2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

emelciğim çok geçmiş olsun okuyunca resmen tüylerim diken diken oldu. Allah şifa versin. Bak hemen dikilmesi bile birşey merak etme düzelir o. Dualarımız seninle.
Çınar sen kocaman adam olmuşsun. Maşşallah sana. Tabi Sibelciğim sen de harikasın.

çok üzüldüm senağlama resmen gözümden yaş geldi okurken.
Allah şifa versin inşallah bir hasar kalmadan iyileşir parmağın yavrumun. ay minicikler daha kapılara çok dikkat edin senağlama

Oy bonusum gelmiş tostosum benim .Bayılıyorum yahuu bu çocuğa çok şeker ve akıllı .Böyle bir nasıl diyeyim bir muzurluk var sanki içten içten içe ...Raki masalarının aranılan adamı ayrıca süpersiniz hayatım süperrrr ....

Emel canım çok geçmiş olsun Valla çok dikkatli olmak lazım hele başka çocuklarla falan oynarlarken gözümüz hep üzerlerinde olmalı .

Bende geçenlerde buzdolabının kapağını açtım Derin de kapağın arkasından elini sokmuş allahtan yavaş kapıyordum kapağı ama bir feryat ağlaması vardı içim koptu bende yanı yere sıkıştırdım elimi nasıl canım yandı .Allahım tüm melekleriyle korusun tüm bebekleri ....

valla özlemcim hani demişsin ya bir muzurluk var sanki diye
işte oradaki sanki kısmı biraz fazla olmuş
öyle gizleme gereği duymadan direk yüzüne bakarak yapıyor muzurluğunu:)

derin kuzuma da geçmiş olsun neyseki ucuz atlatmışsınız canım

emelcim götürdüler mi dr kontrolüne nasıl olmuş ela bebiş??

Ya öyle ama gerçekten süper valla boşver yaramaz çocuk iyidir zekidir ki yaramazdır :))

Bu arada adresini gönderirmisin canım Çınar için alaıcağım şeyi beğenmiştim zaten ben .Çoculkar için almak kolay ama anneler beni çok zorluyor kaç gündür düşünüyorum (( Anlat bakayım Sibelcim biraz özel zevklerini evini vs.

ayy ben çınarcığımın bi hediyesini aldım..daha doğrusu eşime sipariş ettim o getirdi...inşallah beğenir...kalanı daha hallolmadı....

oy oy
özlemcim kendimi yarışmada gibi hissettim "o çenesi düşük ben "in nutku tutuldu :)

valla çıanrdan sonra özel zevk falan kalmadı canım ya acayip bir puzzle manyağıydım ben
evimin her duvarında artı tüm akrabalarımızn duvarlarında benim yaptığım puzzlelar vardır ama gel gör ki
önceki yıl aldığımız bir puzzle yapılmamış hala kutusunda bekleyip duruyor (
tek kalan özel zevkim pc başında zaman geçirmek oldu
ay bak şimdi kendimi kötü hissettim yaa
ot gibi olmuşum da haberim yokmuş :S

aylincim sen hiç merak etme canım aramızda zevkinden şüphe edeceğim kimse yok :)
önemli olan hatırası, seçmek için emek sarfedilmiş olması canım

bakalım gelince göreceksiniz zaten..2-3 güne yollarım canım..ama daha tamamlayamadım..valla bana yakışmadı..ayın 5 i olmuş...:)))

aşkolsun aylincim eşini sen seçmediin mi??
e demekki o açıdan da problem yok

acele etmeyin valla kızlar daha hazirana çok var hiç kendinizi sıkıntıya sokmayın

HAHAHAHAHAHA ben tahmin ediyorum Aylin ne olduğunu :)))) biraz da ben muzurluk yapayım .

Sibel gerçektenmi bende çok severim puzzle yapmayı inanılmaz kafa dağıtıryor bizim de bütün duvarlarda asılı puzzlelar :)) Çakma Rafael ler ,Van gogh lar :)) bknz: benim meşhur konsolun arkasında duran tablo ...

O zmöana ben sana göndereyim şöyle 10.000 parça nasıl olur :))

ayy bende bugun bez almak için bi ara dışarı çıktım.. denizci bi kıyafet gördüm çınara ne yakışır diye düşündüm ama bakıp alacak kadar vaktim yoktu.. bende bu hafta sonu bakıp alıcağım kuzucuğumun hediyesini kısmet artık inş güzel bişeyler buluruz bonusumuza ve güzel annesine yakışıcak

bu akşamüstü pcnin başına gelip döndüğümde gördüğüm manzara

dağıtmakla hızını alamayıp bir de yeni boşalan su damacanasının içine doldurdu makarnaları benim zıpırım

dağınıklığı yeterli bulmayan oğluşum ben damacanayı halletmek için alıp götürdüğümde hemen işe koyulmuş ve çekmeceleri de indirmeye başlamış:)

bütün bunları çektikten sonra çekmeceden çıkan boneyi kafasına bağladım resmini çekeyim diye peşinden koşmamı oyun sanıp kikirdemeye başladı da yakaladım sıpayı :)

özlem hayatımın kazığı olur valla
o bir kenarda durdukça ben kendimi yerim ve bu eziyet herhalde çınar okula başlayana kadar sürer :)))
öncesinde çocuğa güven olmaz
ay parçası kaybolsa hepsi bitmeden insan farkına bile varmaz ya ben en çok 3000lik yapmıştım 2 haftada bitmişti o evde olduğum bir zamana denk gelmişti:)

bu arada kıyafetimizin kusuruna bakmayın teyzeleri
bu vukuatının hemen öncesinde sıkmalık bir portakalı kabuğuğla yemeye kalkıştı ve ben de kabuğunu soyup eline verdim ne yapacak diye
ne yaptı dersiniz??
merdivenin ilk basamağına kurulup portakalı dişlemeye başlamışken brden şeytanlar dürttü ve portakalın adının hakkını verdi mıncıklayarak sıktı
göbişinden eşofmanına kollarından aşağıya süzüldü
üstüne elinden düşürdü ve portakal yuvarlanınca beyimize sanırım topu çağrıştırdı ki peşinden gidip bir de gol yaptı (

Süper ya bu çocuk Sibel işin çok zor valla annemler birde Derine yaramaz diyorlar göstereyim bu resimleri onlara :))

Bu arada o tabağı komple yiyormu Çınar eğer öyleyse maşallahhhhhh ..

Aylinnn tamam tama sustum :))

Sibelcim puzzle işi yatar o zaman bahset bakayım hayatım biraz daha

ya bu arada bu akşamüzeri banyodan sonra saçlarını kestim ben çınarın
kısalttım biraz
bir dahaki resimlerde yeni haliyle görürsünüz artık :)
bakıp bakıp güldüm tuhaf geldi :)
çok fazla gözünün önüne gelmeye başlayınca görmesini ve göz sağlığını etkilemesinden tedirgin olduk

ay özlemcim çok güldürdün beni :))
o tabağı komple yemek mi
o gün bunaldım diye dışarı çıkartmıştı eşim yemeğe ama yemek sonrası esas bunalıma girdim
van minıt daha da insan içine çıkmam dedirtti bana P
o gördüğün tabaktakilerin hepsini mıncıklayarak avuç avuç karıştırdıktan sonra 3-5 adet pirinç tanesinden oluşan pilavı ağzına soktu ve gerisini çaktırmadan sağdan soldan aşağıya atmaya kalkıştı
yakalndıkça da dellenip masayı dağıtmaya kalktı

ayyy allahım maşallah barek allah.. ben bu çocuğa aşığım aşık başkada bişi demiyorum.. ne muzurluk öyle yaaa.. hele o paraşütlü resmine bittim.. korsanım benim. allahım nazarlardan esirgesin saklasın kuzularımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…