Anca okudum şirvanın geldiği nasıl da belli sflar uçmuş....
Şirvan bu sefer bana gelecektiniz havalar ısınsın biraz daha beklerim,
valla doğum gününde annemle 8 çeşit yapmışız o kadar olmaz ama aç göndermem sanırım)
inş bitirirler canım. ufaklık için zor olur. sesten uyanıp korkardı selen. hala da korkuyoarkamızdaki binanın dış cephesine mantolama yapıyorlar..
sanki bizim binaya yapıyorlar.
tüm matkap sesleri içerde...
20 gün evde yoktum yapmadılarda... ben evdeyim ya beni beklediler sanki..
bu arada yarından sonra 3 gün annemde kalıcam . .ilyas şehir dışında olacak...
inş. o zamanan kadarda mantolamayıda bitirirler...
evet bi denemek lazım aslında. ben de götürmedim seleni kendim gittim.ben ecemi bu hafta doğa kolejine götürücektım günüm varmıs unuttum kaldı tabi eşimde ara soyle haftaya ertele dedi ama arıyamadım bakayım yarın arıycam cumartesi için merak edıyorum ne yapıcak
:))cumartesi ben temizlikle uğraşırken eşim dışarı çıkardı melisi..ikeaya gitmişler, çocuk tiyatrosu,oyuncaklar,iice enerjisini boşaltmış..ben olsam asla durmazdı başlardı mızlamaya...babayla çıkınca duruyor nasıl oluyorsa...dünde arkadaşa kahvaltıya gittik, melisede arkadaş vardı oynadı kudurdu...haftasonu onun açısından verimliydi baya...bende üzülüyorum onu çıkartamayınca..ama ne yapayım okuldan eve gelince halim kalmıyor..bir de parka gitmek neyse de dönüş işkence..gelmek istemiyor..bıraksam sokakta yatacak..ben doğuma kadar hiç girmemiştim eve..sanırım ana karnında alıştı bu kadar gezmeye..ikinciye hamile kalırsam hep evde oturcam ki bu da ev kuşu olsun diye...
iyi olur şirvan buluşalım gerçekten.canım beykoz kampüsü ayrı bir yer ... vaktiniz olduğunda dolaşmaya gidin. polenezköy yolu üzerinde...
dışardan alıyorlarmı bilmiyorum ama.. okulu gezmez istyorz falan diye kılıfına uyduursunuz..
yada bir hafta sonu telefonlaşıp orda buluşurz eşlerle birlikte.. hem tanışmışta olurlar...
bizde pazar günü havalar iyi olsunda baranı götürmek istiyorz.. yeşilin ortasında .. hayavanat bahçesini dolansın.. midillilere binsin istiyorz.. ama .. havalar ...
yok kız şaka yapıyorum.. hem kayınvalidesinin ellerine sağlık çok güzel yapıyor..
güzelim biz bile bunalıyoruz onlarmı bunalmasın .. haklılar.. enerjilerini bir şekilde atmaları lazım ..
iyi gezmeler canımneyse kızlr size doyum olmuyor ben cıkıorum bırazdan ecem uyanır yemeğini hazırlıyım sonrada dışarı çıkalım öpuyorum hepinizi..
uçtu valla. geliriz inş. sana da kısmetse canım. kalmayız kalmayız merak etme senAnca okudum şirvanın geldiği nasıl da belli sflar uçmuş....
Şirvan bu sefer bana gelecektiniz havalar ısınsın biraz daha beklerim,
valla doğum gününde annemle 8 çeşit yapmışız o kadar olmaz ama aç göndermem sanırım)
şirvana dediniz bende değiştirmemişim malum oğlişim 2 yi devirdi artık
yanlışlıkmı olmuş sevgi alp demir 4 e yelken açmış gidiyoo:76:
cok iyiymiş yaaaaatünaydınn kızlar
pazar günü bizde kahvaltıya gittik hava süperdi kuzucumun ellerinin üstü ensesi yanakları kızarmış güneşten çok mutlu oldu..bide umutun bi hayalini gerçekleştirdik birlikte kepçeye bindik sonra içinde kitli kaldık şaka gibi yaa Allahtan annem dışardaydıda gitti görevli çağırdı umutun umrunda değildi ağzıyla kepçe efekti yapıyo taş iniyoo diye bağırıyoo inanılmaz mutlu oldu ama akşam tam uyudu dedim annecim diye beni çağırdı heyecanlı heyecanlı anlatıyoo annee biz büüük ketve bindik diyee
yuhh melek ne pahalıymış orda yaa ben 2 sene önce gen.bölgeyi 250 ye yaptırıyodum şimdi aynı yerdeki dr.lar ortaklıktan ayrılmış müşteri kazanmak için gen. 75 koltuk altı 35 bıyık 10 tl.den yapıyolar hepiniz gelin burda yaptırın hem gezmiş olursunuz
evet seninkini biliyodum zaten sevgicim maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
nasıı yaa bizim niye haberimiz yok 2 yaş kontrolüne gitmedik ondanmı dr.söylemedi acaba..ne aşısı deniz kendimi cahil anneler gibi hissettim
olurmu öyle sey canım yaaaageçen gün kardeşimdeyiz
baranı ve yiğenim emiri alıp avm deki oyun merkezine götürelim dedim.(kardeşim evi yakın avmye)
burağıda anneme buraktık ... 2 saat içinde gelicez diye..
orda barana o kadar üzüldüm ki ..
bütün çoçuklar dışarda ben oğlumu burak yüzünden eve kapatıyorum ..
bir parka bile götürmüyorum diye.. ,
halbuki sağ sütünü bırak annene burağa git. yok. .yazık tır bebeğe diye.. ,
süper anne olmak zorundayım ya.. halbuki öyle değil işte..
insanlar emziriyor.. veriyor başkasına bak susutur altını değiştir.
ben yanımda biri varken bile altını da ben değiştiriyorum. yediriyrom..
ama ben yıpranıyorum...
amannnn zor gerçketen bende her girdiğimde dert yanıyorum..
şimdi millet diyecek doğurmasaydın diye...
yeni işiniz hayırlı olsun zeynep yazaıcaktım unuttummmmmmmmgüzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar.
okul işini bende düşünüyorum. birsürü okul var. ama iyi araştırmak lazım,bizim bu iş olunca bende düşündüm göndersem mi diye ama daha küçük olduğunu düşünüyorum.
şimdilik böyle devam etsin bakalım.
tuğbacım dediğin gibi hayırlı zamanda gelir bebiş
walla tam yeme kıvamına geldi hepsiii Allah tatlarını kaçırmasınnUmutun ağzını da yiyimm ,yakışıklı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?