iyi gümnlerde kullansın kuzucuk cicileriniz hepsi çok güzel ayrıca çokda yakışmış..
bizim pantolon biraz büyük gibi geldi bana.. alırkende öle düşünmüştüm ama sonbahardada giyer dedim.. neyse iyi günlerde kullanın canım.
Sibelcim üzerinizde görünce daha bi hoşuma gitti .Hele verdiği pozlar yerim ben bonusumu yerimmm .İyiki 18-24 almışım çok üzülürdüm küçük gelseydi .Bu arada az kalmış Şafakla pişti oluyormuşuz neyseki ben salopete çok uzun süredir takmış olduğumdan fikrimi değiştirmemem isabet olmuş.
Sümeyyecim Şafakçım çok güzel gönderdikleriniz iyi günlerde kullanın Sibelcim hele kolye elbiseyle 10 numara durur .sen de az değilsin valla 72 kg. falan diyorsun da valla hiç belli olmuyor hayatım ..
ivettt ivettt hepsi çok güzel...kolye mi deseme, salopet mi desem, şafakcığımın takımları mı desem...bayıldımmm...valla mankenlerimizde pek hoş..pek formda..nazarlar değmesinnnn
super cınar ve sıbel ıyı gunlerde kullanın...begenmiş olduguna cok sevındım.....summeyyecıgımın aldıklarıda cok şık olmuş ıyı gunlerde tak cınarımda gıysın..
Erdemın fotolarını eklıycem ınsallah makınadan bır bılgısayara yuklesem tembelım şekerim ben tembel..
bu aksamda ıstanbula gıdıyorum ..pazartesı aksamı donucem erdemde ayrı kalıcaz bu 2. ılk ayrı gecemız olucak bakalım napıcak annemler..
cok guzeller hepsı ve ıkınızede cok yakısmıs. guzel gunlerde kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?