2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

anammmm benim elbise nerdeyse derin e kardeş getiriyomuşşş..bereketli kadınım vesselam....:))) kız ne uğraştırmışım sizi...gerçi eşin memnun olmuştur bu duruma:)

ayyy alamesin aylin.. senin elbise kardeş getiriyor hee :))) saol valla akşam akşam güldüm bu lafına :)

ama aldığınız elbiselerde .. ölçü istenmesede kardeş getirtecek kadar seksii :))

bu arada 54 kg olupta diyet yapanları protesto eden bi sayfa açıcam face de:)) bu ne yaaa...valla ayıp yaaa...ben özlem in elbiseye bi bakıyom bi kendime bakıyom...valla yeminle nerdeyse yarım kadar elbise...anam bunlar kabuksuz fıstıkkkk:)))

aynen katılıyorum sana ve facede öle bi sayfa açarsan desetkcinim :))
evet kabuksuz fıstık onlar deli gönlümüze züğürt tesellisi :)))
neyse ben daha yazmıyorum buraya derine haksızlık oluyor bizim kişisel dururumuza derinin sayfasını kalabalıklaştırıyoruz gibi hissettim bi an

yokk kız kuzuma haksızlık olmazzz...ne olcak anasının formundan, güzelliğinden bahsediyozzzz.....anasına bak kızını alll....

Ay kızlar çok alemsiniz gerçekten .

Valla aman ha kardeş falan ama eşim çoştu tabii adam alışmış beni eşofmanlarla saç baş bir yerde Sibelim gönderdiği bluz için diyor sadece bunu giy bakalım nasıl durcak :))) asıl soru nasıl değil ne kadar duracağı ??? neyse konu dışına taşmayalım arkadaşlar ciddiyet lütfennnn

:)))))))))))))))))))))))))))))))

bu derinin uyuyor ya da uyanık olmasına bağlı sanırsam

derinnnnnnnnnnnnnnnn yerım senın mayonu fırfırlı etegını bluzunu ya masslah sana bebeşim..özlemcigim tek kelimeyle taşsın taşşş..
aylın ve sıbel ve yakısıklı ogullarınız cok zevklısınız..

:)))))))))))))))))))))))))))))))

bu derinin uyuyor ya da uyanık olmasına bağlı sanırsam

yaniii

çok teşekkür ederiz Şafak teyzesi bende tabii :kedi::kedi::kedi:

özlemcim bizde hediyemizi pazartesi veriyoruz kargoya.. kızkardeşime verdim dedim sen kargola ben çıkamam dışarı.. eşimede veremem şu durumda.. valla senin hediyenide o bakıcak.. ne alıcak bende bilmiyorum :))
busefer böyle oldu kusurumuza şimdiden bakma canım lütfen.

ay cicilerinin çooooook cici.....derinin hanımn moyusuna bayıldım....göbüşünün altında kalan eteğinede bittim yafff....hepsi çok zevkli birbirinden şık....kesenize bereket...güle güle giyinin analı kızlıı...

Sağol Semracım çok güzeller gerçekten hepsi yaz gelsede giyinip süslenip gezsek :)))

Hepinize günaydın ben çoookkktaannnn kalktım ....

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

kuzummmmm teyzesinin güzeliiii....sabah şerifleriniz hayırlı olsunnnn...valla annesi sağolll...sen bu kuzuyu eksik etme buralardan...hemen bir nazar duası da okudum....maşallah benim güzel kızımaaaa...

Sen iste yeterki bugünkü park sefamızdan :))

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

uzanmışım çimlere

[/url][/IMG]

Babasının verdiği çiçeği koklarken saç baş dağıtmışız tabii :))
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
maşallah derin prensesee buyumus de artık parklara cıkarmıs cok tatlısın cokkk...

Havalar bir ısınsa hergün gidicez Deryacım ama ne yazıkki yaz gelmemekte ısrar ediyor buralara .Çok teşekkür ederiz ayrıca teyzesi kacoman öpücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…