2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

özlemcim cicileriniz çok güzelmiş
prenseslerin etek olayına hastayız zaten
renkler de süper ana kız güle güle giyin canım
çiğdem ve emel ellerinize sağlık kızlar

kız bende acıklandım şimdi...mayıs bebeğimiz bonusumuz di mi...sibelcim biraz bilgi istiyoruz..kaç kilosun, kaç bedensin...kuzucuk kaç numara kaç beden giyiyor....

Ayyyy ya daha 1 günümüz var ((( Gerçekten ben çok şey öğrendim bu topikte güzel oldu yanii iyiki tanımışım sizleri

özlemcim cicileriniz çok güzelmiş
prenseslerin etek olayına hastayız zaten
renkler de süper ana kız güle güle giyin canım
çiğdem ve emel ellerinize sağlık kızlar

Sibelll yarın gece gelde devir teslim töreni yapalım Aşkı memnu daki gibi :)))

Gerçekten çok tatlılar dimi ay inşallah sizinde ikinciler kız olur :))

ay aylincim mayıs gelmiş bile değil mi
derinden yaralayan konulara girdin şimdi sen böyle kilo beden falan sorunca :))

oğluş malum 11 kg civarında o yüzden 12-18 ay olarak ölçülendirilenler rahat oluyorlar şu anda
bazılarında boy olarak yazıyor onlarda 80-84 falan olanlar iyi oluyor gibi
kaç no derken ayak nosu falan ise net bişey söyleyemiyorum canım 22 falan herhalde artık hem 21 hem 22 giydi şimdiye kadar

benim beden 42 - large oluyor yani :)arada kalıp biraz genişse medium da olabiliyor P
kilo olarak 72 kg -1,70 boya

yalnızca bir ricam olacak kızlar sizden nacizane -mümkünse
benim için düşündüğünüz hediye kıyafet olursa v yaka falan seçmezseniz sevinirim daha doğrusu şöyle ifade edeyim önceden bahsetmişimdir herhalde ben küçükken kalp ameliyatı olmuştum bu yüzden ameliyat izi var gıdının altından başlayan kemiğin ortasından aşağıya doğru da bu izin görünmesinden hoşlanmıyorum

ay şuncağız bilgiyi sordunuz ben yine destan yazdım
pes diyorum kendime :))

Çok acıklı olucak Sibelcim :)))

AAA Sibel ben bilmiyordum canım ameliyatını irsi olabilir diye çok korkmuştum demiştin diye hatırlıyorum Çınarın kontrollerinden ama .Umarım artık senin için risk oluşturucak birşey kalmamıştır hayatım çok geçmiş olsun .Belirtmen iyi oldu canım kenarda köşede giyilmeden kalıcak olmasındansa hoşlandığın severek giyeceğin birşeyler olsun ....

az önce cevap yazmıştım ama netin azizliğine kurban gitmiş :)

valla özlemcimm ankaraya kadar hep içim içimi kemirmişti ama çok şükür rahatladık kontrolünden sonra
benim ameliyat 1986daydı canım iyi tamir etmişler :)
ama ankaradaki dahiliyeci- safra kesesi için gittiğimiz yine de bir eko ve mr anjiyo ile kontrol edilmesinde fayda var deyince bize mayıs ya da haziranda tekrar ankara yolu göründü canım

hatta eşimle işin tartışmasındayız o kayınpederlerle 19 mayısta gidelim ben izin alayım dedi
ben de patladım deli misin sen 5 gün ne işim var benim ankarada hem de iznini niye ziyan edeceksin diye
artı ben dedim arabayla gidemem hala sırtım belim ağrıyor atamadım üzerimden dönüşün yorgunluğunu ve arızasını diye bakalım zaman gösterecek artık nasıl yapacağımızı

ayyy özlemcim valla bende kendime adıma seni tanıdığım için çok mutluyum..akşam tören var demek...prensesten prense devir var..kızlar 2 ay ne çabuk geçti yalnız di mi...mayısa geldik bile....

sibelcim canım bende bilmiyordum ameliyat olduğunu..çok çok geçmiş olsun...iyi oıldu belirtmen...sen 42 giyiyosan valla ben 56 bedenim o zaman....ayol inceciksin.. o doğum günü fotoları filan..süper yani...

Evet Aylincim çok çabuk geçiyor zaman .Çocuklar büyüdükçe daha da hızlı geçiyor dün gibi yanii .bir bakıyorum yine cuma olmuş ay sonu gelmiş vs.

Ve evet Sibel kesinlikle kilonu göstermiyorsun canım demekki çok sıkı bir yapın var .ben de çok şaşırdım kilonu duyduğumda :))

Eşler işte illa bir tuhaflık çıkarıcaklar boşver kas kendini gitme madem onlar gidiyor sizde biraz kafanızı dinleyin 5 gün

emelin ve çğdemin kesesine bereket derin kuzusunun çok güzel ciciler almışlar.. kuzumada çok yakışacaktır ..
bu akşam devir teslim töreni var dimek ama benim dizim var nolcek bende olmak istiyorum sizlerle akşam saat 23 de yapın baride bizde olallım bu törende..
:)

emel ve çigdem zevkiniz çok şık kesenize bereket derincigime ve özlemcigime cok yakışacak....
mayıs ayı bonusum cınarım...sibelcigim..bende cok şaşırdım 42 bedenehakıkaten ıncecık gorunuyorsun gercı 1.70 boydada kılon normal..kemıklı tıplerdensın ondan 42 gıyorsundur...geçmiş bitmiş ama duyarsız kalmıycam geçmiş olsun bırtanem ..

sibelcim geçmiş olsun canım.. bende yeni duydum..
kızlar nerdesiniz bu akşam devir teslim yapıyordunuz hanii :))

Geldikkkk .....

Sağolun kızlar beğeni mesajlarınız için Emel ve Çiğdem adına alıyorum :))

Adaşçım yok hayatım buradayım ama artık bizim ayımız bitti .

Mayıs annesi ve bebeği Sibel ve Çınara devir teslimi yapıyoruz .

Valla ben pek boşlamadım kızlar bol bol foto eklemeye çalıştım .Sibelcim sen de aynen bir çok resim eklersen zevklerimizi biliyoruz az çok ama yine de fikir olur .Hem Çınarı da özledik ne zamandır görmüyoruz .
Haydi bakalım ben teslim ettim sıramı :)))

hadi bakalım bayrağıda sibel gelince alsın :))
hayırlı olsun çınarcığın ve annesinin bu güzel sayfası

hediyeler süperöiş kızlar kuzularınız sağlıkla sıhahatle giysin.sibelcim seninde ameliyatını okudum geçmiş olsun tekrar canım.

sağolun kızlar dediğiniz gibi bayağı geçmişte kaldı ama hatırası hep gözümün önünde

ay bu arada tşk ederim hepinize acayip moral oldunuz :)
o benim gündüz halim :) bir de gece yemek sonrası şişmiş halimi görseniz herhalde 80 falan gibi görünüyorum bazı geceler :))

ancak açabildim sümeyyecim
eşim tutturdu son durak'ı izleyelim diye onu aldık izledik
ziyanlık valla
eskileriyle aynı gibi çok klasik işte ama kaç gecedir oyalayıp duruyordum bu gece uygun saatte olunca ok dedim :)

valla özlemcim sen iyi kalktın bu resim işinin altından
ben de elimden geldiğince çalışırım:)
bu gece eşime tembihliyordum zaten
bu ay çok çalışman lazım diye uzun zamandır çınarın doğru düzgün bir resmini çekmedik biz de
bahane olacak bu topik en azından

Bakma eşimin gidişinin yaklaşması bütütn gün dışarılarad vs ondan da çok çekemedik havalar da çok soğuktu pijamalarla falan dı birkaç gündür derin göz zevkinizi bozmayayım dedim :)))senden de aynı perfonmansı bekliyoruz :))

anladım canım . aman gıtmeyın zaten bı yerlere durun ıyı boyle en azından aynı dertlerden muzdarıp ınsanlarız ve bırbırımızı en ıyı bız anlarız. yenı ay bebişi hayırlı olsun. beklıyoruz dort gzle cicili bicili bonusu ve anneciğii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…