Sümeyye Ve Berra çok teşekkür ederiz ikinizede hediyeleriniz geldi bugün.Bayıldık yarın söyle bir saç baş düzeltireyim ondan sonra resimler tekrar çok teşekkürler kesenize bereket hayatım bluzumu çok beğendim tam trend süpermiş bu kadar işinin arasında uğraştın ayrıca sağol .öpüyoruz kocaman
kız özlem sizin bu konsol meşhuroldu valla:) şaka biyana elbise değil gelinlik mübarek..kuzucuğum çok havalı olmuş vallahi...sende pek sportif olmuşun hatun...sümeyyecim ellerinize sağlık hayatım..kesenize bereket...
kız özlem sizin bu konsol meşhuroldu valla:) şaka biyana elbise değil gelinlik mübarek..kuzucuğum çok havalı olmuş vallahi...sende pek sportif olmuşun hatun...sümeyyecim ellerinize sağlık hayatım..kesenize bereket...
ayyy nekadar yakışmış kuzuma..40 bin kere maşallah ayrıca senin yeni imajında çok şeker.. cicilerinizide saçınıda iyi günlerde kullanın canım.
saol canım elimizden geleni yapmaya çalıştık gönül daha iyilerini yapmak istiyor ama elimizden anca bu kadarı geldi.. ayrıca sizin zevklerinizde çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?