2009 Nisan Anneleri

bırak bırak canım. çok iyi gelicek bak görürsün. arada yap böyle bak tahammülün de artıcak herşeye

canımcım benim baktıklarım sabahtan yarım gün. öğleden sonra tam güne giriyo. ama vardır bence öğlen başlayan yerler. araştırmak lazım
doğa nın şu anda bize en yakın topkapı var. internette fiyatlar var zaten. indirimli kayıt şu anda 11500 dü sanırım. sizin oralarda değişiyo fiyatlar. beykoz 13.500 mesela.
bi de işin garibi ilköğretim liseyle falan aralarda 1000 tl fark var. okul öncesi için çok gibi. ama doğanın konsepti tartışılmaz tabi ayrı bi dünya o.
siz doğaya yazdırın .. ilyas amcalarından bir takım kıyafet hediye..
tabii bu sene ana grubu kıyafeti yapıyorlarsa...
zaten doğa diyince hemen aklıma geliyosunuz canım:))
yani göndermeyin şimdi mi demek istedi tuğbacım anlamadım canım
evet canım ya daha 2 yaşındalar ama araştırdığımız şeylere bak. ama ben selene yetemediğimi düşünüyorum. ne kadar oyun hamuru resim falan yapsakta her gün aynı şey aynı ev aynı ben. o da sıkılıyo ben de bunalıyorum
haftada 3 gün 2 saat değişiklik olucak tek amacım o bişeyler öğrenmesinden çok.
benim kuzenim de doğa nın koordinatörüyle konuşmuş. en önemli eğitim okul öncesi imkanınızın el verdiğince en iyi yere gönderin. ama ilkokul da iyi bi öğretmene vermeniz en önemlisi devlet okuluna da gidebilir ama öğretmeni iyi araştırın demiş. o mesela ilkokula pilot okullara vermek için uğrasıcam diyo

hayırlısı tuğbacım. vardır zamanı demekki. ben de yapıyodum bu yaz. ama erteledim. seneye bu zamanlar başlıcam çalışmalara kısmetse.
ama selen çok meraklı şu anda. çok seviyo küçük bebekleri.

2 ay önce bi arkadaşım kreş açmış oraya götürdüm umutu haftada bi kaç gün 2 saat düşünüyodum ama bizimki bırakmadıki iki laf bile ettirmedi bende daha fazla korkmasın diye bidah götürmedim çok ağladı kuzucum korktu heralde bir sürü çocukk ..zaten ordada çok bilmiş bi tip vardı daha çok küçük bence diyip durdu bende erteledim o işi bi süreliğine

aaa ne zaman yaptırdım kız kayınvalideme sultanda bir arnavt böreği yaptırdı kız onuda yapmak yer zati bunun ağzına laf vermeyelım birdaha sultiş aklımızda bulunsun başkası yapsada biz yaptık diyelim

evet aliyecim gönderme dedi 2 sene daha sabret dedi ama senin dediğin gibi inssan bazı yerlerde yetemıyor sabahtan beri evden çıkmak istıyor çocuk bunalıyor off çok zor gerçektende karar vermek..

aliye sen niye erteledın canım ben kaçırmısım sanıyorum hayırlısı olsun tabiyki hep öyle dua ediyorum

geçen ilyas gidiyorum geliyomusun dedi..

yok dedim gelmiyorumm.. iki çoçukla yolda zor oluyor diye istemedim. ikiside benim kucağıma gelmek istiyor bende deliriyorum..

bu aarada formayı nerde giydin ..
yoksa tek kale halı saha maçındamı

arkamızdaki binanın dış cephesine mantolama yapıyorlar..
sanki bizim binaya yapıyorlar.
tüm matkap sesleri içerde...

20 gün evde yoktum yapmadılarda... ben evdeyim ya beni beklediler sanki..

bu arada yarından sonra 3 gün annemde kalıcam . .ilyas şehir dışında olacak...
inş. o zamanan kadarda mantolamayıda bitirirler...

ben ecemi bu hafta doğa kolejine götürücektım günüm varmıs unuttum kaldı tabi eşimde ara soyle haftaya ertele dedi ama arıyamadım bakayım yarın arıycam cumartesi için merak edıyorum ne yapıcak

küçük bedeni ben giyicem demedimmi sana fantzi olsun belki tutar dedik ama gol olmadı

bizim balayı otelimiz voyage sorgun du..tavsiye ederim tam çocuklu aileye göre...biz de bu sene botanik otele gidicez...alanya..adı gibi yemyeşil ve içinde lunaparkı var..melis yaşadı bu yaz...yalnız sorgunun plajı çakıl ağırlıklı bu önemli bence...ve deniz hemen derin...

şirvan gelmiş hoşgelmiş...sen bence süperötesi bi annesin..hem 2 bebe büyüt, hem buraya yetiş..daha ne olsun..biz 2 çocukla kafa yerken sen geziyor olacaksın bunları düşün...
tuğba hayırlısı olsun, bebiş sağlıkla gelsinde ne zaman isterse artık...biz de bu ay çalıştık bakalım çarşamba adet günüm normalde...bakalım ne olacak, benim pek umudum yok gerçi ama...hayırlısı işte...

niye gelmedin ya oyalardık burda birdahakine atla gel artık havalarda güzel çok bunaltırlarsa parka çıkarırız

cumartesi ben temizlikle uğraşırken eşim dışarı çıkardı melisi..ikeaya gitmişler, çocuk tiyatrosu,oyuncaklar,iice enerjisini boşaltmış..ben olsam asla durmazdı başlardı mızlamaya...babayla çıkınca duruyor nasıl oluyorsa...dünde arkadaşa kahvaltıya gittik, melisede arkadaş vardı oynadı kudurdu...haftasonu onun açısından verimliydi baya...bende üzülüyorum onu çıkartamayınca..ama ne yapayım okuldan eve gelince halim kalmıyor..bir de parka gitmek neyse de dönüş işkence..gelmek istemiyor..bıraksam sokakta yatacak..ben doğuma kadar hiç girmemiştim eve..sanırım ana karnında alıştı bu kadar gezmeye..ikinciye hamile kalırsam hep evde oturcam ki bu da ev kuşu olsun diye...

ay şirvan çok hoşsun ya. nerden geliyo aklına bu laflar.
bursaya ben de gitmek istiyorum. havalar bi düzelmedi ki prog. yapalım. gideriz birlikte inşallah
diline düşmeyelim şirvanın zaten. bana da bi tek havuçlu cevizli kek biliyo hep onu yapıyo dedi:))
canım ben de o yüzden 3 gün 2 saat göndereyim diyorum. avm lere falan götüreceğime değişik bi ortam olsun. daha fazlasını evet uzmanlar da bu kadar erken önermiyolar. ama okullar da alıyolar anlamadım ben

canım aralarında 3.5-4 yaş olsun istiyorum. o yüzden de seneye nisan mayıstan temmuz agustosa kadar bi zamanda hamile kalmam gerekiyo. böyle cok matematiksel hesaplar yapıyorum. yine de Allah nasıl yazdıysa öyle olur tabi ama benim gönlümden geçen bu. böyle ikisi için de hem şimdi hem ilerde uygun olucak gibi geliyo.en son böyle karar verdim. bu yaz bi gaza gelmezsem tabi:) hayırlısı bakalım
bi de benim kardeşimin olucak şimdi haziran sonu gibi. annemi de çok yormayalım.araya 1 sene koyalım dedim:))

canım beykoz kampüsü ayrı bir yer ... vaktiniz olduğunda dolaşmaya gidin. polenezköy yolu üzerinde...
dışardan alıyorlarmı bilmiyorum ama.. okulu gezmez istyorz falan diye kılıfına uyduursunuz..
yada bir hafta sonu telefonlaşıp orda buluşurz eşlerle birlikte.. hem tanışmışta olurlar...

bizde pazar günü havalar iyi olsunda baranı götürmek istiyorz.. yeşilin ortasında .. hayavanat bahçesini dolansın.. midillilere binsin istiyorz.. ama .. havalar ...

yok kız şaka yapıyorum.. hem kayınvalidesinin ellerine sağlık çok güzel yapıyor..

güzelim biz bile bunalıyoruz onlarmı bunalmasın .. haklılar.. enerjilerini bir şekilde atmaları lazım ..

şirvan şu tickerını değiştir anacım..54 haftalık hamiş görünüyon...

biliyorum cnım benim artık burda herkez herkezi biliyor iyki geldin valla çok güldüm şirvan:)
aliye gelin valla beklerim hepinizi bu arada hakkınızda hayırlısı olsun canım hepimizin gönlüne göre versin rabbim
deryacım sizinde hakkınzda hayırlısı olsun canım

neyse kızlr size doyum olmuyor ben cıkıorum bırazdan ecem uyanır yemeğini hazırlıyım sonrada dışarı çıkalım öpuyorum hepinizi..

Anca okudum şirvanın geldiği nasıl da belli sflar uçmuş....
Şirvan bu sefer bana gelecektiniz havalar ısınsın biraz daha beklerim,
valla doğum gününde annemle 8 çeşit yapmışız o kadar olmaz ama aç göndermem sanırım )

hoşbulduk.. bu araada sen de hoş gelmişsin....

düşünüyoruz da melis tedaviyle oldu yazın 2.ye hamile kaldım kendiliğnden o da düştü..bakalım bu sefer ne olacak, bir yanım çok istiyor2.yi bir yanımda manyakmısın otur işte diyor...:18:
hayırlısı canım...

şirvan şu tickerını değiştir anacım..54 haftalık hamiş görünüyon...
bir bilsem değiştirmeyi sultan yapmıştı onu bana.. o değiştirsin...
neyse kızlr size doyum olmuyor ben cıkıorum bırazdan ecem uyanır yemeğini hazırlıyım sonrada dışarı çıkalım öpuyorum hepinizi..

baranada uyandı zaten ... bende çıkıyorum .. byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…