merhaba canlarım benim...cosmus buralar yoklugumda...hersey süper valla....özlemciğim hediyeleriniz muhtesem hepsi birbirinden sık ve güzel bayıldım dogrusu...allah saglıkla giymeyi nasip etsin...gönderen arkadaslarında kesesine bereket,emeğine sağlık hepsi birbirinden zevkli çok hoslar....valla resimler hosgelmeler vedalasmalar v.s v.s v.s süper olmus ben ilk oldugumdan acemiliğime geldi ve son zamanlarımda net yoktu sümeyyeciğimin cicilerini bile ekleyemedim ama 3 kere giyindik bile cicileri:)))özlemciğim seni ve derini cok öpüyorum hoscakalın....
çınar kuzum ve sibelciğim hosgeldiniz sefa getirdiniz öpüyorum kocaman ve bende adresinizi bekliyorum hayatım.
bu arada ben yine kacak yollarla baglandım arada şifresiz buluyorum böyle:))) hehehe
offf şimdi bizide ev telası sardı ev bakıyoruz bakalım bugün begendik bir tane insallah olur süper bişey....
http://www.hilalkonaklari.com/ beylikdüzü beykent'te) bakın bakalım güzelmi bilgi verin fikir sahibi olayım...
bu arada moralimde 2 gündür cok bozuk ablamın 18 aylık bir kızı var birde 3 yasında oglu..persembe günü ablam mutfakta yemek yaparken annemde emir'le oyun oynuyormus emir saklanmıs mutfak kapısının arkasına annemde mutfaga girmiş ela'da babasının yanındaymıs sonraa oda mutfagın kapısının önüne gelmiş ama annemler görmemiş annemler mutfakta ela antredeymiş.ela parmağını kapının arka kısmındaki araya koymus emirde kapıyı kapatmıs ama ela'yı görmeden habersizce....kapı komple kapanmıs ve ela'nın parmak arada kalmıs...annemler ela'nın o aglamasıyla parmagı sıkıstı deyip hemen kapıyı acmıslar bir bakmıslar kan revan içinde orta parmak kopmus sallanıyormus.yani tırnak başlangıcından kopmus tek deri tutuyormus.hemen hastaneye özeller almmamıs plastik cerrah olması gerekiyormus...sonra capaya ordaki dr ameliyatta oradan cerrapasaya oradakide ameliyyatta oradan vakıf gUreuaya.en son orada dikilmiş...kpan bir organ 8 saat içinde dikilmesi gerekiyormuş.kan dolasımına bakmıslar varmıs.ama pazartesi tekrar cagırmıslar kontrele insaallah kayna et ve kemik.kemikte kırılmıs tabi...allahım insallah bi kalıntı olmaz aynı sekilde iyilesir ..cok fena oldum kac gündür gözümün önüne geliyor .küçücük ya onların parmagından kemiğinden ne olacak yaa.en ufak bi yere sıkısıyor elleride kıyametleri koparıyorlar kimbilir ne acımıstır yavrumun parmagı kıyamam yaa.dün oradaydım kapının arasına parmagımı koydum kapıyı az ittim öyle canım yandıki minicik kuzum ne yapmıstır kimbilir.dua edin kızlar ya eski saglıgına parmagına kavussun miniğim kuzum allagım sifa versin...çok dikkat edelim cok peşlerinden ayrılmayalım.ben bazen dıs celik kapıyı cok sert kapatıyom hiçte dikkat etmiyom derin önündemi arkasındamı ayy şimdi cok korkuyorum artık benim içim acıdı ablam deli olmus yani resmen offff gözümün önüne geliyo yavvvrummmm allahımmmm sen koru sen sifa ver tüm yavrularımıza.
konu dısı oldu kızlar kusuruma bakmayın sakın...öpüyorum hepinizi dualarınızı bekliyorum.bu arada muhammed tugra nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?