2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

MART BEBEĞı ^^KÜÇÜK HANIMEFENDı DERıN^^ VE MART ANNESı BENDENıZ :)))

SıZLERE KUCAK DOLUSU SEVGıLERıMıZLE KARŞINIZDAYIZ HEPıNıZı MUCCCCKKK ÖPTÜKKK COCOMAN:)))

UYKUDAN ÖNCEKı SON TURLAR:)))

KUMPıR YERKEN GÜZEL BIDIGIM:)

UYKUDAN ÖNCEKı SON BAKIMLAR:)))

ATTA ZAMANI:)))

BURADADA TAM UYKUYA HAZIRLIK ıÇıN ÜST DEĞıŞTıRıYORDUK ALTINI BEZLEDıM BıR BAKTIM BADıSı TERLı BADı ALIP GELEYıM DEDıM ODASINDAN,PEŞıME TAKIL SEN TULUMUNU SÜRÜKLıYE SÜRÜKLıYE AYYY HEMEN KAPTIM FOTO MAKıNASINI BU ANI ÖLÜMSÜZLEŞTıRMEK ıSTEDıM...COK FENA BıR CADI BU YAAA COOOK BıLMıŞ BıŞEY TEYZELERı Bı GÖRSENıZ YANDIK BABASIYLA VALLAHı...NELER YAPMIYORKı BıZE SASIP KALIYORUZ RESMEN:)MASALLAH ANNESıNıN KELEBEĞıNE....

DERıN DıREKSıYON DERSıNDE ŞıMDıDEN ÖĞRETıYORUZ BABASIYLA :)))

ALINTI YAPMAYALIM LÜTFEN

heh şöleeeee...bu sayfayı boşlamayalım...ayın bebeği 1 ay boyunca mümkün olduğu kadar burda yer alsın...bu arada derin i ekrandan yedimmm yedim..ona 41.5 kere maşallah...

Önce hediyelerden başlayayım hepsi süper ama pırtık ayrıca süper .

Aylincim fikrine sağlık annenin elllerine sağlık eşinin kesesine bereket :))) süper hepsi .

Çiğdemcim sende çok zevklisin canım bayıldım elbisesine çok değişik kollar falan süper yani ..

EEEEE taşıyan mankene zaten lafımız yok ana kız yakıyorsunuz ortalığı eşin daha çok patlar Emel sıkıntıdan mı artık kıskançlıktanmı orasını bilemem :))) Çok öpüyorum ve Adaşımızında bacak boğumlarını ısırıyorum ayrıcaa oyyy yumuk yumuk maşallahhhh..

ben facede de yazdım o biiiirrr şirineeeeeeeeeeeeeee.....
o bir ısırmalıkkkkkkkkkk şirineeeeeeeeeeeeeeeee
emelcigim kargoya verdim bugun elinizde olur

hepsi çok zevkli çok güzel şeyler
güle güle kullanın derinim ve emelcim
ben de elime ulaşırsa en erken p.tesi gönderebilirim sanırım
ancak kargo bilgileri bugün elime ulaştı
bu arada müsait bir zamanda adresini özelden gönderebilirsen sevinirim

çok tesekkür ederiz teyzeleri yediniz yediniz bitirdiniz kuzucugumu bana bişey kalmadı....çoook öpüyoruz sizi....

yol arkadaşım supeerrrrr
elbisen, şalın ,bluzun,ve derinin cicileri hepsi cok ince zevk....sanada cok yakışmış...

emelcim anne kız cicileriniz ve de tabiki pırtığınız çok hoş iyi günlerde kullanın resimlerinizin de hepsi birbirinden harika da ben özellikle 8. resmi çok beğendim söylemeden geçemedim kuzum elleri de yana açmış ayakların duruşu falan hele o ağız döktürüyor resmen bi oyana bi bu yana salla ohhhh bayıldım bayıldımmmm 41 kere maşallah

geçmiş olsun emelciğim allah acil şifalar versin güzeller güzeli derinimize.

oo derin kuzucum hasta mı olmuş kıyamam ben onaa
bu ne kızlar böyle ya
salgın falan mı
sokaklarda görüyorum insanlar yine hep ellerinde mendiller
yine mi grip hortladı nedir
aman dikkat edin hem kendinize hem bebişlere

biran önce iyileş derinimiz sen de
geçmiş olsun

merhaba herkese.kuzucuguma nazar değdi(( 3 gündür hasta alev alev yanıyor dün acildeydik atesi 40 tı...bi yandan o aglıyor bi yandan ben...soguk kompleks yapıldı...dr gittiğimizde 38,5 tu ates.dr tahlil sonuclarından sonra ilaç vericem dedi sonucları beklerken 40 oldu ayyy maff oldum olduk babasıyla...drlarda ne yaptıkları belli değil....sonucları bekleyene kadar önce atesi düşür dimi.tabi hasta olan kendi cocukları değil.bütün testler tahliller yapıldı hiç birşey cıkmadı hersey normal cıktı cok sükür....6.hastalık olabilirmiş...3-4 gün ates sonraki gün vücutta dökme oluyormus yani iyilesti anlamına geliyormus...dün gece bugün ates yine yüksekti 39,5-40...ama eller ayaklar buz.bende aksam soydum soguk kompleks yaptım tirtir tiredi kuzum baygın gibi.insallah hasta etmem yaaaa(( bugün içim rahat etmedi özel istanbul pediatri diye cocuk saglık merkezi var oraya götürdüm ordada 1-2 test yapıldı oradada aynı seyler söylendi...bakalım yarın falan dökme olacakmı vücutta...allaha sükür önemli bi rahatsızlık cıkmadı cok sükür....ama ates cok yüksek iste...gece uyursam her saat bası uyanıp bakıyorum atese...kullaktan ve koltukaltından ölcerimiz vardı dün bitane daha kulaktan aldım...kesin olsun diye sonuc.simdi 3 de farklı veriyor....ama sanırım en dogrusu koltukaltı için olanıymıs.allahım yaa sen yavrularımızı koru çokkk zor cooookkkk.....3 gündür cok feneyım korku içerisindeyim....yavrum kıpır kıpır olan kuzum yerinde durmaya kuzum ates yükseldiğinde koltuga uzanıyor ne konusuyor ne kalkıyor...yatıyor öylece...normal zamanda mümkün değil öyle durması...allahım sen koru yarabbim kuzumu yavrumu meleğimi bebeğimi v ebütün bebişlerimizi.bakalım şimdi uyudu heran gidip bakıyorum atesine....

amin kızlar cok saolun insallah biran önce iyilesecek kuzum.
safakcıgım hediyelerine bayıldım hayatım cooook güzeller cok tessekkür ederim.haber veremedim derin hasta olunca kusura bakma..kesene bereket emeğine saglık canım.bluzum oldu cok sık...derinin elbisesini büyük almısın saol canım seneye giydiricem.resimleri eklerim yarın.öpüyorum seni

sibelciğimin hediyeside bugün geldi..onlarda cok güzel cok sıklar.benimkide derininkide tam oldu.cok begendim.cok saol canım kesene bereket emeğine saglık...fotolar yarın artık....

öpüyorum hepinizi.iyi aksamlar

Hay allah bende Derin imin cicilerini aldım onu haber vereyim dedim ama güzeller güzeline nazarlar değmiş Emelcim geçmiş olsun canım fitil falan etmiyormu fayda .6.Hastalıksa Çınar la birlikte Ömer de geçirmişti galiba onlara bir sor bakalım aynı mı belirtiler inşallah bu gece hemen düşer ateşi de rahatlarsınız canım ya çok üzüldüm çok zor yaaa allah hiçbir bebeğe hastalık vermese keşke .Bekliyoruz canım güzel haberlerini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…