2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

Aman allahım ne guzel bır bahce orası ıÇım acıldı .....sende cınarda cok tatlı cıkmıŞsınız yeŞıllern ıÇınde...ay sıcacık yaz gelse bahce superrrrrrrrrrr canım cektı .Çımı yeŞılı bortÜ bÖcegıı..

iyi geceler herkese....cınarımı kocaman öpüyorum...kocaman masallah...arkadaslar sizinde emeğinize saglık kesenize bereket.hepsi birbirinden sıklar.en sona gene ben kaldım sanırım.ayyy cok ayıp oluyor utanıyoum vallahi....bende tamamladım hediyelrimizi yarın göndereceğim kısmetse.bu arada sibelciğim ayak numaran kactı.38 numara aldım (yoksa yanlısmı hatırlıyorum)
öpüyorum hepinizi sevgimle kalın kuzucukları ve sizi kocaman öpüyorum.

mayısta bitiyor yaaaaa....ne çabuk gelip geçiyor bu aylarrrrr.....haziran lordumuzun ayı di mi şafakçım...artık tatil dönüşü gereğini yapar aylin teyzesi....

sağol şafakçım düzeldi canım 1-2 güne birşeyi kalmadı

emelcim nasılsın canım özletiyorsun kendini de derin prensesi de
öp bizim yerimize fıstığı
aşkolsun canım ya o ne demek öyle
geç kalmak falan
kimse kaçakta değil ya önemli olan hatırası başında olmuş sonunda olmuş erken olmuş geç olmuş
duymayalım bir daha böyle şeyler :)
bu arada 38-39 arasında değişiyor canım kalıba göre yani :)

aylincim yanlışın var canım ya
haziran eymen kutayın ve çiğdemin ayı imiş
onların da hiç sesi sedası çıkmıyor baktım da yazarken 16 nisandan beri kkya uğramamış

aaa öyle mi sibelcim ben bakmadan yazdım sallamışım demekki...evet çiğdem i bazen face de görüyorum ama bu aralar denk düşemiyoruz hiç...bi ara hastaydı oğluşu fakülteye filan götürmüşlerdi..inşallah bi sorun yoktur...

aylinim biz agustos olmalıyız ...sıbelın dedıgı gıbı kutay bebegın hazıran. cıgdemde gorunmuyor ınsallah sorun yoktur...

evet melekçim ben de gönderdiğimi unutmuşum bana da sürpriz olmuştu :))

kızlar ya özlem diyordu herkesin başına bişeyler geliyor diye benim de gelen pcmin başına geldi
hala ses seda yok daha fiyat sormak için bile aramadılar :S

neyseki eşiminki var
biz de cuma izmire gittik akşam geç döndük o yüzden yoktum
ama artık devir teslim yapmam gerek o yüzden uğrayayım dedim

Çiğdemcim hediyelerin bu sabah geldi fakat fotoğraf makinamız eşimin iş yerinde kaldığından çekemedim çok teşekkür ederiz canım
kesenize bereketçınarın cicileri tam sevdiğimiz renkler yalnız üzerinde çekersem pek anlaşılmayacak büyük olduğundan
benimkisi de çok kibar Özlemcim sana rakip oldum çiğdemin hediyesinden sonra :)
-bir miktar transparan da :))

Emelcim de aradı bugün hediyeleri herhalde yarın ya da öbür gün elimde olacak
hepsini birlikte çeker koyarım

hepinize tekrardan teşekkür ediyoruz ve kocaman öpüyoruz
keselerinize bereket kuzularınıza ve sizlere sağlık

Çiğdemcim senden de bilgileri bekliyoruz canım en kısa zamanda

haziranın yakışıklısı kutay bey...ve annesi çigdem....bol bol fotolu hazıran ayı istiyoruz ve de adress bilgileeri lutfen..

haziran bebeğimiz kutay a sideden öpücükler...çiğdemcim sanırım sizde tatil telaşındasınız...biz dönücez siz antalya ya geleceksiniz...gitmeden biraza resim eklede görelim oğluşu..ayrıca bilgilerini de yazıver...beden ayak no evin ne renk ne seversin kokoş musun filan:)))

Sibel kesinlikle hayatım göze geldi bu çekiliş böyle ufak aksiliklerle atlatalım da gerisi boş :))

Çiğdemmmm nerdesin hatunnnnn ....

Ben Çiğdeme faceten mesaj attım kızlar cevap ve adres gelirse burdan paylaşırım inşallah iyidirler çünkü face e de 23 mayıstan beri girmemiş olmazsa Yelizden alayım numarası vardır onda arayayım bakalım

özlemcim onlarda sanırım 4 haziranda filan tatile çıkacaklardı...telaşı vardır herhalde..ben tatile gelmeden bi gün önce face den konuştum...acele etme dönüşte yollaarsın dedi...adresini filan almadım bende...rastlarsam yine söylerim...

merhaba kızlar sizi merakta bıraktım sohbetlerinizede fazla katılamıyorum lütfen kusura bakmayın özür dilerim hepinizden.çok şükür kutayda bende iyiyiz.işler çok yoğun hemde çokkkk kafamı kaldıramadım eve bile iş götürdüm çok şükür şimdilik bitti gibi.aylininde dediği gibi evet bizde yarın kısmet olursa tatile çıkıyoruz 1 gece konyada kalıcaz ctesi otele giriş yapıcaz inş ayın 14 gibi tekrar kastamonuda olucam.bugun saat 2 gibi izne ayrılıyorum.hepinizin aldığı ciciler çok güzel çok zevklisiniz hediyelerinizi alan arkadaşlarım güzel günlerde kullanın inş.
ben adresimi hepinize faceden vericem canlarım yalnız küçük bir şey rica edicem ayın 14 ünden sonra gönderirseniz hediyelerinizi çok memnun olurum.
kendim ve oğlumla ilgilide azıcık bilgi veriyim.resimleride inş tatil dönüşü bol bol yüklicem şu an hiç vaktim yok çok özür evdeki pc de kutayın azabına uğradı net bakımı var derken pek kullanamaz olduk.
kutay : hala 9,5 kilo ama çok şükür sağlıklı boyumuzda 76 cm.
yani biz hala kıyafet olarak 12 aylık yada 2 numara kullanıyoruz.14 aylıkta olabilio bazen ayak numaramız 21-22.
çiğdem :1,58 boy 55 kiloyum 38-40 beden kıyafet yalnız fazla dekolte dar ve kısa şeyler kullanamıyorum her ne kadar sevsemde yaşadığımız yer dolayısıyla 35-36 numara ayakkabı giyiyorum evimizide sormuş aylincim rengarenk desem yeri bi odamız turuncu bi odamız krem siyah bi odamız lila(yatak odası)
pembe ve lila siyah mavi kırmızı renklerini severim.biraz aylinin deyimiyle kokoşluğu severim incik cıncık süslü püslü şeyler ama zevkinize bırakıyorum tercihlerinizi severek kullanıcağımdan emin olabilirsiniz.oğlumda aynı şekilde cafcaflı şeylerden çok hoşlanıo yani ilgi çekici.
hepinizden tekrar özür diliyorum.oğlumla beraber hepinizi ve kuzucuklarınızı kocaman öpüyorum.tatil dönüşü görüşmek üzere.sevgiler
umarım yeterli olmuştur bilgiler.

Bende tam mesajını iletmek için girmiştim ki baktım sende gelmişsin sağol canım verdiğin bilgiler için gerçekten çok yardımı oluyor bunların hediye seçerken birde hangi mağazalar var ki orda hani değiştirme şansın olsun beden falan uymazsa umarım tatile gitmeden görme şansın olur mesajı

ooo bu bilgiler süper olmuş...valla ne kadar detay olursa kızlar ben kendi adıma o kafdar rahatlıyom..siz önümüzdeki ay detayı görün:)))iyi tatiller canımmm...dönüştegörüşürzzzzz

ehh artık dönmüşsündür sanırım çiğdemcim...oğluşunun tatil fotolarını bekliyoruz heyecanla..bu hafta içinde kargonuzu göndereceğim..

emelcim hediyelerin resimlerini kısmetse çekeceğim:kedi:
gitmeden önce eşim makinanın hafıza kartını kaybetti o yüzden bir türlü çekemedim
canım tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…