2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

canım o kadar da gezdim sayfaları kimseleri atlamayayım diye ama yine gözümden kaçmış

durucuğumuzun doğum günü kutlu olsun
hayatı boyunca hep sağlıklı mutlu huzurlu ve sevdikleriyle birlikte olsun

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içina.s.

ben ıyıce kopmusum yaaaa((
ılk kez gırıorum buraya cok kızdım kndıme okuyunca ne kadar gec kaldım bebısleımızın doğum gununu kutlamak ıcın.
faceden kutluyoruz ama burdanda butun bebıslerımızın doğum gununu kutluyorum ıyıkı dogdular ıyıkkı bızımle beraberler ve ıyıkı bız hala hep beraberız..:)
ayrıca bu lıste cok ıyı olmuss .ellerıne saglık emell........

ya evet lıste guncellenmedı boyle oldu. bizim bgun mesela ama aralarda kaldı tabı kı ((

özlemcim ben de bugün birinin doğumgünüydü diye arayıp duruyordum canım yaa
Utkucuğumun doğumgünü kutlu olsun
yüzünden gülücükler hayatından sevgi ve sağlık eksik olmasın
tüm dileklerinin gerçekleşeceği nice yaşlara

ozlemm canımm yakısıklı oglunun ılk yası kutlu olsun canım
umarım saglıklı mutlu huzurlu bır omur gecırır

asiyecim çok güzel olmuş pastanız
özellikle bıyıklı güneş çok orjinal olmuş bayıldım :))

deryacım açılır pencere engelleyici devreye girmiştir
linklerin üzerine sağ tıklayarak yeni pencerede açı seçip dene bir de

actım sımdı saol sıbelcımm
asıyecım pastanız ve susler harıkaa
cok guzel olmus canım emegıne saglıkk

utku ya mutlu umutlu sağlıklı nice yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaa....yakışıklı oğluş yüzün daima gülsün..ömründe bahar tadında geçsin..aminnnnnnn

asişim herşey süper görünüyor......ama hala ömercik i göremedik canım ya....ev pasta herşey 10 numara...ama isteriz isteriz ömeri de isteriz:))

kızlar şimdi sıra bize geldi oğluşum pasta keserken o kadar uykuluyduki pastayı kesince takı hediye töreninin ardından hemen uyudu:)özel bir kıyafet almadım ona hatta kilotlu çorabı bile gözüküyor sizde görmeyin tamam mı ben kız çocuğu gibi leyak rengi almışım bidekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…