merabalar ben mayıs annesiyim ve yazdıklarınız bana nasıl yardımcı oldu anlatamam
bende bebeğime ek gıdaya başlayacağım ama nasıl yapacağım bilemiyorum
benim merak ettiğim yoğurdu devam sütüylemi yoksa pastörize sütlemi yapıyorsunuz ha birde anne sütüyle oluyomu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
bişey değil cnmcım hangisiydiki o etli olanmı tavukluyumu diosun merak ettim bakacam:)sultancım dunku çorba tarıfın için sağol selen beyenerek yedı
ege'ye babymix veriyorum ama sanırım yetmiyor.
yoğurdu ne kadar veriyorsunuz?
afiyet olsun löp löp et olsuntavuklu olan sultancım
Arkadaslar benim kizimda aynisi 6 aylik olduk .once bizim yeeklerin suyundan yedi sevdi azcik azcik.ama simdi onun icin yapdigim sebze puresini istemiyo.meyva puresi kahvalti istemiyo alsada 1 veya 3 kasik o kadar naapcami sasirdim.
bisey sormak istiyorum sizlere.bebek icin kahvalti yapilmasinda anne sutu veya devam sutu denmis hep.suyla islatsak olmazmi bu biskuvileri.benim kizim kasik mamasi yemiyo onla biskuvi karistrdim verdim onuda yemedi.arimama muhallebide yemiyo.bende his aklima gelmedi devam mamasi alip yapmak simdi burda okudukca gordum. aaba su ile hazirlasak kahvaltilari sorun olur mu
biraz uzun oldu ama tecrubeli anneler....
tesekkurler simdidenn:1hug:a.s.
kızını emzir canım boşver almasın ek gıda filan...hayatı boyunca yicek zaten ek gıda keşke olsada emzirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?