merhaba kızlar sizi merakta bıraktım sohbetlerinizede fazla katılamıyorum lütfen kusura bakmayın özür dilerim hepinizden.çok şükür kutayda bende iyiyiz.işler çok yoğun hemde çokkkk kafamı kaldıramadım eve bile iş götürdüm çok şükür şimdilik bitti gibi.aylininde dediği gibi evet bizde yarın kısmet olursa tatile çıkıyoruz 1 gece konyada kalıcaz ctesi otele giriş yapıcaz inş ayın 14 gibi tekrar kastamonuda olucam.bugun saat 2 gibi izne ayrılıyorum.hepinizin aldığı ciciler çok güzel çok zevklisiniz hediyelerinizi alan arkadaşlarım güzel günlerde kullanın inş.
ben adresimi hepinize faceden vericem canlarım yalnız küçük bir şey rica edicem ayın 14 ünden sonra gönderirseniz hediyelerinizi çok memnun olurum.
kendim ve oğlumla ilgilide azıcık bilgi veriyim.resimleride inş tatil dönüşü bol bol yüklicem şu an hiç vaktim yok çok özür evdeki pc de kutayın azabına uğradı net bakımı var derken pek kullanamaz olduk.
kutay : hala 9,5 kilo
ama çok şükür sağlıklı boyumuzda 76 cm.
yani biz hala kıyafet olarak 12 aylık yada 2 numara kullanıyoruz.14 aylıkta olabilio bazen ayak numaramız 21-22.
çiğdem :1,58 boy 55 kiloyum 38-40 beden kıyafet yalnız fazla dekolte dar ve kısa şeyler kullanamıyorum her ne kadar sevsemde yaşadığımız yer dolayısıyla 35-36 numara ayakkabı giyiyorum evimizide sormuş aylincim rengarenk desem yeri bi odamız turuncu bi odamız krem siyah bi odamız lila(yatak odası)
pembe ve lila siyah mavi kırmızı renklerini severim.biraz aylinin deyimiyle kokoşluğu severim incik cıncık süslü püslü şeyler ama zevkinize bırakıyorum tercihlerinizi severek kullanıcağımdan emin olabilirsiniz.oğlumda aynı şekilde cafcaflı şeylerden çok hoşlanıo yani ilgi çekici.
hepinizden tekrar özür diliyorum.oğlumla beraber hepinizi ve kuzucuklarınızı kocaman öpüyorum.tatil dönüşü görüşmek üzere.sevgiler
umarım yeterli olmuştur bilgiler.