2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

derin in bugün doğum günü kutlanıyor...emelcim en kısa sürede foto bekliyoruz...prensesi de çok öpüyorum nice nice yaşlara...

arwın dogum gunun kutlu olsun bebegımm...

derın tekrar dogum gunun kutlu olsun prensesim..
ahmat mete bebgim dogum gunun kutlu olsun..
duru dogum gunun kutlu olsun prensesım

kızlar kusura bakmayın uzun zamandır nete giremedim kuzenimi kaybettim 1 hafta oluyor dogumgünü olan bebişlerimizin dogumgünü kutlu olsun cenabı allah tüm bebişlerimizi sevdiklerinden ayırmasın anneleriyle babalarıyla vede bizlerle beraber

doğum günü olan tüm kuzuların doğum günlerini kutluyorum.
biz berrayla birlikde derin kuzumun doğum günü partisine gittik pastasını üflerken yanındaydık kuzucuğumun.. elimizde resimlerimiz var :))
emel daha eklememiş resimleri eklesin devamında bizde ekleriz .

ne iyi yapmışsınız sümeyyecim...ne güzel hatıra oluyor bunlar...emel hanım da yorgunluktan kalkıpta bize resim ekleyemedi daha...akşama kadar müddet..yoksa senden bekliyoruz:))) meraktayız yahu:)

dogum gunu cocuklarının anneleri nerde fotolarrr merak edıyoruz dimi burdaa aaa yazık degıl mı bıze yawww

Biz doğumgünü kutlamamızı hafta sonu atlattık,darısı sizlere...
Sanırım listenin güncel hali son sayfalarda olmadığı için kimse bizim doğumgünümüzü kutlamamış:1no2:
Bugüne kadar ki bütün bebeklerimizin 1.yaşını kızım Duruyla kutluyoruz.
Onlara sağlıklı,mutlu,huzurlu,başarılı uzun ömürler diliyoruz...a.s.:Saruboceq:

canım çok haklısın liste gerilerde kaldığı için bende unuttum geçte olsa doğum gününüz kutlu olsun

canım kızın durunun 1 yasını kutluyorum.
saglıklı mutlu ve huzurlu bır omur dılıyorum
umarım hayat hep guzellıkler sunar duruyaa

tüm doğum günü olan bebişlerin ve annelerinin doğum gününü kutluyor bol bol öpüyorum iyiki doğdunuz tüm melekler

Evet valla son hali olmayınca ilk sayfada atlatığımız bebişler oluyor Emel hala atamadı yorgunlupunu sanrırım yok piyasada .
Duru güzel kızzz doğum günün kutlu olsun canımmm .

Bu listeyi nasıl güncel haliyle ilk sayfada yayınlayabiliriz ki kimse üzülmesin tüm bebeişlerin doğum günleri kutlansın

canım o kadar da gezdim sayfaları kimseleri atlamayayım diye ama yine gözümden kaçmış

durucuğumuzun doğum günü kutlu olsun
hayatı boyunca hep sağlıklı mutlu huzurlu ve sevdikleriyle birlikte olsun

özlemcim bir yerde okumuştum bugün birisinin daha doğumgünü ama bulamıyorum kimindi hem dün akşam mı yazıp kutlasam demiştim de ay kafayı yiycem topik topik dolaşıp arıyorum :S

bu arada özlemcim ancak emel listeleri gözden geçirip son halini ilk mesajda düzeltme yaparak koyabilir onu beklemekten başka çaremiz yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…