2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

ömer yusuf derin prenseses ilk yaşlarınız kutlu olsun ve diğer yazamadığım tüm bebeişler iyiki doğdunuz hepiniz

güzel teyzeleri,güzel yakısıklı arkadasları sizi kocaman kocaman ama kocamannnnnnn öpüyoruz....güzel dilekleriniz için aminnn insallah deyip hepinize cook tesekkür ediyoruz...iyiki varsınız.sizi seviyoruz.
Emel&Derin

Derin ve ıremnaz prensesler ile Ömer yusuf prensimiz
yüzünüzden gülücüklerin hiç eksik olmadığı, sağlıklı mutlu başarılı sevgi dolu nice yaşlara inşallah
doğum gününüz kutlu olsun
çınarla öpüyoru sizi minik kuzularımız

tesekkür ederiz teyzesi...bizde ikinizi derinle muccckkk öptük...

ANNESıNDENN KUZUCUĞUNAAAAA

Aşığım kızım sana...Ve her gün yeniden aşık oluyorum...Bakısındaki o ışık beni hayata daha da çok bağlıyor...Seni seviyorum melek yüzlü kızım.Hayatımıza girdiğin gün anladım ki.Hayatta sahip olunabilecek,en güzel,en değerli şey sensin,Ve sen meleğim; Büyüdün, Kocaman bir kız oldun.Bugün 1 yasına girdin.Nazlı, cilveli, cana yakın, akıllı ve de çok şekersin.Allah’ıma her gün şükrediyorum..Senin gibi bir evlada sahip olduğum için.Seni lütfedip bana verdiği için.Dilerim ki her günün güzel,Mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı ve bol kazançlı geçsin.Dilerim ki Allah’ım karşına hayırlı insanları çıkarsın.Dostlarında senin gibi sevecen olsun...Yüzüne gülüp arkandan kuyunu kazmasın..Sıcakkanlı ve iyi insanlar olsun...Dilerim ki meleğim içindeki iyi niyet,ömrün boyunca rehberin olsun...Seni doğru yerlerde doğru insanlarla karşılaştırsın.Dilerim ki Allah’ım sana da senin gibi evlatlar versin...Bazen kırılıyor olabilirsin, Bazen üzülüyor olabilirsin...Ama emin ol ki her gözyaşının ardından kocaman bir mutluluk tebessümü yerleşir içine...ıçinden gözbebeklerine kadar uzanır....Ben de baban da seni çok ama çok seviyoruz...Bizi ayakta tutan, Senin gözlerindeki o muhteşem ışık,o mutluluk, O her şeye sevinen kızımızı çok seviyorum..Senin için her şeye katlanacağımızı,Senin için neleri feda edebileceğimizi,büyüdüğünde daha da iyi anlayacaksın.Seni çok seviyorum sultanım ve senin annen olduğum için gurur duyuyorum..Her zaman her koşulda senin yanında olacağıma...Desteğimi ve sevgimi senden esirgemeyeceğime söz veriyorum bebeğim…Canımızdan öte cansın sen.iyi dogdun iyiki varsın..Doğum günün kutlu olsun kızım
ANNECıĞıN

off emel offff.....sabah sabah ne iyi oldu okuduğum....allah derin e ve tüm bebeklere hayırlı yazılar yazsın inşallah...kirpiklerinden bir damla yaş süzülmesin...mutlu bir ülkede, mutlu insanlarla, hep mutlu ve huzurlu yaşasınlar...her bebek bizlerinki kadar şanslı doğmuyor bu ülkede...daha yeni gördük tuvalette çöp kutusuna atılanları, 1 günlük bebeği kara bırakıp donarak ölümüne sebep olanları...içimizdeki merhamet duygusunu almasın allahım...ve çocuklarımızı da bu merhamet duygusundan fakir kılmasın inşallah...ne demiş şair herşey bir insanı sevmekle başlar ve bir insanı sevmekle değişir herşey....ayy daha uzar gider benim bu yazmalarım....

ne guzel de yazıyordun nıye yarım kestın aylın ..hem senın için de burası ıyı olur kım bılır belkı bırgun bır gazetede köşe yazısı yazarsın kuşum...bu arada dileklerine kocaman amiiiinnnn

emelcıgım duyguların hakıkaten ne içten hepimizin ki gibi sanki yüregime tercüman olmuşsun .Allahım derini de tüm bebekleride zalimlerden korusun merhameti olan ınsanlarla karsılastırsın yavrularımızı...

kızlar ne kadar güzel ifade etmişsiniz.
emelcim derin çok şanslı bir bebek ve eminimki ilerde bunun farkında olup sizlerin kıymetini bilecektir.doğum günü kutlu olsun prensesin.
ömerim annesinin nazlı prensi seninde doğum günün kutlu olsun paşammm
irem kız,boncukum benim doğum günün kutlu olsun

AMıNNNNNNNNNNNN kızlar tüm iyi dilekler için bende en çok onun için dua ediyorum allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hayırlı evlat iyi insan olsun diye inşallah bu dileklerimiz gerçekleşir ve inşallah bizde o günleri görür onlarla gurur duyarız .Anne olmak ne kadar güzel birşey miş ve ne kadar zorrr ...
Bu arada Arwinn ve Ahmet iyi ki doğdunuz hayat size hep güzellikler getirsin

evet Arwinim yakışıklım ve ahmet metemiz iyiki doğdunuz bebişler
mutlu yaşlara
yüzünüzden gülücükleriniz kalbinizden sevginiz hiç eksik olmasın

Kızlar bi türlü giremedim siteye kusura bakmayın geç oldu ama iremnazımın nazlı prensesimin doğumgününü kutlayan tüm annelere ve bebişlerine kucak dolusu sevgiler kokulu kokulu öpücükler.
bizde diğer bebişlerin doğumgününü ve annelerin 1. annelik yıldönümlerini kutluyoruz.bütün güzellikler sizlerin olsun

Arwin, Ahmet Mete ve Funda Zeynep doğum günleriniz kutlu olsun kuzucuklar bir ömür sevdiklerinizle beraber mutlu olun Eymen ve annesi hepinizi kocaman öpüyorr

Zeynoooo doğüum günün kutlu olsun şeker kız .Zuhalcim nice yıllara hep birlikte yeni yaşınız kutlu olsun

Kızlar yoğunluktangiriyorum ama pek yazamıyorum. Bütün bebeklerimze sağlıklı yaşlar dilerim.
Güzel uzun bir ömürleri olsun. Başarı hep yanlarında olsun.
Bizim doğum günümüz 7 Subat'ta. Alı Tuna 1 ay once hastaydı yıne hasta oldu. Aıle arasında yapacagız.

zuhalll yoksun ama biz yine de yazalım dönünce okursun nasıl olsa
zeynepimizin doğumgünü kutlu olsun canım
umarım yeni yaşı ona tüm güzellikleri getirir ve ve tüm rahatsızlıklarını bitirir
iyi ki doğdun prenses mutluluk sağlık sevgi hep sizinle olsun

Elif ve Derin prensesler doğumgününüz kutlu olsun

gülen yüzleriniz hiç solmasın sevdikleriniz ve sağlık hep yanınızda olsun
iyiki doğdunuz

Emelcim bu arada sanırım listenin son hali 11. sayfada o listeyi ilk mesajına güncellersen araya eklenen doğumgünlerini de kaçırmamış oluruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…