2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

buda biz kocaman bir maşallah deyin mutlu aile tablomuza benim kiloları es geçin eşarbım hiç bozulmamış gibi görün çok şey değil azcık bişey istedimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bu arada hepinize çoook teşekkürler rabbim daha güzellerini nasip etsin aynı mutluluğu ve heyecaı bir an önce sizde yaşayın.

maşallahhhhhhhhhhhh benim ay parçası ömerciğime.....aslan oğluş....mumlarını üflemiş de koca adam olmuş....asişim yazmasan hiç görmeyecektim ama senin eşarp kaymış:))) şaka bir yana herşey çok güzel..ben zaten mutlu aile tablolarını oldum olası çok severim....50. yaşını da birarada kutlayın inşallah...

sağol hayatım iyi dileklerin için sizinde herşey gönlünüze göre olsun sendende foto bekliyoruz bak ben aştım kendimi yani yoksa hayatta bu kadar uğraşmamkaydirigubbakcemile3

asiyecim herşey çok güzel olmuş.. oğluşunun doğumgünü nü kutlarım sağlıklı sıhatli nice seneleriniz olsun.

mrb.arkadaşlar bir haftadan fazladır hasta idik.çok şükür yeni iyileştik.doğum günü olan tüm bebişlerin doğum günü kutlu olsun.Allah daha güzel ve uzun yıllar görmeyi nasip etsin.

dersu, Sibel , ve Aylin teyzosları cokk teskkür edıyorum oğlusum ve kendım adına. utkusum opuyor sizi mucukss mucukss...

Özlem çok üzgünüm ama başka pasta bulamadım Utku isminde içim ezilsede gönderiyorum inşallah etkilenmez bebişin o na gösterme olmazsa .Doğum gününüz kutlu olsun sarışın prenssss hayat sana hep mutluluk getirsin .
[/URL][/IMG]

ASıYE canım herşey o kadar güzel görünüyorki yazdığın şeyler dikkatimi bile çekmedi allah sünnet mürvetlerinde ve ondan sonra gelecek olan tüm mürvetlerini de aynı gülen gözlerle mutlulukla hep birlikte kutlamayı nasip etsin .Bu arada senin kaç kilo fazlan varki en fazla 5 bence

kızlar geçen sene bu saatlerde bebek şekerlerine isim zımbalıyordum ve sabaha kadar uyumamıştım...oğlumla bir bedende son gecemdi...sabah annem börek kızartmıştı saat 6 da...hastaneye gittiğimde ona buna habire laf yetiştiriyordum..sanırım heyecandan çeneme vurmuştu...doktora habire ne zaman yemek yiyebilirim diye soruyordum..adam güldü..hani bebeğimi ne zaman görebilirim, ne zaman emzirebilirim diyeni gördüm de ne zaman yemek yiyebilirim diyeni ilk görüyorum demişti...şu zaman denen şey uzun mu kısa mı gerçekten insan bilemiyor...1 yıl nasıl geçti deseniz bilmem ki derim göz açıp kapayana kadar...peki 23.00 de çocuğun ateşini ölçücem tekrar zaman geçiyo mu derseniz cıkkkkkkk kesinlikle geçmiyor...çokkkkkk uzunnn geliyor...çınarcım kuzum sen çok uzun zaman beklenen ve çok uzun yoldan gelen bir bebeksinnnnn...hayatımın en büyük meşgalesi ve en büyük anlamı artık seni keşfetmek ve büyütmek...sen hayatta ki en büyük gururumuz, doğrumuz, oğlumuzsun...sensiz saman tadında geçecek hayatımıza bahar çiçekleri tazeliği getirdin..ne iyi ettin de geldin...seni çokkkk seviyorummmmm....

Utkucuğumunda doğumgünü kutlu olsun.. nice nice yaşları olsun.. güzel ailesiyle birlikde sağlıkla sıhatle ömürboyu yaşasınlar.

canım çok duygulandırdın benii.. inan yüreğimden geçenleri kelimelerle ifaade edemiyorum doluktum.. sana sonuna kadar katılıyorum.. rabbim çınarcığınla hayırlı uzun uzun seneleri doğum günlerini. mezuniyetini,askerliğini kısacası herşeyini göstersin size.. bu arada çınarcığın böyle güzel kültürlü bi annesi olduğun için seni ayrıca kutluyor vee oo kırmızı al al yanaklarından sevgiyle öpüyorum arkadaşım.

Selam herkese ben geldım sonunda....coook yorgunum gercekten anca kendıme gelebıldım...fena ıÇmıŞımmmm dermıŞımmm:)))nasılsınız bakalım....benı Özledınız heralde cok sevındım :)))Öncelıkle bÜtÜn bebıŞlerımızın dogum gÜnlerı kutlu olsun.nıce mutlu saglıklı yazlara...ÖzlemcıĞımmm utkununda bugÜn doĞum gÜnÜymÜŞ...allah saglıkla mutlulukla bÜyÜmelerını nasıp etsın.ıyıkı dogdun utkummm....
ÖpÜuyorum o gÜzel yanaklarından.
DoĞum gÜnÜmÜz cok gÜzel harıka gectı.o gÜn cok yoruldum ekleyemedım eve geldıĞımde ertesı gÜn sabajh evden cıktık k.valıdemlere kahvaltıya oradan eŞımın mınık yeĞenlerını alısverıŞ merkezıne gÖtÜrdÜk oradan tekrar k.valıdemlere ÇıĞ kÖfte partısıne sonra eve oradan yataga :))) bu sabah yeĞenler kahvaltıya geldıler sonra k.valıdemler ÖĞle yemeĞıne onlar gıttı.kocıŞle oturduk...Şımdıde sızınleyım.ve faceye resımlerı eklıyorum sonrada buraya ekleyeceĞım.bu arada dogum gÜnÜ tarıh gÜncellemesını yapacagım lÜtfen kusuruma bakmayın...
Hepınızı ÖpÜyorummm muccckkksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…