2009 Nisan Anneleri

bizde geçen çarşamba olduk.. barandan dr. görünce başlıyor mızmızlanmaya ...
kucağımda muayene oluyor durmuyor...

Şirvanım hoşgeldin, inş.gidersin sende tatile biz gidemiyoruz bu sene :2:
Zeyno hayırlısı olsun cnm işiniz atlamışım ben,

hoşbulduk canım...
valla iki çoçukla zor anacım ..
süper anne olmak zor esasında herşeyi ben yapım dersen .. benim gibi olursun...

mesela c.tesi çıldırdım resmen..
akşam üstü dışarı çıkalım hem baranı bir parka götürür ordan da bişeyler yer geliriz dedik..
eşofmanları çektik . burak kudurdu.. nasıl ağlıyor delirdim resmen .. .
bu sefer bende sinirden ağlamaya başladım.. ,
dedim ben hiç bir yere gitmiyorum.. bana gezmek haram .
sen al baranı çık biraz dolaşın gelin dedim ..
bende burağı sallayarak uyuttum..
adamın uykusu gelince kıyamet kopuyor.. neyse uyudu... baranlarda gitti..
eee dedim bari bir çay içim.. demleme değil heee sallama....
benim küçük sıpam uyandı.. çay da yalan oldu dışarı çıkıp hava almam da..
artık havayı bol bol terasda alıcam...bu yaz...

geçen gün kardeşimdeyiz

baranı ve yiğenim emiri alıp avm deki oyun merkezine götürelim dedim.(kardeşim evi yakın avmye)

burağıda anneme buraktık ... 2 saat içinde gelicez diye..

orda barana o kadar üzüldüm ki ..
bütün çoçuklar dışarda ben oğlumu burak yüzünden eve kapatıyorum ..
bir parka bile götürmüyorum diye.. ,
halbuki sağ sütünü bırak annene burağa git. yok. .yazık tır bebeğe diye.. ,
süper anne olmak zorundayım ya.. halbuki öyle değil işte..
insanlar emziriyor.. veriyor başkasına bak susutur altını değiştir.
ben yanımda biri varken bile altını da ben değiştiriyorum. yediriyrom..
ama ben yıpranıyorum...

amannnn zor gerçketen bende her girdiğimde dert yanıyorum..
şimdi millet diyecek doğurmasaydın diye...

hayırlı olsun canım yeni işiniz. özleniyolar canım ya. böyle zorunlu ayrılıklarda daha çok özleniyolar

melek ve tuğba bencede yaptırın lazer.daha öncede yazmıştım.ben çok memnun kaldım valla
rahatlık
ben de yaptırıyorum sadece alt bacak. kampanyadan almıştım. ama benimki IPL yani tamamen bitirmiyo. çok azaldı ama bırakırsam yine çıkacak
devrimcim sana da geçmiş olsun. geçmişe bakamadım çok ama rahatsızdın sanırım
selene de aldı anneanneleri doğumgünü hediyesi ama 2 tekerlekli olandan. evde kullanıyo şimdilik daha çözemedi mekanızmayı o da
kolay gelsin canım. iyi gezmeler
umut mutlu olmuş baya demek. nerden taktı böyle kepçeye falan.
insan mutlu oluyo tabi bu kötü havalardan sonra onların dışarıda koşturmalarına. bi de her yer yemyeşil şimdi çok güzel
2 çocukla çalışmayı hayal bile edemiyorum gülşencim. bu defter kapandı gibi. yani böyle olucağını tahmin etmezdim ama evde çocuklarımla birlikte vakit geçirmeyi tercih edicem sanırım ileride de. çok farklı bi duyguymuş annelik. sonsuz fedakarlık yapıyosun.
etkileniyorlar canım alışık olmadıkları için. selen 2 senedir benimleydi. 1.5 aydır çalışıyorum ancak alıştı. bazen yine sabah anne gitme diyodu.
amin sirvancım ya. akşam gelirken ben de eşime diyorum şimdi eve gidicez selen yok. insanın hayatını nasıl da değiştiriyolar. Allah eksikliklerini göstermesin.
biz sezonu açıyoruz canım da havalar açamadı bi türlü.
napalım canım ya benim de eşimin deşarj yöntemi bu. benim de işime geliyo tabi.
inşallah gidersin canım. hatta bekleme eşini git kesin annenle. ama eşinle de gidersiniz inşallah
maşallahın var mı yine ayrıca, yemeğini de yapmımşsın süpersin
2.5 -3 yaş arasımı.
baran 1 yaşından beri bir sülük .. anne anne diye ağlayan bir tip...
2.5 -3 yaş arasını düşünemiyorum..

evet hep düşkünler bizimkiler sürekli bizimle oldukları için herhalde. daha fazla bağlanma durumunu ben de düşünemiyorum

şirvan zeynep hoşgeld,niz kızlar ..

doğum gunlerıde güzel geçmiş sevindim hadi sizde atlattınız sevgi ..

aliye bizde dün eşimle gece 2 ye kadar tatil için otel baktık yurtdışı iptal oldu ben istemediğim i,çin kızımı bırakamam 1 hafta seneye ecem büyürse hep birlikte giderz inşallahh:))bizım otel ya voyage sorgun yada sueno olucak ben sueno istıyorum altay sibel can ebru gundes tam denk gelıyor bizim tarihlere bakalım eşim bugun otelle görüşüp son kararı vericek temmuz gelsin biran evvellllllll:))))

zeynep sizinde yeni işiniz hayırlı olsun cnım

Son düzenleme:
bi kaç yıl sonra baran kocaman abi olucak burakta bizimkilerin şimdiki hali gibi laftan anlamaya başlıycak sende sonra boll bolll gezersinn çayda içersin şirvann demleme hemdeeD

şirvan bence bu kadar üstüne düşme canım ya kendine yaparsın bırak bakarlar bence önemli olan şu anda baran dediğin gibi sağ sütünü bırak neticesinde bakacak insan senin annen yavrucum bişey olsa zaten ararlar böyle yaparsan burakta baran gibi sürekli eteğinde olur daha çok bunalrsın ben mesela ecemi haftada 1 kez bırakıyordum hem ben dinlenıp hem ona değişiklik oluyordu gerçekten 2 saat bile insana o kadar iyi gelıyorki ..

oh gezin valla tuğbiş bizim yerimizede...
öyle tabi şirvan bazen diyorum tam rahat dönemimize girmiştik ama vardır bunda da bir hayır sonuçta planlı programlı yapmadık ki inş.benim ikinci uslu olur diye ümit ediyorum sonra da abisinden ne gördük ki diyorum )
Biz Alp den alışığız hala mızmız senin baran usluydu ya ondan daha zor geliyor sanırım

ne güzel zeynepçim yakınmış işyeriniz. ben de 9 da bırakıyodum sabah akşam 8 de de evde oluyodum.şimdi tamamen ayrıyız cumaya kadar ama belki çarşamba gideriz.110 km çünkü yazlık.
selen de çok ağlıyo dr da.

ay kıyamam ben ona. tabi ya bunaltmadıkları zaman o karşılıksız çıkarsız sevgileri sevgi gösterileri insanı çok mutlu ediyo.

canım benim ya. niye öyle diyelim.
çok zor bir süreç olduğunu hepiniz biliyoruz. mutlaka sen de biraz yıpranıcaksın. arada biraz baranı biraz burağı ihmal ediceksin, yani birini bırakıp diğerini çıkarıcaksın. bunları yaparsan kendini suçlu hissetme. ikisi için de gerekli çünkü. sen de en az şekilde yıpranarak atlatıcaksın bu dönemi inşallah.
bikaç ay sonra baranı yollarsın zaten yarım gün okula

ben selen için bikaç yer dolaştım bu arada eylülde başlamak üzere. bazı yerler yarım gün tam gün bile alıyo.
ama ben bahçeşehir kolejinin 2 saatlik oyun grubuna götürücem sanırım. yarım gün falan uzun geliyo şimdiden. gerçi 2.5 yaşında olucak eylülde ama yine de küçük geliyo gözüme
rakamlar da baya uçmuş bu arada

baran kalkmak üzere .. aniden gidersem kusura bakmayın artıkın..
,içini döktü kaçtı gitti gibi olmasın şimdi....

inşallah bakalım sevgi bir aksilik olmazda giderız bu sene tatil daha keyifli olucak bence artık iyice büyüdüler herşeyin farkındalar ..

aliye evet canım bende burda doğa kolejıyle görüştüm haftada 3 gün oyun grubu senelik 7 milyar falan

doğru karar bence tuğba. bilmiyorum yani ben de bırakamam gibi geliyo 1 hafta. onla da zor olur. onsuz da zehir ederim kendime.
sueno da konser olayı güzel bence. sorguna da biliyosun biz gittik tavsiye ederim. türkleri el üstünde tutuyolar valla.
biz de mayısta voyage beleğe gidiyoruz bu sene bakalım nasıl olacak

ben de görüştüm doğayla. 3-7 yaş arası 2009 almıyoruz dediler. ama belki oyun grubu olarak algılamamışlardır tel de gidip görüşmek lazım
beşiktaş koleji de 5 yarım gün 7 bin tl küsür dü. bahçeşehir e 3 gün 2 saat götürücem 2 bin tl senelik. ilk sene bu şekilde daha iyi olur alışması için de diye düşünüyorum.

baran kalkmak üzere .. aniden gidersem kusura bakmayın artıkın..
,içini döktü kaçtı gitti gibi olmasın şimdi....
yok canım sen de. bu kadar cık zamanını bize ayırdığın için teşekkür ederiz ayrıca.

giderin seneye yurt dışına elinde küçük bir bebekle..
sende tatile git gelde hamile kal artık :)))
hatta tatil bebesi olsun...

bi kaç yıl sonra baran kocaman abi olucak burakta bizimkilerin şimdiki hali gibi laftan anlamaya başlıycak sende sonra boll bolll gezersinn çayda içersin şirvann demleme hemdeeD
işte bu yaaa.. burda küçük bir tebessüm bile insana moral veriyor...

yok diyorum artık.. c.tesi gecesi baranı dedesine bırakıcam .. en azından c.tesi gecesi dışarı çıkım diye.. ama bu seferde pazar günü babasıyla kahvaltı yapsın istiyorum..
aman ben biraz manyağım bu konuda .. diyorum ya süper anne olucam yaa..
yakında süper yerine deli anne olucam ...

şaka bir yana da baranı dedesine -- burağıda anneme bırakıp gece bir kaç saatte olsa eşimle yanlız geziecem ..
adamla resmen uzaklaştık.. kardeş gibi yaşıyoruz bu aralar;

olabilir canım .. 1 yaşına kadar baranın varlığı yokluğu belli değildi. .. ne olduysa 1 yaşından sonra oldu sıpaya...

canım bu yarımgün oyun gurupları saat kaçta oluyor..
sabahtan sa benim fazla işime gelmez. .. gibi.. benim niyetim öğlen vermek bende burakla gezmek..
şuaraya bak aklım fikrim gezmede amma sürtük bir karıyım ..
markete bile gidemiyorum bu sıralar..
gezmekten kastım . markat olur , kuaför olur .. pazar olur nebilim işte anlayın ....

birde fiyatlar nasıldı..pahalı demişsin..

siz doğaya yazdırın .. ilyas amcalarından bir takım kıyafet hediye..
tabii bu sene ana grubu kıyafeti yapıyorlarsa...

bence çok uygun aliye fiyatı ya fiyattan ziyade sen şu anda çalışıyorsun geçen gün güne gittim anaokulu öğretmeni bayan kendisi ona sordum bu sene için ecemi vereyimmi diye açtı ağzını yumdu gözünü valla:))evde otur çocuğu gönder falan diye,kısmet bakalım
çalışan annelerın mecbur ama ecem henüz tam olarak konusamıyor tuvalet eğitimi desen henüz başlamadım evlat ne kadar zor ya dimi şimdiden okul araştırmaya başladım eşimde diyor daha dur 2 sene var ama işte onlar için herşeyin en iyisi olsun istıyor ınsan

şirvan gıcık karı hemen lafıda sokmuş bak.))çalışıyoruz kızım olmuyor işte 5 ay oldu korunmuyorum şaka maka eşimde dıyor temmuzda klıcaksın buda nisanda olucak görürüsun bak dıye hayırlısı ya ama bende istıyorum artık 2.bebeği allahım hayırlı zamanda hayırlısını versın ne dıyeyım ..

zaten doğa kolejıne verırsem ilyas amcasını arıycam benımde aklıma o geldi dırek indirim neyim yaptırırz:))

dışarıda hava süper komşum hadi gidelim dedi tam ecemin uyku saati çıkmayayım dedım yemeklerimide yaptım ecem uyansın karnını doyurayımda dışarı çıkarayım kuzumu bari çocuk habire attiii anne diye ağlıo iyice sıkıldı çocuklar valla

zaten başka zaman arama indirim de ara...
insan güzel bir yemek hazırlarda buyrun gelin bir yemeğe der... ,orda da lafı açar... bu işleri ben mi öğreticem... allah allah...

şaka bir yanada sen niye hamile kalamdın bakım hala... amma beceriksiz çıktın hee...
şu sıgarayı bırak önce bir de güzel bir yaz tatili geçir ondan sonrara gelir allahın izniye..
gelmezsede seni hocalara - üfürükçülere götürürüz bunun çoçuğu olmuyor.. ,ilki bir kazaydı nasıl oldu bizde anlamadık falan deriz...

güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar.

okul işini bende düşünüyorum. birsürü okul var. ama iyi araştırmak lazım,bizim bu iş olunca bende düşündüm göndersem mi diye ama daha küçük olduğunu düşünüyorum.
şimdilik böyle devam etsin bakalım.

tuğbacım dediğin gibi hayırlı zamanda gelir bebiş

çoçuklarda uyunmadı .. gerçi burağı devamlı sallıyorum .. oynamaya başlayınca ..

uyusam hemen kalkarlardı... olsun burasıda iyi geldi.. yemek te yemedim ama neyse...
zaten seherin doğum günü menüsünü facede görünce bir hoş oldum ama ....
yaaaa bir günde bu karıya gidelim çok güzel şeyler yapıyor..
karnımız doyar... (ben zaten devamlı aç bir tip)

hep gidiyorum bizim beceriksizlere kayınvalidelerine yaptırıp getiriyorlar ben yaptım diye :))))

Son düzenleme:

haklısın valla az önce hadi bursaya atla gel yzdım sildim şimdi dedım bu burda gezemıyorum sana nasıl geleyım yazar kesin diye daha 2 sene var ecem için 2 sene sonra ararım çağarırım he he :))
her zaman tatlım şaka bir yana biliyorsun davete gerek yok arayıp gelıyoruz demen yeterli

bebek konusuna gelınce valla sigaranın tabiyki etkisi var bıluyorum ama hamile kalmadan bırakamam olmazsa artık kaplıucalara hamamlara falan giderız ne yapalım sizin formalarıda giydim ama :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…