2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

şimdiden teşekkürler sümeyyecim
hiç şüphen olmasın hayatım :)

saol canım gönlümüz çok çok daha iyilerini almayı istiyor.. ancak imkanlarımız dahilinde yapabiliyoruz işte.. şimdiden iyi günlerde kullanın kullanırkende beni ve minik kuzumu hatırlamanız dileklerimizle.

sibelcim güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallahhh.....şimdi sizin hediyelerin başına gelenleri ben bi anlatayım...aslında ben sana bi tane şifon gömlek almıştım...batik desen..fakat salak ben senin kapalı yaka istedğini unutup en dekoltesinden almışım...düğmeler göğüs arasından başlıyo:))) değiştirme şansım da yok...o öle kaldı...hadi dedim avondan set yapalım..karşı komşum getiriyormuş...şampuan saç maskesi banyo köpüğü vücut peelingi ve çantası...hani orda saç maskesi??eksik..yeni siparişte 10-15 günden önce gelmez demez mi....ayy dedim ben elimdekileri bari bir an önce göndereyim yoksa yangın sel tipi bişi olup onlarda gidecek:))

ben bu buzdolabının üzerine kurulmuş halimize bayılıyorum en çok canım....çok teşekkür ederiz...çınarcığım yatağında derin uykulara daldıkça ve koca adam olup boyu uzadıkça bizi hatırlasın...sende bizi duşta hatırla artık napalım:))))sana ve oğluşuna kocaman öpücükler....

aşkolsun aylincim yaa
niye uğraştın o kadar
madem şifondu içine body ile giyerdim sorun olmazdı
seni bayağı sıkıntıya sokmuşuz yani üzüldüm bak şimdi

neyse artık olan olmuş hepsi de birbirinden güzel canım tşk ederim :)

Aylincim kesene bereket zevkine sağlık hepsi çok güzeller .Nevresim harika özlellikle afacan bonusumuza afacan nevresimi .Sibelcim güle güle kullanın canım her ikinizde .

Canım benim kargo gelmedi hala şimdi internet sitesinden bakıyorum ama çıkmıyor sayfası Dün eline ulaşması gerekiyordu .Yarın bir arayıp soralaım bakalım ne olmuş

bugün özlem teyzemizin ve derin arkadaşımızın da hediyeleri geldi
üzerimizde çekemedik resimleri ama cuma günü çekip eklerim büyük ihtimalle üzerimizdeki hallerini

çok teşekkür ederiz canım bayıldık hepsine
tam tahmin ettiğim gibi kargo yine eşime getirmiş
halbuki bütün gün evde boş boş duruyordum :))

kesenize bereket cuma gün gelsin diye sabırsızlanıyorum :)

bunlar çınarın cicileri

bunlar da benimkiler

parfümün kokusuna bayıldım
tam sevdiğim gibi fresh bir koku
hemen yarın işe giderken kullanmaya başlayacağım biraz mızmızımdır parfüm konusunda ama tam 12den vurmuşsun

bu arada yelek bedenini m görünce eyvah dedim inş. olur ama neyseki yüzüm kara çıkmadı :)))

Çok sevindim hayatım beğenmene .Parfüm konusunda kararsız kalmıştım ama bende çok beğendim kokusunu .Yeleğin bedenine gelince mağazada bir kız gördüm ama bayağ kilolu ( sen öyle durmuyorsun mesela ) ay dedim pardon kaç kilosunuz 72 kg hah tamam dedim bunu denermisiniz .Denedi ona da tam oturdu dedim bu Sibele dökümlü tam benim istediğim gibi durur .

Çınar için de zarada çok uzun zamandır beğendiğim bir salopet vardı kalmamış ama bununda beli falan hoşuma gitti .Ben çok seviyorum erkek çocuklarında salopeti Tşörtü de görür görmez bu da tamam dedim o bizim kahraman oğlumuz çünkü.

ınşallah severek kullanırsınız canım .

çınarcığımızın cicileri çok güzel iyi günlerde kullansın anneside tabiki
aylin ve özlem sizlerinde ellerine sağlık kesenize bereket.

valla özlemcim salopet tam istediğim gibi diyebilirim
geçen sene dilek almıştı çekilişte kot salopet doya doya giydirememiştim paça kısımları lastikli çınarın bacakları o zaman için boğumlu olunca :)) aklımda kalmıştı süper yakıştırıyorum ben de bızdıklara

Çok sevindim canım beğenmene ben arıcaktım seni hatta beden konusunda da kararsız kalmıştım 12-18 i çok küçük gelince gözüme 18-24 aldım telde gidince arayamadım .doya doya iyi günlerde giydir canım :içelim:

sibelcim bizim kargo geldimi canım.. dün akşam eşim vermiş yurt içi kargoya.. canım inşallah beğenirsin.. gönlüm çok çok daha güzellerini iyilerini almak istedi.. fakat eşimin iş sıkıntısı hastamız.. ve bizim tatilimiz hepsi üst üste gelince az oldu hediyemiz sizlere layık olmadı.. ama yinede beğenerek aldım iyi günlerde kullanın canım.

sümeyyecim elime ulaşmadı fakat yurtiçi ise kesin eşimin işyerindedir şimdi
eşim müdürüyle idi öğleden sonra iş yerine gitmedi o yüzden haberi olmamıştır ama yarın gündüz getirir

aylincigim ve ozlemcıgım..hedıyelerınız cok zevklı bonus cınarım ıle sıbelcıgım gule gule kullanın....
sıbelcıgım ben de ups ıle 3 gun once yolladım elıne gelmedı mı takıp nosunu verıyım...aksılık olmasın..

sibel nerde cınarın fotoları en ıyı ozlemdı derını doyurdu bıze...bol bol resım eklıyerek...mayıs cınarımın fotosu çekilmiyor mu yoksa

sibel nerde cınarın fotoları en ıyı ozlemdı derını doyurdu bıze...bol bol resım eklıyerek...mayıs cınarımın fotosu çekilmiyor mu yoksa

Mersi hayatım ne demek ama sende Erdemden çok uzak tutuyorsun bizi ne face te ne burda göremiyoruz uzun zamandır ...

aynen özleme katılıyom şafakçım...nerde bizim lordumuz...sizin ayda sakın buraları boş bırakma...oğluşu mıncık mıncık sevelim ekrandan...

geldik efendim
valla işlerden bu aralar eve akşam gelince foto çekmeye fırsat kalmamıştı ama bugün görevimi yaptım :)

şafakçım akşamüzeri geldi canım
hatta az önce ben üzerime giydim eşime çektirdim fotomu
gerçi saçı başı idare edeceksiniz artık :)
azzzz sonnraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…