2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

kızlar bısey sorucam ''2009 subat annelerı burdan devam edelım''topıgını bulamıyorum kaldıırıldımı bu topık acaba bılgısı olan varmı?

Rujumu sürdüm ( yedim ) artık çıkabiliriz ....
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

özlemcim şafak'ın cicileriyle resimlerinizi eklemedin mi henüz
yoksa ben mi göremedim??

çok şık görünüyorlar üzerinde merak ettim ikinizin de :)

Sağol Sibel teyzesi sevmezmi hiç niveanın çilekli parlatıcısı yanii ruj dediğim bayıla bayıla yemiş anası internette tabii :))
Yok hayatım ekleyemedim resimleri Derine olmadı canım ne yazıkki kafası girmedi elbisenin 3 yaşını bakıcam seneye giysin artık :))

hay allah ya neden boyun kısmına çıtçıt falan koymamışlar ki acaba (
çok yakışırdı kuzuma

hay allah ya neden boyun kısmına çıtçıt falan koymamışlar ki acaba (
çok yakışırdı kuzuma

Evet canım ne yazıkki ben baktım acaba ben birşey yapabilirmiyim diye ama korktum bozucam diye gir bak benettonun sitesine süper duruyor yaa mini mini harika yanii .Artık napalım Şafak teyzemizide seneye anarız giydikçe :))Tek endişem acaba 3 yaşı seneye girermi kafasından ???

özlemcigim ,istedigin urunle degiştirsene ...degişim kartı var dı içinde hatta samsun benettonun selamını söyle öyle dedi arkadaşım bursya yolluyacagım dıyınce...

Ay yok Şafakçım ya ben çok beğendim elbiseyi değiştirmek içimden gelmiyor bundan sonra kafası çok büyümez baktım persentil tablosuna 2.5 yaşında ne kadar olur kafa ölçüsü diye :)) mezura da alıp öyle gidicem benettona :))

Ok Aylincim akşama aaaa yarın ayın son günüymüşşşş bu gece çekileleim yeni cicilerimizle de ekleyeyim :))

Çiğdem teyzesinden benim ve kızımın yeni cicileri geldi .Çiğdemcim süper hayatım bayıldık hepsine kesenize bereket zevkinize sağlık ...
Ve tabii ki çekme helvaya keşke biraz daha geç gönderseydin ya hediyeleri özür hediyeside 3-4 kutu olurdu o zaman :))Ya ben ilk defa yedim belki yiyenler vardır aranızda pişmaniyenin vücut bulmuş halii ...

Açıklama yapayım Çiğdemcim geç kaldığını düşünerek bize yöresel bir tatlıdan göndermiş konu bu yanii çok incesin hayatım gerek yoktu diyemiyicem süper bişey çünkü :)))

neyse dietteyiz malum fazla uzatmadan cicileri ekleyeyim .

[/url][/IMG]

Bihter tarzı süper bir bluz bayıldım hayatım teşekkürler :))

[/url][/IMG]

Emel teyzemizden de geldi cicilerimiz .Canımmm bu kadar telaşenin arasında koşturmuşsun çok hoşlar çok ciciler .Kesenize bereket emeğine zevkine sağlık :))

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

ayyy etek çok ciciiiiii...ben böyle geniş pileli etekleri kız çocuklarına çok yakıştırıyorum..özlemcim bluz de yakıyoo...süper hepsiii...helvanın hepsini yedin mi kızzzz....hainnnn..çiğdemcim eline emeğine sağlık....

kapriye de bayıldım...bugün bayılma günümdeyim..bu arada bluz petrol yeşili sanırım..çok severim o rengi de...emelcimm kesene bereket canım..çok şıklar...

:)))

Yemedim hayatım ama zor tutuyorum kendimi gigdip gelip atıyorum ağzıma :))

Gerçekten çok hoşlar canım bizde çok sevdik ve severek kullanıcaz .

Bu vesile ile tüm arkadaşlarıma bizim için gösterdikleri özen için çok çok çok teşekkür etmek istiyorum .Derininkileri küçülecek ama ben hepsini giydikçe kullandıkça sizleri anıcam .Burası benim için çok değerli hepiniz öylesiniz .Kocaman öpüyoruz sizleri yarın fırsat bulursam veda resimleri (( ay çok hüzünlendim ....

kız bende acıklandım şimdi...mayıs bebeğimiz bonusumuz di mi...sibelcim biraz bilgi istiyoruz..kaç kilosun, kaç bedensin...kuzucuk kaç numara kaç beden giyiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…