2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

Sümeyye Ve Berra çok teşekkür ederiz ikinizede hediyeleriniz geldi bugün.Bayıldık yarın söyle bir saç baş düzeltireyim ondan sonra resimler tekrar çok teşekkürler kesenize bereket hayatım bluzumu çok beğendim tam trend süpermiş bu kadar işinin arasında uğraştın ayrıca sağol .öpüyoruz kocaman

oohhh süper valla
artist fıstık seni
şapka şort kürk olayı süper hoş olmuş
hangi katalog çekiminden çıktınız şeker siz :))

çimler üzerinde de keyfimize diyecek yok hani

İyi günlerde kullanın canım..resmini eklede bizde görelim çünkü sana ne aldı bizim kızlar görmedim.. okadar yoğunumki nasıl bişi aldın diye bile soramadım.. gelen giden inanın ayak tabanlarım ağrıyor misafir ağırlamakdan..seni ve derini kocaman öpüyorum gönül daha iyileri yapmak istiyor ama bu hastalıkdan dolayı dışarı çıkamıyorum..
acil resim bekliyorum

özlemcim cicileriniz çok güzl çok yakışmış mayoya bayıldım etek desen oda ayrı bi güzel maş ikinizede.

Çok sağolun teyzeleri bizde sizleri kocaman öpüyoruz .
2 gündür yoktuk ayrıntılar sohbet topiğinde şimdi ciciler ve bizzz :)))

Sümeyyecim çok teşekkür ederim canım kız kardeşlerinin ve senin zevkine sağlık eşinin kesesine bereket .Bu kadar telaşenin arasında uğraştınız sağolun canım.
Elbisemiz Sümeyye aslında pembesini göndermişti ama biz beyazıyla değiştirdik beyazında kamıştı zaten aklımız umarım kusura bakmassın canım .
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

Yeni imajım yeni cicim :))
[/url][/IMG]

kız özlem sizin bu konsol meşhuroldu valla:) şaka biyana elbise değil gelinlik mübarek..kuzucuğum çok havalı olmuş vallahi...sende pek sportif olmuşun hatun...sümeyyecim ellerinize sağlık hayatım..kesenize bereket...

ayyy nekadar yakışmış kuzuma..40 bin kere maşallah ayrıca senin yeni imajında çok şeker.. cicilerinizide saçınıda iyi günlerde kullanın canım.

saol canım elimizden geleni yapmaya çalıştık gönül daha iyilerini yapmak istiyor ama elimizden anca bu kadarı geldi.. ayrıca sizin zevklerinizde çok güzeldi

Ay çok güldüm Aylinnnn .Ya bak şimdi eşim evde yok ...Konsolun karşısı masa ...makinayı oto çekime ayarlayıp koyuyorum masanın üzerine evde bu tarz başka biryer yok o sebepten yanii benim res,mler hep konsolun önünde :)) Mesela Derinin de resimleri genelde radyatörün önünde onun da açıklaması evdeki tek toplu yer orası çünkü :)))
Havalar ısınsın biraz diğer odamı açayımda biraz da çekileyim resim :)))
ayyy nekadar yakışmış kuzuma..40 bin kere maşallah ayrıca senin yeni imajında çok şeker.. cicilerinizide saçınıda iyi günlerde kullanın canım.

saol canım elimizden geleni yapmaya çalıştık gönül daha iyilerini yapmak istiyor ama elimizden anca bu kadarı geldi.. ayrıca sizin zevklerinizde çok güzeldi

Çok yakıştı ve çok beğendik canım gerçekten teşekkürler .Hatta kaynımın düğünü var bu elbiseyi düğünde giydiricem muhtemelen çok güzel yaa bayıldık valla üfül üfül harika her ikimizinkide .Tekrar teşekkürler kardeşlere selam bayılmış dersin :))

özlemcim derinin elbisesi çok süper
kuzuma da yakışmış
beyaz peri kızı olmuş fıstığım
sümeyye teyzesinin zevkine sağlık :)

senin de bluzun çok güzel durmuş canım
e fizik de güzel olunca çuval da gelse yakışacak

saçlar da 10 numara olmuş canım

cok guzel olmauş ana kız derın bayıldım sana ne bu zerafet...summeyecıgım cok zevklı kesenıze bereket...

Oy teyzeleri çok teşekkür ederiz valla inasanı süper motive ediyorsunuz harikasınız Derinden kocaman öpücükler hepinize muhaaa ...

özlemciğim saclar cok süper olmus tam yaz rengı de olmus gule gule kullan. derın hanımın elbısesı tam kücük kadın yapmıs onu. assolıstmıs de sahneyı beklıyomus gıbı aynen bayıldım.

Sağol Özlemcim çok güzel gerçekten elbise böyle nasıl derler uçuş uçuş bayıldık gerçi tüm hediyelerimiz çok çok güzel hepsi süper sağolsunlar çok özenmişler arkadaşlar ::))

Bu arada Şafakçım geldi hayatım senin paketinde ama piller bitik şarjda yarın hemen ekliyorum resimleri çok güzeller hayatım bayıldık kesenize bereket emeğine ve zevkine sağlık canım çok çok öpüyoruz :))

Şafakçım tekrar teşekkürler canım çok zevklisin bayıldık her ikisinede kesenize bereket zevkinize sağlık .

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

ben o aradan çıkan parmakları yerim..bu limon sarısı elbise de ne kadar yakışacak kuzuma...bluzu üstünde görelim özlem hanım...çok şıklar şafakçım...

Giyicem hayatım öğleden sonra şimdi sabah sabah kahvemi sigaramı içeyim ondan sonra kızıyorsunuz süslenseydin püslenseydin diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…