2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

AAA ben çok kızmıştım kestin diye ama çok güzel olmuş valla belli bile olmuyor .Ya Sibel toka takıp çeksene kız fotolarını bizde hevesimi alalım .

Birde sen şimdi çalışıyorsun ya hangi günler gönderelim farkedermi kargoları senin için ben allah tan birşey çıkmazsa yarın alıcam hediyelerinizi akşama da yetitşirse veririm kargoya .

Ay bu arada ne güzle yaa şortlar kısa kollular giyilmiş ay buraya yaz gelemiyor gerçi hava ısındı ama yinede kısa kollu ya cesaret edemiyorum

valla açıkcası bende dedim nasıl kıydın sibel die içimden tabi
ama yakışmış bonusumuza maşallah.. iyi olmuş böyle.. iyi günlerde kullansın bızdığımız buklelerini :)))

cınarımmmm yerım ben senı maşallah sana kuzum saçlarıda cok guzel olmuş annesı..çınar muzıp bır cocuk olucak..bakışlARI OYLE BENIM AKILLI BIDIGIM O...

sağolun tüm teyzoşları

öpüyoruz sizi oğluşumla

özlemcim valla dışarıya yaz gelmiş ama benim haberim yokmuş
aslında çınarın üzerindeki şort değil ince pantalondu ama güneş görsün bacakları diye ben çektim yukarıya
üzerine de olan uzun kollu tişörtlerini almışım bir indik arabadan yanıyor ortalık 26oC idi
o gördüğün tişört numarası yapan bodysi :) I love monday .. olanlardan :)

kargonun günü önemli değil canım ben evde olmasam da kayınvalideler evde oluyorlar
zaten ben kargoların eve geleceğini hiç sanmıyorum
işgüzar kargocular olan kargolarımı eşimin iş yerine teslim ediyorlar soyadına bakınca
hatırlarsınız belki iç çamaşır takımı almıştım netten de şirketin çaycısı teslim almış ismini görünce paranoya olmuştum acaba nasıl ambalajla göndermişlerdi diye P

Ben aldım hayatım hediyelerinizi yarın kargocu gelirse pazartesi elinize ulaşır yada eşinin eline :)))

.Çınar için daha önceden beğendiğim bir şey vardı zaten ama kalmamış benzerini alabildim .Senin için çok zorlandım ama en sonunda içime sinen birşey beğendim aldım inşallah sizlerde beğenir zevkle kullanırsınız .

sibelcim fotolar süper saçını kesmekle ii yapmışsın biliyosun kayrada baya bi saçlı çoçuk biz bundan 4 ay önceki doktor kontrolünde doktoru bize çok kızmıştı sakın ön tarfında kakül kısmı saçlı olmasın göz sağlığını bozar şaşılığa kadar gider demişti odur budur bende kakülerini baya bi kesiyorum tipsiz oluyo ama sonuçta sağlıkları daha önemli.bence çok yakışsış bonusumuza

Masallah kıvırcık kuzuma cok tatlı ve cokkk kuduruk bunlar yaa Şımdı dahada bır yaramaz oldular...dısarı cıkmaya korkar oldum...ne arabasında ne baska market arabasında nede kucakta tutmak ımkansız oldu artık....saĞlıklı olsunlar olsun okadar ÖzlemcıĞımın dedıĞı gıbı yarama cocuk zekı Çocuktur....bu arada saclar cok gÜzel olmus...ıyı yapmısın sıcakta bunalırdı kuzucugum...bu arada sÜmeyyecıĞım lÜtfen kusuruma bakma bıraz gec oldu...tekrar tesekkÜrler.cok severek gıyıyorum ve gıydırıyorum...
(bluzum ve kızımın jılesı ve bırde beyaz kısa kollu tshırtumuz var o kırlıde ekleyemedım)

ÖptÜm hepınızı

Son düzenleme:
emelciğim çok güzel güle güle giyinin ...çok yakışmış analı kızlı yakıyosunuz..
sümeyyecim kesene bereket seninde...
ayrıca saçlarda fevkaladenin fevkinde:)))))çoook yakışmış...

Son düzenleme:
cınarın sacları ccookk guzel olmus annesı. gule gule kullanın.

emelcım sızde ana kız supersınız. sacların cok hos olmus.

sağolun kızlar benim de içime sindi saçları
hatta kendime kızdım bile daha önce niye kesmemişim diye

emelcim bayıldım cicilerinize
derin nasıl tatlı bir hanımefendi olmuş ya kıyamam ben ona
allah nazarlardan saklasın analı kızlı sizleri

sümeyyecim kesene bereket tatlım

emel cim önce senden başlıyorumm saçlar süper olmuşşş...bluz çok şık...şimdi gelelim o bücür böceğe..o ne şirinlik o ne kuzuluk ölee..hepsi çok güzel...sümeyye eline sağlık canım...

Emel saçlar süper ötesi olmuş bayıldım güle güle kullan canım Derinde çok acaip olmuş yaa tam küçük hanım :))

Sümeyyecim kesene bereket hayatım zevkine sağlık ...

sibelciğim bizde hediyelerimiz aldık canım eşime vericeğim yarın kargoya vericek.. inşallah beğenirsin canım..aslında denizci kıyafeti beğenmiştim onu alıcaktım ama onun bedeni kalmammıştı kuzucuğum ve sen güle güle kullanın canım.

selam kızlar bugün aylincimin hediyeleri geldi
ancak bu saatte fotoları çekebildim
çınar uykuya dalmakta çok zorlanıyor 2 gündür de

canım öncelikle çok teşekkür ederim
özellikle cetvelimizle beni inanılmaz bir dertten kurtardın ve mutlu ettin
uzun zamandır aklımda idi almak istiyordum ama bir türlü üzerine düşmemiştim
gönderdiğin resim ve çınarımın mektubu da çok güzel :)
kayınvalideler buradaydı hediyelerimiz geldiğinde inanılmaz hoşlarına gitti onlar da ayrıca teşekkürlerini iletmemi istediler

kesenize bereket tatlım hepsini severek kullanacağız

Çınar kardeşlerin buzdolabımızın üzerindeki birlikteliği :))

bu resim çok ayrıntı olmasa da en kısa sürede eşimi yakalayıp - büyük ihtimalle haftasonu - yerine taktırıp yerinde yeni fotosunu eklerim
boy cetvelimiz

oğluşumun nevresim takımı

benim hediyelerim
aylincim sayende belki kendime biraz zaman ayırabilirim :)) teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…