucaklarda çok yorulduk annemle ama çok güzeldi herşey,
Elif herkes süslere bayıldı çok teşekkür ederim tekrardan....
nasıı yaa bizim niye haberimiz yok 2 yaş kontrolüne gitmedik ondanmı dr.söylemedi acaba..ne aşısı deniz kendimi cahil anneler gibi hissettimhaa bu arada aşısını oldu ela cmrtsi...
olmayanları bilgilendireyim ateş yapmadı..çocuklarda büyüdü daha dirençliler ondan sanırım..
tam 6 ay sonra bi daha olacakmış..
6 aydan bi gün önce gelsen yapamam dedi dr öyleymiş sürenin tam dolması gerekiyomuş
27 tl ye aldık..çok ince zaten şırıngası iğnenin..bacaktan yaptı..fazla ağlamadı ela..bi yatırınca bağırdı bi iğne girerken ama 3 sn sürdü yani..allahtan dr da çok hızlı bizim çocuk ağlamasın rahat olsun diye yapmadığı kalmıyo adamın :))
Bence çalışma Aliye, Alp Demir sabah gene anne gitme
sen işe gitme nolur diyor dedim 2 aycık kaldı sonra hep beraber olucaz diyorum :-((
sen nasılsa 2.yi yapacaksın niye seleni mahrum ediyorsun ki ihtiyacın yoksa
hani ikinciyi yapmasan derim çalış ama onda zaten bırakmak zorunda kalacaksın
GülşenCim ne güzel eğlenmişsiniz...
2.yaş aşısı hepatit a sanırım bende ctesi götürücem Alp Demiri kendim de şeker yüklemesi yaptırıcam artık hayırlısı inş.bu sefer şeker çıkmaz bende
sevgicim duygularıma tercüman oldun. benim çalışmamın 1-2 farklı sebebi vardı ama bana iyi bi deneme oldu bu. kpss ye falan girdim ya çalışmak için artık ona başvurmayı bile düşünmüyorum.
zor oluyo çocukla. bi de 2. yi düşünüyorum zaten en fazla bi sene sonra.
bu kadar ayrı kalmamıza da gerek yok. yani çok şükür öyle bi ihtiyacım yok. büyük ihtimal tatil dönüşü çalışmıcam.
ben de diyorum kendi kendime bi daha selen 2 yaşında olucak mı.ne için bu kadar ayrı kalıyım
çalışanlar beni yanlış anlamasın nolur. selen şu anda 4-5 gün hiç görüşmeden yazlıkta kalmak zorunda olduğu için böyle söylüyorum. ist da olsa daha farklı olurdu tabi
canım öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun ... bol kazançlar...uzun bi ardan sonra merhaba kızlar
yeni işimizi açtık 2 ay falan oldu.yoğunluğumuz çok.kereme babaannesi bakıyor.şimdi daha iyi anladım valla çalışan anneleri.çok özlüyorum oğluşumu.
müge ve sevgi gözünüz aydın şimdi gördüm kızlar geliyomuş.
denizcim keremin bisikleti var.çok güzel kullanıyor manevraları falan süper.ama pedalını çevirmiyor.ayaklarıyla kendi götürüyor.taş devrindeki gibi :)) bikaç kere pedalı göstermey çalıştık ama istemiyor
devrimcim geçmiş olsun.. bendede bir kırgınlık var ama ayaktayım yatamıyorum...Günaydın
Sehercim sana da geçmiş olsun....alerji de kötü bi şey ......
Maşallah Demir e ne güzel yemiş.....benim sıpa bi ara 3-4 tane yiyodu şimdilerde yemiyo.......
herkesler gezmiş ne güzel.....................
ben de toparlanmadım ama biraz daha iyiyim..ben uzandıkça oğlum oyun oynuyoruz zannediyo....gelip üstümde zıplıyo : )
hoşgeldin zeynep........
allah kavuştursun canım...selam
çok şükür girebildim
1 haftadır şirketteki bilgisayarda sorun vardı bazı sitelere giremiyodum
şimdi yine deniyim dedim. uyarılara dikkat ettim. bi ayarlar yaptım oldu valla. çok sevindim. yine burdayım çok şükür.
ne var ne yok 1 haftadır. herşey yolundadır inşallah
ben dün seleni yazlıkta bırakıp geldim. deneme sürecindeyiz. hoşuna giderse orda kalmak kalıcak. sorun olursa çalışmıcam evde kalıcaz kızımla. bakalım. bırakırken yine içim çok kötü oldu ama.
aslında kalmasında sorun çıkmasa bile bırakmıcam sanırım. 14 mayısta tatile gidiyoruz. o zamana kadar buradaki işleri bitiricem tatil dönüşü de büyük ihtima çalışmıcam.
inş bişey çıkmaz canımGülşenCim ne güzel eğlenmişsiniz...
2.yaş aşısı hepatit a sanırım bende ctesi götürücem Alp Demiri kendim de şeker yüklemesi yaptırıcam artık hayırlısı inş.bu sefer şeker çıkmaz bende
aynen katılıyorum aliyecim..yeni bebekle zaten bölünücek çalışma hayatın daha sonra ikisinide büyütüp başlarsın inş. s.paktunanın bi yazısında 2.5 3 yaş arasının anneye en çok bağlanma dönemi olduğunu okumuştum..umutun her geçengün daha fazla bağlandığını hissediyorum haftada 1-2 gün ayrı kalıyoruz bizde ama çok etkileniyo kuzumm alışmadığı için
Günaydın
Sehercim sana da geçmiş olsun....alerji de kötü bi şey ......
Maşallah Demir e ne güzel yemiş.....benim sıpa bi ara 3-4 tane yiyodu şimdilerde yemiyo.......
herkesler gezmiş ne güzel.....................
ben de toparlanmadım ama biraz daha iyiyim..ben uzandıkça oğlum oyun oynuyoruz zannediyo....gelip üstümde zıplıyo : )
hoşgeldin zeynep........
sağol şirvancım.aminn :))
aliye bence de çalışma.1 sene sonra 2. yide düşünüyosunuz madem.
bizim işyerimiz çok yakın.keremi sık sık görüyorum babaanesi getiriyor ben de gidiyorum arada .
ama 2 ay çok yoğundu sabah 9 akşam 8 gibi çalıştım.çok zordu ayrılık
2 yaş aşısını geçen hafta oldu kerem.aşıda değilde muayene sırasında çok ağladı.doktorunu görünce başlıyor zaten ağlamya.bebekken hiç ağlamzdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?