2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

önce özlem teyzemizin gönerdiği cicilerle çektiğimiz fotolar :)
tam giyinmeden kaçtığından önce sadece tişörtümüz :)

bu cicilerimizin arkadan görünüşü

bu da önden

cicilerimizi giyip hemen işe koyulduk :)))

bunlar da benimkiler
fekat hapishane kaçkınları gibiyim özlem kadar antrenmanlı olmadığım için timer ile çekmeye çekti mi çekecek mi oldu olmadı mı derken böyle absürd pozlar olmuş :))

bu da yakından görüntüsü

sırada sümeyye teyzemizin gönderdiği cicilerimiz var

bunlar da üzerimizdeki halleri

teşekkür ederiz sümeyyecim kesenize bereket
hepsi çok güzeller
oğluş da rapçi gençlere benzedi ressmen bu cicileriyle :))

şafakçım senin hediyelerini çınarın üzerinde çekemedim onları yarın ekleyeceğim kısmetse
çok teşekkür ederim canım tek kelimeyle harika hediyelerimiz

zaten sein ve özlemin hediyeleri geldikten sponra kurtlar kaynamaya başladı bende
acilen zara bulup gitmem lazım :))
kesene bereket hayatım severek kullanacağız hepsini

bu da sadece benim üzerimdeki hali
üzerime tam oldu hatta şu vermeyi düşündüğüm ama bir türlü hayata geçiremediğim kilo verme olayını gerçekleştirebilirsem çok daha süper olacak :)

bu arada özlemcim iyi ki beden seçimini büyükten yana yapmışsın
tam oldu çınarın üzerine hatta üzerinden çıkartmak istemedi zibidi :))

iyi gümnlerde kullansın kuzucuk cicileriniz hepsi çok güzel ayrıca çokda yakışmış..
bizim pantolon biraz büyük gibi geldi bana.. alırkende öle düşünmüştüm ama sonbahardada giyer dedim.. neyse iyi günlerde kullanın canım.

Sibelcim üzerinizde görünce daha bi hoşuma gitti .Hele verdiği pozlar yerim ben bonusumu yerimmm .ıyiki 18-24 almışım çok üzülürdüm küçük gelseydi .Bu arada az kalmış Şafakla pişti oluyormuşuz neyseki ben salopete çok uzun süredir takmış olduğumdan fikrimi değiştirmemem isabet olmuş.
Sümeyyecim Şafakçım çok güzel gönderdikleriniz iyi günlerde kullanın Sibelcim hele kolye elbiseyle 10 numara durur .sen de az değilsin valla 72 kg. falan diyorsun da valla hiç belli olmuyor hayatım ..

ivettt ivettt hepsi çok güzel...kolye mi deseme, salopet mi desem, şafakcığımın takımları mı desem...bayıldımmm...valla mankenlerimizde pek hoş..pek formda..nazarlar değmesinnnn

super cınar ve sıbel ıyı gunlerde kullanın...begenmiş olduguna cok sevındım.....summeyyecıgımın aldıklarıda cok şık olmuş ıyı gunlerde tak cınarımda gıysın..

Erdemın fotolarını eklıycem ınsallah makınadan bır bılgısayara yuklesem tembelım şekerim ben tembel..
bu aksamda ıstanbula gıdıyorum ..pazartesı aksamı donucem erdemde ayrı kalıcaz bu 2. ılk ayrı gecemız olucak bakalım napıcak annemler..

sağol sümeyyecim
işin aslı büyük olması tam isabet olmuş çünkü burada bu pantalonları artık en erken eylül-ekim gibi giyebileceğiz o zamana da tam olur canım
tişörtümüz cuk oturdu :)

valla özlemcim aslında resimlerde kolye tam belli olmuyor ama
gerçekte resimlerdekinden daha şık duruyor
zaten görümcem kayınvalidem falan da buradaydı geldiğinde
onlar da bayıldılar

bu arada haklısın artık 72 değilim 71.3üm ne yalan söyleyeyim :)
sağol hayatım bu arada valla popom tavana vurdu :))
pek kimse inanmıyor kiloma ama kaslarım çok fazla benim sanırım o yüzden daha ağır çekiyorum

ivettt ivettt hepsi çok güzel...kolye mi deseme, salopet mi desem, şafakcığımın takımları mı desem...bayıldımmm...valla mankenlerimizde pek hoş..pek formda..nazarlar değmesinnnn

tşk ederiz efendim
hep beraber bayılıyoruz işte ne güzel :)

sağol canım
allah kolaylık versin sana da
o zaman senin için şu 2 günün çabucak geçmesini dileyelim :)

cok guzeller hepsı ve ıkınızede cok yakısmıs. guzel gunlerde kullanın.

çok sağol özlemcim teşekkür ederiz

şafak teyzemizin cicileri uyku öncesinde eve yeni gelebildiğimiz için kaçar göçer bir çekim oldu ama :)

ayyy hepsi çok güzel ama benim gözüm ne de kaldı biliyo musun??...sibel o limonlardan istiyom bennnn:)))benim limon ağacı sevgim had safhadadır..bu arada limon di mi onlar:))))ayrıca begonviller muhteşem...ve nicedir hiç rastlamıyordum japon güllerine...bu çiçek böcek ekim dikim işlerini çok severim ben...oralarda yaşamak lazım..ne eksen tutar..geniş geniş bahçeler...biz sapancaya ilk taşındığımızda "tükürsen ot biter abla" demişti bi fidancı...hakikatende öyleydi..neyse konu dışı oldu kusura bakmayın...şafakcığımın takımları çok hoş durmuş cidden...

Hepsi harika şeyler.
Sibelciğime ve çınarcığıma çok yakışmış güle güle kullanın. Güzel günlerde kullanın.
Alanlarında keselerine bereket çok güzel şeyler.

sağol aylincim
valla pek anlamıyorum ama limondur herhalde :))
ben de begonvilleri çok seviyorum bizim evde de var
gerçi beni deli ediyor
balkonu temizler temizlemez arkanı dönerken daha dökülen çiçek yapraklarından P
japon gülleri da bol buralarda siz de kaçabilseydiniz bu taraflara doyardın görmeye :)

sağol dilekçim
gerçekten de hepsi harikalar
çok zevkli arkadaşlarımız :)) keselerine bol bol bereket :))

Son düzenleme:
kızlar çok fena bastırdınız resim diye ben de madem öyle dedim :))
geçen gece çekmiştim bunları da yatmadan önce son oyuncak turlarımızı atarken

babamıza puzzle yaptırıp bozmak için alırken :)
parçaları havada yakalamışım

oturup kendi yapmaya başladı

arada tvyi izlemekten de kusur kalmıyoruz
abiye kuzu manyağı benim oğluş

Aman da aman ciciler yakıyor valla hele de begonvillere bayıldım yaa sizde ne kadar güzelsiniz çiçeklerin içinde 3 çiçek bir arada ...bu arada Çınarın üzerinde yürüdüğü ne Sibel çok ilginç geldi :))
Birde şu penguenli oyuncağı sorucam ben nedir onun adı sanı ilgileniyormu Çınar ?

özlemcim sağol canım :)

şu üzerinde yürüdüğü şeyi sormuşsun
bir ay adım adım dergisinden oyuncak diye gelen şey
ucuna oyuncağını koyacaksın da oyuncağı al getir diyeceksin de o da üzerinden yürüyecekmiş
bizimki babasıyla kovalamaca oynamayı tercih etti üzerinde :)

penguenli şeyin adı var mıydı ki diyeceğim olmayacak valla yarışlı falan bişeydi ama kutusunu attım hemen ben
yalnız başına oynatmamaya karar verdik canım
çünkü çınar önce penguenleri elinde topluyor sonra bayrakları
sonra da ağzına atıyor penguenleri tedirgin olduk o yüzden
ama hoşuna gitti kendi başına oynamak için istiyor fakat vermiyoruz canım

Anladım hayatım sağol demekki daha ilerde alınabilecek birşey ..

yeni fotolarda harika şortlar patikler bebk olmuş Çınar :)) iyiki bastırmışız Sibelll foto diye hayatım bayılıyorum ben bu çocuğa valla çok tatlı çok maşallah..
Bu arada sen saçlarınımı kestirdin ????

yok güzelim ya aksine kezban gibi oldum iyice
uzadıkça uzadılar
haa ama çınarın saçlarını keserken bana da daral gelince lisede de aklıma estikçe yaptığım gibi kahküllerime daldım hafiften
hatta pek hafif olmamış fönle çekeleyip duruyorum belki daha hızlı uzar diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…